Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@vajanika27 Aj mne doktorka povedala, že to je ok. Ze na 30 týždeň akurát 🙂
@elfka.elfka k Olsavskemu som sla.
ach dievcata.... uz 4 den mam zalahnute v uchu, ani nejake kvapky z lekarne ani tie horiace knoty nepomohli... nemate nejaky "babo raď " recept.... ak mi to neprejde cez vikend tak skocim k dr. ale strasne sa mi tam nechce....
@pata31 ahoj. a ty máš vysoký tlak? alebo pulz? Bo ja mám zas vysoký pulz.
@peka13 a ty máš Dr v Ružomberku, či? No ja som bola včera prvý krát na tých pásoch, ale už budem chodiť každý týždeň až do pôrodu. Prečo ťa tvoj Dr nahovára na epidurálku? A ideš rodiť prirodzene? Ja teda uvidím o dva týždne v poradni čo mi povie, či ma teda začne pripravovať na ten cisársky a ak áno, tak sa neviem rozhodnúť či si dám tiež epidurál, alebo radšej celkovú anestézu.
@bambulka1010 ja tlak, a aky mas pulz? lebo ja obcas aj okolo 100, hlavne ked mam tlak zvyseny...
@lilik ja mam Dr. v Dolnom Kubíne...chcem rodit prirodzene, pretoze mam zatial v pohodke tehotenstvo a nehodlam sa niecim oblbovat....ale , zevraj sa doktorom lepsie spolupracuje so zenami, ked nekricia a su pri vedomi...len mne vadi, ze z toho su oblbnute aj babatka....mne sa to nepaci...preco by si to mali doktori ulahcovat.....len to musim vysvetlit doktorovi... a ty preco mas naplanovany cisarsky? mas nejaky problém?
@pata31 No ja tiež pulz okolo 110. Ale to že ja mám problémy so srdcom, ale teraz ako som zostala tehotná, tak to všetko vyvrcholilo. A pôrod mi inak aj môže pomôcť. No len musím rodiť normálne. A tu im to je čudné v TO v nemocnici, že mi povedali že mám rodiť normálne, tak idem rodiť do Nitry.
Tak navarené, upratané, a teraz som prišla kuk sem. Priateľ maľuje izbu, zajtra podlaha, a ešte zložiť skriňu, dúfam, že to stihne do nedele, bo už ide do roboty do Nemecka, a nerada by som to tu mala 2 týždne rozbombardované 🙂
@bambulka1010 tak ked mas take problemy, tak to je ine...a v Nitre budes ako rodit? ved ked ti odporucaju rodit normalne, tak to je dobre, nie?
@pata31 Ja by som chcela rodiť normálne. No len tu v TO to nevedeli pochopiť, že mi napísal doktor v BA, keď som bola na vyšetrení v národnom ústave srdcovo cievnych chorôb že mám rodiť normálne. A ešte aj ten doktor volal medzi sviatkami, že zbytočne sa budem dávať rezať, keď malinká je ok. a je otočená dole hlavičkou, tak nech len rodím normálne. Len tu si myslia, že im tam skolabujem na stole, a v TO nemocnici je len jeden kardiolog a v Nitre je ich plno, keďže pri pôrode potrebujem aj kardiológa.
@bambulka1010 aha, tak uz mi to je jasne, tak teda drzim palce, nech ti ten porod ozaj pomoze... 😉
@pata31 ďakujem, hádam pomôže 🙂
dnes ste stihli popisat akosi malo 🙂 🙂 🙂 neviem ako vam, ale mne to teraz neskutocne pomaly uteka, uz sa nemozem dockat porodu a malickeho....vcera som bola v poradni a lekarka ma pozrela len orientacne, maleho merala len 3x na velkych prehliadkach, takze neviem kolko vazi ale naposledy v 30. t mal okolo 1393g
zajtra ideme kupovat plavacky a snad buduci tyzden zacneme aj s pokladkou a o dva tyzdne ma byt kuchyna, stihame tak tak....drzte palce....uz chcem byt v novom
a este ma napadlo, kupila som si caj s listov malinovnika (vraj ulahcuje porod) - ma sa pit cca od 34 tyzdna a k tomu 1x denne 2 lyzice sezamu (dobre pozut)....za vyskusanie nic nedam
malinovnik robi vraj porodne cesty elastickejsimi a sezam vraj vytvori smyklavy sliz okolo babetka
mate aj nejaky typ na cvicenie pred porodom??? doteraz som cvicila kazdy den cviky na posilnenie, ale okolo 34. tyzdna sa vraj maju cvicit uvolnujuce cviky, tak idem kuknut net a ked tak dam link 😉
@anabelleee my uz sme premiestnene v sukromnej teme, aby nas tu nesmirovali, takze sup sup tam
co mam urobit, aby som sa tam dostala?
anabelleee ahoj pocuj nema to byt lanove semiacko? nie sezam? lebo ma niekto upozornoval, ze to nie jesezam ale lanove semiacko.
@mily7 pockaj idem kuknut do kuchyne.............ano lanove semiacko
🙂))) o.k. lebo ja furt tiez s tym ze sezam, sezam. takze lanove hladat v tescu, o.k.
anabelleee to vsetci odtialto odisli? a preco?
neviem, mne to hned bolo cudne, ked tu bolo malo popisaneho, chodim sem len vecer, tak hadam nas niekto do tej sukromky pozve 😀 , neviem ako to funguje
anabelleee no ja by som aj popisala a nikde nikoho este aj upozornenie mi nedoslo ze si pismenkovala
anabelleee kedy mas termin?
ani mne neprislo upozornenie..........snad si na nas niekto spomenie a nejako sa do tej sukromnej temy dostanemem 😉

@pata31 urcite chod, kazdy lekar aj tak rozprava nieco ine...aby sa nieco nezanedbalo. potom daj vediet, ako si dopadla. drzim palceky!!