Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma zlatik, tak setri sa tedaaaa 😠 ako to, ze dnes pol domu uprataneho .. ser na to. Kedy pride tm uz nastalo domov? Pocuj, mna teraz skoro drblo. Som si povedala, ze sak teda dobre, idem si pobalit tu tasku do porodky, zobrala som Ninu hore a zavolala som aj mm, ze nech si ide k nam aspon lahnut hore. Samozrejme, on zalahol akoze ide spat, ja si tam triedim oprate ozehlene, ze cast z toho si vezmem, cast odlozim do skrin a tak.. a Nina si sadla do kosa na pradlo a prevratila sa s nim tak, ze si zase roztala hornu peru zvnutra ☹ samozrejme rev az s pistalami a zakratko prva grcka, druha grcka a tretiaaa 😖 😠 ja som taka nasrata.. naco sa ja drbem robit nieco lajtove, ked vzdy to dopadne takto, ze sa narobim ako svina, zle mi ostalo, z toho grckoveho smradu.. otras.. no krasna nedela.. a akurat vtedy dosli svokrovci, cize este som utekala otvarat a zase naspat utierat grcku.. 😠
@maxara neboj, ved mi mame strasne maly dom 😀 takze pol domu nie je vela...ale tak som dostala taky zachvat, ved to poznas...ked mm zduchol, reku poupratujem sama sebe. Inak to je tak, ze upracem a on zacne nieco majstrovat a konec 😉
Jaaj ta mala Nina je nestastnica ☹ stale sa jej dako nedari nerozbijat sa, ci to vsetky male deturence tym trpia? Ja som bola akoze tiez dost zrazak, ale aspon som potom negrcala 😅 nasledne.
Idem si robit nakres skriniek do chodby, hadam to stolar do porodu stihne spravit 😅 Stale tu nebol pre zle pocko a minule ma tu prepadol nepripravenu a neohlaseny o 19.30 hadam...skoro som sa pototo, kto mi klope, cccc, este ze baxo vrieskal ako odtrhnuty, tak som sa opovazila aj dvere otvorit.
@urma no Nina je taka grcata, ze ked velmi place, tak sa potom dogrca ☹ to sa neda ju nejako odnaucit ani nic.. len rychlo nejako utisit, ale ked zacne takto brutal revat, tak mi je jasne, ze to vyleti 😔 ja som z toho na prasky, lebo mm si len tak lezal a som ratovala ju a este aj seba 😔 nastastie mu to doslo, ze asi sa dogrcam aj ja, ked ju nevezme urychlene prec.. ale ta najspinavsia robota ako utriet grcku, umyt ten kosik, celu handru vyprat, ostava na mne.. samozrejme bolo to o to komplikovanejsie, ze som jej utrela drzku hajzlakom, ktory nasledne ogrcala a spadol rovno do tej grcky, takze sa nedal vytiahnut nejak kulturne, takze .. no proste co ti budem.. katastrofa..
Inak veru, ja by som sa bala, keby som nemala plot 😅
Ahojte, u nás od skorého rána maľujeme, teraz sa ideme jemne skultúrniť, umyť a na Slnečný cirkus. A potom poobede pokračujeme. Zajtra nám prídu montovať posuvné dvere, do toho ja utekám na poradňu a ultrazvuk. Hladná som, špinavá, bordel tu je abnormálne zúfalý, no proste celé zle. Ale aspoň som sa posledné noci dobre vyspala, krpec je nejaký poslušný a kope len v rámci normy.
@maxara ja mám takú sesterku, ktorá vždy ako decko tak revala, že sa dogrcala. Bol to vždy fakt krásny pohľad, tak ti nezávidím 😒
@maxara nasa Sandra/ 4r./ ma to iste, ked kasle alebo place sa zgrca, teraz je to trosku lepsie, ale nikdy nevies kedy ta ogrca.. ale teraz je to hlavne pri kasli, to mate tiez?
dnes je vonku celkom pekne, ideme do babkoveho divadla na Pinoccia, bude sranda 🙂
neviem ako vy, ale ja sa uz citim ako v deviatom mesiaci, brucho rastie, ja puchnem, uz nevladzem, poobede som uz nepouzitelna....
Dobre ranko, tak dneska pokracujem do dalsich obchodu....ale nevim nevim..fakt se tesim do BA 😀
Akorat jsme slozili u nasich postlyku pro malou....taka obyc ale super🙂
krasnou nedeli dmay vam preji 🙂
@urma fuha, tak to ty radsej papaj magnezko, ked uz taketo minikontrakcie chytas....mne tvrdne len takym sposobom, ze vobec necitim kedy zacne alebo skonci to stvrdnutie, len ked chytim tak citim, ze je dake tvrde...ale uplne bezbolestne, a uz to tak mam dlho, takze neriesim...
