Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@janci27 podla mna urcite das bodinko s dlhym rukavom, na to overalik- tensi bavlneny mozes dat, ciapocku, rukavicky a potomuvidis podla pocasia ci este jeden hrubsi overal ci dokonca fusak, alebo postaci deka.. Tolko moj plan 🙂 ja beriem perinku, kedze mame kociar Jane slalom pro a nemusim davat dieta do vajicka, ale nechavam rovno vo vanicke .
@janci27 ja som malinkému drobátkovi zabalila,bodynko s dlhým rukávom,dupačky,dve čiapočky,rukavičky,svetrík aj flisovú kombinézku...perinku neberiem,nakolko drobátko pôjde do vajíčka a tam ho ešte prikrijem dekou...
@peka13 ahoj tak super 🙂 ja som dnes bola v poradni a Dr ma poslal aj na pásy a už na ne budem chodiť každý týždeň až do pôrodu. Tak som dnes prvý krát počula srdiečko 😉 a obzrela som si trochu priestory kde sa za chvíľu narodí náš drobček. Boli tam zlaté praktikantky 😉 mala som z toho veľmi dobrý pocit. Ty si už bola na pásoch?
babenky už sa tu písalo o výtokoch tie mam aj ja ale dnes ma zaskočil lebo bol taký hustejší bol biely nezapachajuci tak dufam že to už nebol kusok tej hlienovej zádky- stalo sa to niektorej z vás?
ahojte baby tak zajtra rano klusam do nemocnici v Saci na infuzie,mam malo plodovky a hranicne prietoky,tak prosim drzte palce nech sme cim skor o.k.Mala je este stale zadockom a asi sa uz neotoci
ahojte, baby, nestiham vas nikdy citat...len sa chcem spytat, ci niektora nemate problem s tlakom? ja som pri prvej mala posledny mesiac vysoky tlak a potom aj vyvolany porod kvoli tomu....a teraz mi nejako stupa tlak, ale to citim, mi je blbo....idem zajtra ku dr, hadam ma neposle do nemocnice 😖
@lilik vobec som este nic take neabsolvovala, az ma to zarazilo...budem sa musiet porozpravat s mojim Dr. ze to to ma znamenat, ze ma tam este neposlal 😀 ...ale nie 😀...neviem preco ma este neposlal na take vysetrenie, ale pocula som, ze uz niektore baby boli... ten moj dr. furt riesi iba to, ayb som sla epiduralkou a aby som rodila u neho uz ho viac nezaujima...ale mozno na najblizsej kontrole ma posle...
Ahojte, tak ste toho opäť veľa popísali. My sme boli dneska na sone. Bambula je otočená hlavičkou dole, takže super. Všetko asi ok. Pretože nám doktorka nič nehovorila, že by bolo niečo zlé. No máme len 1417 gramov. Ale to je len cca. Tak taký malý drobček 🙂 Potom sme šli s priateľom na kávičku a tam sme sa rozhodli, že ideme si prerobiť izbu, takže sme hneď sadli do auta a šli kúpiť farbu na stenu, a hneď sme začali aj vypratávať, zajtra ideme kúpiť podlahu a ostatné veci. Takéto rozhodnutia mám najradšej 🙂
@bambulka1010 my sme tiez mali v 31 tyzdni 1490 g a cakame chlapceka, co vacsinou chlapci zvyknu byt vacsi a mne doktorka povedala ze je to uplne v pohode a ze je s vahou spokojna 🙂 takze je to asi uplne v pohode
@katkarv držkaj sa Kati, držím ti palčeky, aj by som ti dala trošku z mojej plodovky, ja jej mám zase veľa...
DIEVČATÁ sme presťahované na novej adrese:
@mimabulka mne oba pôrody začali uvoľnením hlienovej zátky, bola v tom aj krv a bolo to neprehliadnuteľné, potom ma rozbolelo brucho a kríže
niekomu sa zátka neuvoľní, resp. postupne, že to ani nepostrehne, alebo naraz s plodovou vodou a niekomu jednorazovo ako mne
každá sme však iná, ak sa ti niečo nepozdáva, tak radšej nech ťa dr. pozrie...
