icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ava11
23. feb 2012

Dobré ráno, moja noc nič moc, taký ťažký pocit som mala, akoby som nemohla hýbať vôbec telom, snívali sa mi strašné kraviny (ako napr. že sexujem s kamarátkou, ktorá má umelý pipík @maxara v živote už sa u vás nebavím o teplošoch a ich výkonoch 😀 a potom nadránom som kojila psa a bolo mi to strašne príjemné a tešila som sa, že keď to ide ľahko psovi, pôjde to aj dieťaťu) No proste sny ako u šibnutých 😖 😖
Teraz ráno som bola na krvi, sestrička nevedela, kvôli čomu mi má krv vlastne brať, čiže opäť organizácia na jednotku. No a teraz som konečne doma a neviem čo budem robiť. Kukať do steny asi, nič iné sa mi nechce.

maxara
23. feb 2012

Dobre ranko
u nas nic nove po noci, spim dobre odkedy sa maly otocil, takze som spokofon.
Ninka vecer zaspala az 22:15 a dnes vstala 6:40 co ma uuuplne znechutilo, lebo ona mrska si pekne schrupne cez obed, zatial co mna bude porazat 😒

@ava11 no kraaasa, neviem ci ta niekedy vobec pustim k nam 😀 😀 a nie ze sa bavit o teplosoch 😀 keby sa ti chcelo, sadni na bus alebo vlak a vyzdvihnem ta niekde v meste 😉 ostalo mi strasne vela kremesov 😀 😉 a aj pukance este mame.. kedy ta cakam?

ava11
23. feb 2012

@maxara no to by si odo mna fakt strasne vela chcela, aby som sa niekam vytrepala. Neviem ako u vas, ale tu je taka hmla, ze nevidno meter pred seba, uplne hnusne. A poobede musim ist so starym kupovat postel, lebo akosi nemame kde spat v novom byte. Inak ponozku som vcera neodfotila, lebo ked som prisla, tak bol vo vani. Ale snad dnes to da 😀

maxara
23. feb 2012

@ava11 😀 no teeeda som sklamana.. aj ujom ponozkacom aj tvojim neprichodom 😀

darinkazv
23. feb 2012

@juliap ja magnezko beriem už dlhšie kvôli skracovaniu krčka a teraz mám zvýšenú dávku kvôli častému tvrdnutiu bruška, takže magnezka mám dosť. ja tie ruky mám presilené, mala som aj vyskočené kostičky v zápästiach. to mi dr. naprávala. mne to ide až k lopatkám, takže teraz mažem kostihojom a fixujem ortézou zápästia. na bokoch spávať nemôžem kvôli tým rukám a na chrbte zas kvôli tomu dýchaniu. ale tak striedavo spím v každej polohe, no to som každú polhodku hore. je to moja chyba, že som bola taká akčná a naťahovala sa s podlahou a nábytkom. 🙂 😉

strihalka
23. feb 2012

@ava11 Hlasim prvni curaci noc 😀
Jsem se porbudla v 5:15 a musela jsem na zachod a bambulka narvana ritkou uplne ne zebrech ☹nicmene jsme zalehla zpt a byla jsem okamzite tuha, takze mi to nejako neubizilo 😀
Ted se premlouvam obleknout a an desatou mam byt na antolske, uz vidim jak tam zase bojuji o misto na zaprkovani☹toto uz by mohlo skoncit ...
A o pul pate poradna u dr....asi jen taka bezna...

maxara
23. feb 2012

@ava11 @strihalka jejda, ja som isla cikat o 1:30 😀 tak mozno nieco bolo v tej kave 😀

strihalka
23. feb 2012

@maxara no nevim co bylo v kave, ale ja se vecer uplne dosr....akoze take bolesti brucha ..nejdriv zaludek, ze se mi to vracelo hore, coz jsem ustala..pote nafoukla jak svina a pak wecko asi na pul hoidny, kde to slo teda spodem, kdyz ne horem.....☹super vecer😀

maxara
23. feb 2012

@strihalka uff no pekne.. 😔 mozno sme mali tej kavy len vela

sunday1
23. feb 2012

@ava11 Ja som mala tiež hroznú noc, prehadzovala som sa a potila sa jak slon v kufri 🙂
@strihalka Tak nás asi zastihlo všetko to, o čom sme sa včera bavili. My sme mali večer prvú štikútku, ale to že fakt silnú 😀
@maxara No hovorím, že to asi platí pre všetky 😀 😀 😀

ava11
23. feb 2012

Ja som tiež bola nadránom cikať, ale to pripisujem tým dvom mega kávam. Inak mi nebolo nič.

sunday1
23. feb 2012

@maxara Ale dobrá bola 😉

maxara
23. feb 2012

@sunday1 😀 asi ano

lias
23. feb 2012

Tak moja dnešná noc v rámci normy, môj jediný nočný problém a už dosť dlhodobý je svrbenie - brucho, chrbát, nohy.... Preto nosím nechty úplne nakrátko, inak by som už vyzerala ako Strihoruký Edvard 😝

