Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@willow_ka ahoj, kedy máš termín? aj ja budem rodiť v ZA pôrodnici...
@srnqqa ja len aby si sa ty ani ine baby neplasili, zelena plodova voda urcite automaticky neznamena chore dieta...zelenu vodu maju zvacsa deti co sa rodia po termine, a sposobene by to malo byt tym, ze sa vykakali do tej vody (idealne by mala byt prva stolica az po narodeni)....mala som zelenu vodu pri prvom porode, aj kamoska mala zelenu a mame uplne zdrave deti...
Pekne ranko vsetkym🙂
Ja vas len tak pozdravim, este som tu nebola, termin mam 31.3. tak dufam, ze dodrzim, ale aj tak vas mozno sem tam pozriem;) Ste tu niektora aj zo SI? Neporodila niektora z vas uz aj tu, lebo v marcovkach sa rodi uz davno🙂 A tak mame este casu🙂 Nech babetka posluchaju🙂
@denaalubos neboj, nervoznych nas tu viac xixi A tak si vravim, ze ne na nervy mam cas, krok po krociku, este kvazi dva mesiace, proste naco sa nervovat, potom skor odkvecnem kvoli psychike nez porodnym bolestiam. tak tak sa snazim ja ukludnit. a tesit sa a huckat si do hlavy, ze to bude super, krasny, rychly, bezbolestny porod, ktory bude peknym zazitkom pre mna aj pre moje dieta. proste sa ukludnujem.
Ahojte ja som konečne na chvíľu v pohode. Priateľ začal maľovať postieľku, spájať prebaľovací pultík, pretože mám taký, ktorý je možné využiť aj ako obyčajnú skrinku z troch kusov a potom sa pospája namontuje sa na vrch doska a využíva sa ako prebaľovací pult. No a ja som konečne začala prať a žehliť, všetky detské vecičky. Tak sa vytešujem. Aj keď chrbát dostáva zabrať.
ahojte maminky 😀 riešim taku dilemu a neviem si poradit, tak mi prosim pomožte 😀 som prvorodička takže nemam skúsenosti... ako to budete riešit, ked budete brat babo z nemocnice? date ho len do autosedačky v overalíku alebo ste si kupili tu zavinovačku do autosedačky. neviem sa rozhodnut? hlavne kedže bude april no neviem, poradte mi prosim... 😀
@ancovicka30 no, teda, a to nenapíšu nikde😅 ďakujem, to je dá sa povedať super správa, ale ja dúfam, že je všetko OK...
@evaharg mne dneska dorazila postielka, takze uz aj ja mam komodu s postielkou, nic viac zatial babatku zariadovat nebudeme..postielka bude v spalni, kym babo nebude vatsie. Dole v obyvacke budem mat taku koliskovu postielku pozicanu od svagrinej, lebo tam sa budeme zdrzovat vatsinu dna. No a z tych vatsich veci mi akurat chyba kocik. Aky typ mas ty? Neviem sa vobec rozhodnut aky chcem. Nemusi byt tip top znackovy drahy, ale ani ziadna hrkalka, a tiez nechcem trojkolesovy.
Z tych drobnych veci mam uz skoro vsetko, stihla som to nakupit tento tyzden, kedze som si urobila zoznam, z ktoreho pomaly odskrtavam 🙂, uz len jednorazove plienky dokupit - len neviem, ci na zaciatok velk. 1 alebo uz rovno 2.
