Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@82nikki82 neboj sa moja mala ma asi uz malo miesta tiez sa len prevaluje niekedy viac inokedy menej a su dni kedy velmi odpociva hybe sa malo ona uz ani nekope ale vala sa z boka na bok taka mexicka vlna 🙂 🙂 🙂
@ava11 @maxara - 😀 Moj nevie fotit nicim - ani mojim normal fotakom, ani malym kompaktom, ani mobilom - nejako nepochopil funkciu zoomu (nozneho ani toho, co je na fotaku 😀 ) - vzdy som na fotkach uplne mini a vsade naokolo vsetko ostatne 😀 😀 Takze u nas fotim ja - preto nie som skoro na ziadnej fotke, coz mi celkom vyhovuje, bo sa nerada fotim 🙂
@lillienn jasne, ved ja schvalujem 😉 Len ja som este pred par tyzdnami bola v tom, ze sa stahujeme a tak sme uz nechceli investovat do nabytku tu na Sk 🙄 Teraz to bude tak na rychlo a nas overeny stolar nie je prave moc flexibilny 😝 resp. ma vela roboty...idem mu asi poslat pripominaci emial. Vcera som sa nudila a navrhla som komplet satnik do spalne 😵 a tak ho mozno motivujem, ze to uz ma vsetko rozratane cierne na bielom.
@certica22 ahoj viem co prezivas najma ze je taky malicky nam tento ductus operovali pred rokom 1.3.2010 mala mala vtedy rok a pol a zvladla to operacia ak sa robi katetrizaciou tak trva hodinku neviem ako to robia tvojmu ale ver su tu v bratislave najlepsi odbornici a vies aj meno doktora ktory ho ma robit drz sa
@urma Ked si pisala o tych sladkostiach, to si myslela tak, ze ak ja ich jem, tak aj babo pribera do bruska? fiha tak to prestavam jest sladke....
Nasa mala ma uz teraz brusko o 4tt vacsie... Ale vraj je to ok, nepresne merania a pod. a tak som sa nebala. Ale uz sa zacinam... 😕 Do kelu...
@janka273 Janulka, pred 2 týždňami mal BPD 86,8
inak ja sa cítim podobne ako Ty, asi je to tým veľkým bruškom, som zvedavá, čo Ti dr. povie
som zvedavá, čo sa dozviem zajtra ja od toho môjho
zaujímalo by ma z čoho tak rastieme a odkiaľ sa tá voda berie, veď ja som za posledné 4 mesiace vôbec nepribrala, sladké nejem, lebo hneď páli záha, celkovo si dávam pozor na to čo zjem, aby som večer negrcala
@lillienn dobrá práca, a pekne uložené 😉 to máš nejaké pidi vešiačiky?
@jennyna
@urma
@peka13
všetkým Vám moc ďakujem za podporu
@zlatulienka to som Jani aj ja zvedavá, čo mi povie, pretože malý má takú silu ako Tami v 40tt....mne keď minule dr. vyvsvetľovala "plodovú vodu a jej množstvo" , tak mi vravela, že "veľa , v norme, málo plodovej vody" záleží od toho, koľko bábätko berie živín, koľko vypije vody, a koľko vylúči - a toto všetko je plodová voda, keď je viac je to lepšie, pretože je viac chránené od prostredia, a keď je málo - niečo nie je v poriadku .... ja som minule pribrala, iba to, čo Riško....a niekedy mi ani nechutí jesť, okrem ovocia 🙂.... držím zajtra päste 🙂 a navzájom sa budeme informovať, ako sme dopadli 🙂
@urma máš dáke zlé zrkadlo, čo rozširuje do šírky 🙂 🙂 🙂
@zlatulienka ani nie, z ikei...majú ich síce pri detských veciach, ale nezdajú sa mi o moc menšie...
No a po chvilke surfovania som zistila, ze to vyzera tak, ze ak ma babo privelke brusko znamena to, ze dostava privela cukru... presne ako pisala @urma.. Cize bude velke..
Tak to je na ale na prd, lebo ak budem mat velke babatko, tak ma poslu na sekciu, kedze som posudzovana ako rizikovy vaginalny porod... ☹ ☹
kocky s cukrovkou, ake mate diety? Co nesmiete jest?
Pamatam si len @dennkaa teba, ze mas cukrovku.. 🙂
@beronsche no ano 😅
A tak ja myslim, ze ked prelezie hlavicka von, tak aj baculkate brusko vyklzne uz automaticky, ci niekomu sa vam uz pri porode "zaseklo" dietko na brusku? 😅 Ja sa priznavam, ze moc tie videa ludksych porodov nemusim, tak nechcem mudrovat. Ja skorej pozeravam v TV zvieratkovske 😀
Tej sekcie sa aj ja obavam, ze ma budu chciet ukecat, ze stara prvorodicka a este velke mimco...
@janka273 ved hej, s tym scenarom seriozne ratam 😉
len budem si musiet kupit komplet novy satnik po porode, alebo nosit nadalej tie moje obrie tehu rifle 😅 pripadne dake elastaky. Tie, co priberate do bruska, tak aspon mate nadej, ze je to "len" dietatkom a ked pojde von, brusko splasne 😀 Mne rit asi porodom nesplasne 😀
@urma tak to ťa vyvediem z omylu 🙂 pri Tami som pribrala 18kg - a všade, po pol roku som mala o 22 menej, ešte pár týždňov po pôrode som nosila tehot.veci a potom už mi boli aj veľké pôvodné.veci - takže všetky gaťuše, rifle som si musela kúpiť menšie...Riško ma tu šťuchancuje do rebier a do panvových kostí - musím zmeniť polohu sedu 🙂 🙂
@beronsche obmedzit rychle cukry ;) - to su najme klasicke sladkosti, sladene napoje, med, zavaraniny a potom sa stravujem podla takych speci tabuliek, tam sa to pocita na sacharidove jednotky a je aj vahovo urcene, kolko mozes spapat (vazim najma zemiaky, ryzu, cestoviny, chlieb a pecivo) a treba dbat na dostatok pohybu - co vyznieva trosku smiesne, ked mi zase gynekolog odborucil setrit sa. Ale inak mozes vsetko fakt, nie je to nejako moc obmedzujuce. Samozrejme, ze to stalle nedodrziavam a doprajem si aj zakazane a aj viac ako mozem a vysledky mam napriek tomu dobre.
juuj dobra sprava, prave som tu nasla mamicku, co mala deti cez 4kg a obe porodila prirodzene, bez nastrihu a bez potrhania. No vlastne je tu takych viac....
Na toto sa sustredim a viac info o velkych babatkach nehladam... 😎

@denaalubos http://najmama.aktuality.sk/clanok/224660/tehot...