@ava11 odhalila si včera tajomstvo romantickej sms? 😀

ava11
23. feb 2012

@lias Ani nie, tajomstvo asi nebolo, je to la-la-la-la-lááska 😀

anabelleee
23. feb 2012

nie je nad to, ked vas rano zobudi svokra trieskanim na okno 🙄

janka273
23. feb 2012

@darinkazv Dari a keď si ruky natiahneš na vankúše, aby si ich nemala skrčené, to nepomôže????
Ja som dnes bola na krvi a urobili mi EKG - zatiaľ mi zistili trošku zvýšený tep 94, a tlak mi tiež vyšiel 148, čo som bola prekvapená,pretože po káve mávam okolo 100....ale asi 2km som išla peši, a potom som vybehla 3 poschodia, tak to bolo z toho, zajtra si mám volať za výsledky zrážanlivosti, a ešte sa objednať na sono štítnej žlazy, tak uvidíme, čo mi zistia... 😉

janka273
23. feb 2012

@anabelleee to muselo byť "krásne" prebúdzanie 😠 😠 😠 😠 , babka sa asi nudí 😀 😀 😀

patka29
23. feb 2012

Dievcata,dnes mi moj"stary"careckoval nocne vylety na wc...Rano som si nasla na stole dzus a papier s 15timi careckami 😀 PS:Sla som spat o pol 2 a uz som buntosila o pol 8 🙂 Babule aj vasim drobcom sa tak vela cka v brusku?Lebo ja rozmyslam dat tomu nasmu stredne meno Cikutko 🙂

janka273
23. feb 2012

HALÓ DIEVČATÁ, dôležitý OZNAM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 SME TU:
dobrovoľne pozrieť 😀 😀 😀 😀

patka29
23. feb 2012

@janka273 mne pise ze stranka neexistuje a ze sa mam ist pozriet na inu na mk,ze ich tu je vela :-/

janka273
23. feb 2012

@patka29 mne ten odkaz otvorí, počkaj, asi si neni pridaná medzi "súkromnými"

renca99
23. feb 2012

@patka29 aj mne to pise.....

jenny605
23. feb 2012

uz aj mne.. 😒

ava11
23. feb 2012

@denaalubos Určite nie je dobré sa zahlcovať negatívnymi správami a katastrofickými scenármi, ale bohužiaľ aj také sa deje a je lepšie o tom vedieť, než ostať šokovaná a bez informácií. Lekárov názor je samozrejme dôležitý, ale neberiem ho ako sväté písmo, aj lekár je len človek s určitými obmedzenými skúsenosťami a určitou praxou. Nie je to vševediaci a dokonalý tvor. Už len tu medzi nami je vidieť, že každej nám hovorí ten jej lekár niečo iné. Ja ti želám, nech ti tehotenstvo pokračuje aj nadalej dobre a bezproblémovo, len aby si potom tvrdo nepristála na betóne v reálnom svete, keď sa niečo pohnojí.

denaalubos
23. feb 2012

@ava11 asi sme sa nepochopili, ale oka, ked budem mat nejake dovody aby som sa obavala, tak to je namieste, ale ak si ich budem sama vytvarat tak skodim sama sebe..a ked sa bude mat nieco prihodit, tak neboj nepristanem na betone v realnom svete, lebo ja v realnom svete aj zijem, nie ako to tu popisujes ty....

ava11
23. feb 2012

@denaalubos Ja s tebou v podstate súhlasím, len si to napísala tak, akoby pozitívne myslenie bolo riešením všetkých problémov. Predpokladám, že baby si tu problémy s chrbtom, tvrdnutia a bolesti nevymýšľajú a môžu myslieť tak pozitívne ako nikdy, moc im to nepomôže, keď je fyzologický problém. Ty si skôr výnimka, keď nemáš žiadne komplikácie. Ja našťastie tiež nemám 🙂 A len posledná vec, to že ťa tvoja drahá kope o 106 vôbec neznamená, že ti tým dáva najavo, že je všetko v poriadku. Čerticu tiež malý kopal a o pár hodín už bol na svete a na operáciách. Ale tak držím nám všetkým palce, aby sme to už dotiahli.

baranovadanka
23. feb 2012

@strihalka ahoj moja chcela by som ta pooprosit o povolenie ist do sukromky 🙂

baranovadanka
23. feb 2012

inak babenky ako sa mate? ja mam pocit ze sem tam uz nevladzem ani zit a druhy den mam tolko energie ze upracem komplet barak aj poumyvam podlahy ( to som mala vcera) :D ale potom take tvrdnutie bruska ze az ... este ze mam doma magne b6 a maly je taky akcny ze do mna kope celu noc asi 5x chodim na wc a aj s dychanim mam problemy hlavne ked lezim a nezalezi na tom ci som na boku alebo na chrbte som zvedava co mi povie doky 28.2 v poradni bude zase robit usg lebo predtym mi vyslo ze maly je o cca 2 tyzdne mensi ale mi robili sono na starom ultrazvuku tak dufam ze ten novy uz je opraveny teda ze do utorka bude 🙂

renca99
23. feb 2012

@strihalka klop klop klop.... pustite ma k vam do sukromky?