10 apríla 🙂
@nikuska20 aj ja mam 10.4 🙂
@janci27 ahoj 🙂 no my sme kupili kocik sice znackovy, ale uz je po 1 dietatku lebo mi kamosky odporucali, ze tak budem mat kvalitu za rozumnu cenu a veru som natrafila na super kupu. kupila som NAAADHERNYYY kocik Teutonia Mistral S - po 1 dietati, este v zaruke (aj so vsetkymi blockami, potvrdeniami a papiermi), ako novy, fakt zachovaly, trojkombinaciu za menej ako polovicnu cenu 😀 Ja som hladala kocik podla kriterii - aby bol 3 kombinacia, aby sa dala otacat rucka a aj vanicka, aby boli v predu otacatelne kolieska, idealne aby sa dal pouzit aj do mesta aj do terenu a aby sa v sportovej casti dal sklopit chrbatik dietatka az do uplneho lahu (bez toho aby mal zodvihnute nozicky - aj tie aby boli rovno). A tak ked som nasla tento....bola som si ho pozriet a fakt nelutujem, bola to paradna kupa.....Kupovala som ho cez iny bazarik ako tu na MK, lebo tu boli tie kociky trochu drahsie, tak keby si chcela napis IP a poslem ti link. No a este som dostala odporucanie na znacky Teutonia alebo Jane.....tak skus pokukat, popripade napis ako si hladala ty 🙂 A co sa plienok tyka, tak ja som kupila 1 balenie 1tiek do nemocnice a jedno balenie 1tiek na doma, tak uvidim, ci ich nebudem este posuvat kamoske, ktora bude rodit v juni.... 😉 Jedna kamoska mi ale vravela, ze 1tky pampersky su trochu vacsie nieco ako velkost 1,5 tak ich mozno vyuzijeme....uvidime aky velky bude ten nas valibuk 😀
ach, zase som musela vstávať nevyspatá, čo mi dáva moja hlava zase riadne pocítiť ☹
no ja len pozerám, že koľko nových aprílových mamičiek je tu 🙂 tak síce opozdene, ale vitajte 🙂
@palmarmj juj maji, tak chápem, že tu nechceš rodiť po tomto zážitku. ale ja mám len dobré spomienky na našu pôrodnicu. aj z prvého pôrodu a aj keď som v tomto tehu bola v 15tt tam hospitalizovaná na infuzky. keď mali plno, tak sa to asi prejavilo aj na správaní. čo ich ale neospravedlňuje. :( som zvedavá, aké budem mať spomienky na tento pôrod a pobyt v nemocke 😅
@ejanka ahoj. Normalne som sa musela ist pozriet 😉 Ja som kupila 1 balenie 1tiek Huggies newborn - take co maju ten specialny vyrez na pupcek babatka a tych je v baliku 54 ks (tie beriem do porodnice - dostala som vsak odporucanie nedavat cely balik sestrickam, ale len po kusoch, kolko budu potrebovat, lebo by sa mi potom uz nevratil...) no a na doma som kupila 1 balik 1tiek Pampers newbaby - tych je tam 43 kusov a spolieham teda na to, ze su trochu vacsie (kamoska mi vravela ze su cislom nieco ako 1,5 tak ich hadam vyuzijem). Neviem ci som kupila vela alebo malo....Vraj dietatko minie cca 7 plienok denne, tak som si to nejako vyratala, aby mi ani nechybalo ale aby som ani prilis vela nemala. 🙂 HM?
Ahoje baby, ja som sem straaaasne davno nezavitala. A ani nemam sancu sa tu po takom dlhom case zorientovat. A tak len v skratke o sebe 😉 mame sa fajn, mala stale silno kope. Uz mame vsetko pokupene aj pre seba aj pre malinku. Na kontroly uz chodim do nemocnice, takze pomaly zacinam tie nakupene veci balit 😎 A aj mne v noci opuchaju ruky. A nelen to, strasne mi trpnu a bolia ma v nich kosti a klby (rano mam problem umyt si zuby). Ked som to povedala tuto stredu doktorovi, povedal, ze je to normalne v tomto stadiu tehotenstva 🙄
A inak sa mi v noci neda vobec spat, na zachod idem asi 3x a potom sa prehadzujem a mam plnu hlavu nasho baaaaaaabätkaaaaaaaaaaaaa...... 😀
ahojte žienky dlho som s ničim neprispela 🙂 a uz ani neprispejem. ☹ opušťam vašu skupinku od utorku idem ležať na gynekologiu takže budeme mať marcové bábetká.všetkym želam este krasne tehulkovaniea vela zdravička 😉 ahojte
@nana80 jeeej ja som na tebe vcera myslela, aj som sa chcela opytat verejne, ci nieko o tebe nevie nieco...ze si sa tu fakt dlho neobjavila, ale som si ani za nist nevedela spomenut na nick 😉 😀
Hlavne nech ste v poriadku, ja som sa uz strachovala, ci si aj neporodila medzicasom 😉 Moc drzim palce a urcite daj vediet, ked budete mat po tom najhorsom...

Babule, od vcera som vas necitala, ale som K.O.,bola som s kamoskami na nakupoch v Eurovei, a pre tehu foto od Stanislava Melcherova, a od 16tej mam veru toho dost...Zajtra pocitam co ste popisali.
P.S.dochadza mi ze velmi rychlo sa blizia tie nase terminy, fuuu zacianm byt nervozna 😅