@katkarv to ako? kedy ti to zistili? si bola dnes na utz? a ostavas lezat? drzte sa, budem na vas mysliet.... aj nasa je pohodlne dole kufrom zatial, nechce sa jej otocit, este to stihnu, neboj. ty len nestresuj a bud v pohode, to sa prenesie aj na malu ta dobra energia a pojdete rychlo domov
@pata31 mne sa tiez trocha zvysuje, sledujem sa, a snazim sa stravou to znizovat a zatial sa dari. denne jem cesnak, orechy, cviklovu stavu a banany - toto vsetko znizuje tlak. inac v nemocnici mi povedali, ze keby to bolo stale vysoke, tak mi daju na to lieky, ovsem ked nemas opuchy a bielkovinu v moci, to by mohla hrozit preeklampsia.
@jennyna
@elfka.elfka
@zlatulienka
@janka273 tak som dnes bola z manzelom v Saci na stretko z lekarom u ktoreho chcem rodit a ten hned jak som povedala ze mi 7.2.na usg povedali ze mam tazky oligohydramnion cize malo plodovej vody tak ma mna vypulil oci ze preco niesom v nemocke a pod kontrolou.Urobil usg tak ze tej vody je fakt malo cize mala nema velku sancu sa otocit a prietoky su hranicne.Bobulka ma sice 2kg cize narastla a je zatial aj o tyzden vacsia ale
povedal ze velkost neznamena zrelost takze to treba sledovat a dotiahnut aspon do 36tt
Dakujem vam vsetkym ze drzite palceky
@katkarv jeej, dalsia bambulka, aspon to je super, lebo zvacsa ked je malo plodovej vody aj babatka su male. ale super, ze budes pod dohladom, do 36tt uz nemame daleko. hlavne bud silna a plna optimizmu, lebo ja ked som bola teraz v nemocnici, tak ma dorazili ti lekari, ze uz som len zle zmyslala 😉 . nedaj sa!!a ked budes moct, daj nam vediet ako sa vam dari.papa
ahojte babenky. Vobec tu nechodim, akosi som nechcela zistovat co a ako a nakoniec som si vytvorila novu diskusnu temu ci co to, lebo hladam kamosky a dnes som tu zasla a zistujem, ze v tom nie som sama a som taaak rada. Dnesna noc bola asi magicka, ja som bola taaak unavena a musela som vstal, lebo som nemohla dychat poriadne, nemohla som si najst normalnu polohu na spanie a tie ruky, nohy a brucho svrbia aj mna!!! Dufam, ze ked uz budem v pokrocilejsim stadiu tak sa aj tesit budem, nech je to co najskôr za mnou, ako to tu niekto spominal, lebo ako ho velmi lubim, tak uz mam tiez niekedy take chvilky, ze by som bola to brucho napnute zlozila, nech si to tazka niekto iny🙂)
@jennyna tak som rada, ze nie som sama...opuchy nemam, a bielkovinu som doteraz nemala...len mne vyskoci tak no hodku dve a potom jak polezim, tak klesne, v provom tehu som ani nevedela, ze mi stupol tlak, teraz to fest citim...a tiez meram tlak, sledujem si to, doteraz to bolo ok, len posledny tyzden mi to zacalo stupat, tak idem ku dr zajtra, ze co povie... 😕
@katkarv drzim aj ja prsty!
@katkarv joooj, a u koho si?radsej nech ta pekne sleduju, bude dobre, neboj.

ahojte babenky, predpokladam, ze uz mate vybavicku skoro vsetky nachystanu, to len ja som medzi tymi poslednymi 🙂 chcem sa spytat, ake oblecenie mate pre babatko pripravene do porodnice v aprili? Neda sa predpovedat, ake pocasie bude, tak vobec neviem, co mam malemu prichystat. Je to moje prve babatko..