@maxara si ma inspirovala s tym balenim, asi to dnes aj ja uz konecne spravim...tak polku mam zbalenu, take tie papierove veci ako vlozky a tak, ale ostatne este stale nie a to uz som hadam 35tt dnes...
a s Ninkou nezavidim, moj sa nastastie z revu este nikdy nezgrcal, ale zato co sa tyka otrieskavania sa, tak sa mu tiez zadarilo predvcerom sa hodit na mm a netrafit dobre, a bolo to na betone pred vchodom, takze fajna hrca na cele...a dnes vraj vyletel zo smykaly a spadol na hlavu, ale vraj moc nereval, len si chytil hlavu a povedal ze au hlava, tak to asi nebola taka supa...nevidela som to, bol s mm v detskom kutiku, ale nasledky nastastie nepozorujem...
@elfka.elfka cozeee??? 4rocna? 😲 ☹ ja som myslela fakt, ze to coskoro prejde.. pri kasli to nemame, teda ked len kasle, ale ked sa rozkasle pri placi, tak to hej.. ach jaaaj.. dufam, ze maly toto mat nebude 😖 ozaj a v skolke ako? nemaju s tym ucitelky problem? nosis jej nahradne oblecko? 😕 😔
@strihalka trosku ti aj zavidim to nakupovanie, ale aj nie 😎 aj by som sla, ale ked si predstavim, ako sa mi strasne nechce chodit a ako sa potim v bunde v obchode a ako sa potim pri rozhodovani sa co ano a co nie.. a potom ako si doma trieskam hlavu, ze toto som nemusela a toto som radsej mala.. no.. som rada, ze nemusim 😀
@ancovicka30 🙂 tie decka su uzasne ako dokazu skydnut a ako to dokazu odignorovat alebo naopak prefilmovat 😅 K taske som sa este nevratila, lebo ma absolutne presla chut, neviem kde zacat.. mam doma vsetko, ale tak.. musim porozmyslat, co dam na spodok, kedze nakoniec ten kolieskovy kufrik nemam 😠 nejdem sa stazovat ani..
ahojte baby...opat som tu nebola takmer tyden, tak vas idem citat.....je to inak dost, ked sa kuknem po tyzdni...ale kedze mame jeden laptom a moj drahy chodi na tyzdnovky, tak to inak nejde.... 😒
inak mne sa moji zlati lekari este stale nevyjadrili, ci budem moct rodit spontanne,alebo len cisarskym...hadzu si ma ako vrece zemiakom.....dufam, ze sa uz cez tyzden dozviem nieco nove....od urologa som isla ku gynekologicke a od nej na rizikovu poradnu do nemocnice a on ma opat poslal naspat k urologovi, ze nech sa vyjadi on.... 😠
dnes som prvy krat robila domacu pizzu, tak este stale peciem, lebo som urobila vela cesta a nakoniec z 1 budu 4.... 🙂
mate vybrateho uz pediatra ?
ste uz pobalene ?lebo ja sa uz na to chystam tento tyzden.... 😉
@ancovicka30 no ved prave 😒 este neni davno som nechapala, co tu polka z vas vlastne riesi, ked mate tvrdnutie brucha 😅 som si myslela, ze som to u seba hadam prehliadla, ale fakt mne to zacalo az teraz a dako dost zhurta 😅 Nie ze po namahe alebo dlshom niecom...a uz by som to niekedy ani nespocitala, kolkokrat za den. Asi uz vypustam aj kupanie vo vani a prejdem na sprchovanie 😖 Doteraz som si to ospravedlnovala, ze nemam absolutne ziadne problemy a tak preco sa tyrat 😀 😉
A este sranda, ked mi ta kontrakcia povolila po chvilke, tak krpcek uplne rozculeny kopaaaal, chudaciska ho asi dobre vystlacala mila maternica 😖 Tak sme na to moje brucho kukali aj s mm, ze fuuu, toto je kto z koho 🙂
Uff čaute, zase na skok. Slnečný cirkus bol neopísateľný, dve famózne hodiny môjho života a Oliverko zjavne chce byť cirkusant, lebo celú dobu kopal ako divý. Potom rýchlo k svokre najesť a teraz pokračujeme v maľovaní.
@maxara No moja, moc ťa nepoteším, ale naposledy čo si pamätám, tak sa tak zgrcala, keď mala minimálne desať rokov. Ale ona je extra prípad, negrcala z každého plaču, ale ona sa dokázala strašne vyhecovať, až do odpadnutia hysterčila, nedýchala a potom keď už teda začala plakať a vrešťať tak sa aj zgrcala. Dnes má 20 a je to v pohode baba, ak ťa to poteší 😉
@ava11 😅 no tak Nina aspon nie je taka hysterka, place len ked fakt ma dovod.. ked filmuje, tak je to extra pocut 😀 .. ozik tomu Valentovi si volala?
Baby co idete na ANTOLSKU a mate preluskanu aj tu temu tu na koniku, co ste sa dozvedeli? aky je postup? o dva tyzdne tam mam ist a teda ako to prebieha? Len tak pridem kedy chcem a najdem si kto akurat ordinuje? alebo musim niekam volat? tusim @ivanka.7 by mohla vediet 😅
@maxara http://www.fnspba.sk/Nemocnica-Petrzalka/petrza..., ale Peti radšej si tam zavolaj, či tie ordi.hod sedia...ja som pri Tami chodila všade - komu, keďže mali v auguste skoro všetci dovolenku, tak sa navzájom zastupovali a zastihla som Kostolného, Janáča, Maľovú, Nižňanskú 🙂 ....a nakoniec mi pri zašívaní bola Maľová - zlatá, milá, mladá , trpezlivá 🙂 🙂 🙂 ....ale môžeš aj tak, prídeš kedy chceš, a nájdeš si kto ordinuje 🙂 ....Janáčovi som chodila na sono, kedže v ambulancii tam komu som išla nemali, ....najviac ľudí býva doobeda/ ako všade,/ a neviem, či to teraz platí- kto chcel ísť doobeda na sono musel sa objednať, a poobede to bolo bez objednania ....inak možno opýtaj sa v téme "Antolská"- potom nám budeš cicka radiť 🙂 🙂 🙂
Aaaaach boze,akoby nestacili bolesti chrbta,krizov,klbov a vsetkeho,este aj huhlim a smrkam a citim sa pod psa 😝 😝 😝 Hlava boli,z nosa tecie,uz ho mam zodrany.Na slaktrafenie 😢
@ava11 no ved ano, to je dobry plan 😉 aj tak pred 35tt by ti len povedal, ze mas zavolat najskor v 35tt 😀
@giapetko fiiha, to mas riadne dlhe vlasy 🙂 to aj ja som take mala, ked som bola malinka 🙂
@janka273 jeej Jani, super, dakujem, prestudujem.. praveze som sa nechcela pytat v tej teme lebo nemam cas citat ani par stran dozadu a zas pytat sa tritisici krat to iste 😅 by ma baby vykopali 😀 ale spolieham sa na @ivanka.7 @takitak oni urcite vediaaaa 🙂
@maxara ja sa budem spoliehať na teba 🙂 🙂 🙂 , termín mám 14.4. / ale malý je o 3 týždne väčší/ - termín nemám posunutý/ , ešte 29.2. idem k svojej dr. na poradňu a potom na Antolskú, možno k tejto svojej dr.skočím aj tento týždeň, keďže v noci nespím - dusím sa, malý mi tlačí na bránicu a dutú žilu, a celý čas nič iné nerobím, len sedím a drhnem sa sama so sebou / pocit ako by ma niekto škrtil/ , a k tomu kŕče do nôh a bedrových kostí - teda do bočnej strany riti, tak som už na nervy - ráno vstávam ako po nočnej, už som si naordinovala magnézium ale s ním alebo bez neho to isté....volala som i tej mojej pôrod.asistentke za to dýchanie, tak mi poradila, že keď mi to neprejde / prechádza to, až keď bábätko po 35tt klesne dolu/, tak mám zájsť k svojej gyn. - ale ešte v pondelok a vnutorok má dovolenku, musím do stredy vydržať 😉
@giapetko ja som mala tiez dlheeee vlasiska a raz dako v zime som to supla o polovicu dolu 🙂 Potom som to lutovala trochu, lebo do svadby v lete mi nestihli dostatocne dorast 😀 a hodili by sa. Ale tak ja som v case toho strihania zas nevedela, kedy bude svadba, ja som zas taky akcny pripad 😀 Tiez najtazsie to drahy znasal 😉

@ancovicka30 ano, magenzium je aj na opuchy, aj krce v nohach, aj na tvrdnutie brucha a kade co...aj alkoholici ho beru 😉 😀 Inak v skutocnosti Dr. kazal, ze keby sa mi objavili opouchy, tak mam 3x denne 🙄 On vlastne ani nevedel, ze mi brucho tvrdne, aj tak mi ho odporucil uzivat 2x denne koli prietokom, ktore tiez mam v norme, ale vraj pre istotu 😒 Vcera mi inak vecer nenormalne tvrdlo brucho aj ked som si dala tu tabletku a zapila magneziou vodou 😖. Uz vecer pred spanim, v polohe lezmo, a to mi doteraz nerobilo. A v takych intervaloch, ze mi nebolo vsetko jedno...akoze nebolelo to dako moc, ale fakt ze intervaly ala kontrakcie 😕 pred porodom. No nastastie dnes celkom ok, uz som aj pol domu upratala a nic sa nedeje 😀 Ale veru tabletka na ranajky isla ako prva ☹
@maxara caavo, no dnes sa mi o tebe snivalo hehehe. kukam aj ja, ze nikto, ale to uz tak v nedelu byva 🙂 . mm pred hodinkou odfical, tak uz tu zas budem furt 😉