icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

elfka.elfka
2. mar 2012

@nana80 tfuj tfuj, nech co najdlhsie potiahnete a potom sa ozvite 😉 kocky, budeme vam drzat palce!

jennyna
2. mar 2012

@nana80 drzte sa bambulky!! nech vsetko dopadne tak ako ma!!

dennkaa
2. mar 2012

@nana80 drzkaj sa a budeme sa tesit na dalsiu info o vas 😉

beronsche
2. mar 2012

@nana80 drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku!! 😉

purple
2. mar 2012

Ahojte, pridavam sa k aprilovym mamickam. Termin mam 18.4. a pojdem rodit na antolsku, je tu viacero takych s podobnym terminom, co planuju rodit na antolskej?

janka273
2. mar 2012

@nana80 cicuška, želáme ti, aby sa dievčatká v brušku boli ešte čo najdlhšie a po pôrode doma čo najskoršie 🙂

darinkazv
2. mar 2012

@eviko25 evi, veď to bolo zrušené. mne to aj sestrička povedala, že sa nechodí posledný mesiac do poradne? tak to zase zmenili? či to len kvôli tomu, že ty máš šima svojho lekára? platíš za poradňu? lebo mne povedala, že by som mohla tam chodiť posledný mesiac, ale za každú poradňu by som musela platiť 20eur 😕

strihalka
2. mar 2012

@nana80 jeee, takze dalsi bambulky budouna svete, snad vse bude ok, dvojicky vetsinou chodi mezi nas drive, a pokud je uv as vse ok, tak si myslim, ze to bude ok, ved vahove ste na tom jeste lepe nez ta moje bambule🙂drzim palecky a brzy se ozvete

ivanka.7
2. mar 2012

@purple Ja sice na Antolsku idem, ale cca o 2 tyzdne skor 🙂

nana80
2. mar 2012

dakujem vam všetkym baby za povzbudive slova určite sa ozvem ked bude niečo nove 🙂

giapetko
2. mar 2012

@nana80 ahoj...drzim palce nech ste zdravucki... 🙂

eviko25
2. mar 2012

@darinkazv noooo tak toto ti nepoveim ako to je, ci je to kvoli tomu kto je moj doktor. Ale napriklad som tam asi pol hodinu lezala a nahravali malinkej ozvy srdiecka. To sa inak uz nerobi? Fakt neviem. Brala som to ako samozrejmost

mily7
2. mar 2012

@purple ahoj ja som 15. aprila a cakam chlapceka a budem na antolskej. mozno budme spolu🙂))hlavne nech je s kym sa zasmiat a povzbudit🙂)

purple
2. mar 2012

@mily7 ahoj, no tak mozno budeme spolu 🙂 komu sa chystas ist na poradnu od 36tt? Planujes si aj niekoho zazmluvnit na porod?

darinkazv
2. mar 2012

@eviko25 no, keď som bola tehotná s julkou, tak sa to robilo. posledný mesiac každý týždeň. odvážili nás a natáčali ozvy srdiečka na tých pásoch. ale potom baby vraveli, že sa to zrušilo a že už sa chodí až do pôrodu ku svojmu gyn. a moja dr. mi tvrdí, že sa tam dá ísť, ale by som si musela každú poradňu platiť 20eur. v stredu idem na predpôrodnú prípravu, tak sa tam na to popýtam, ako to je naozaj, lebo už v tom začínam mať hokej 🙂

kikaabed
2. mar 2012

@giapetko TAK isto mam aj ja termin,mozno sa stretneme............................

mily7
2. mar 2012

@purple ja uz chodim k havaldovi, lebo ma tam poslali, ale sme v poriadku, akurat je to daleko. Nebudem zazmluvnovat lekara.

mily7
2. mar 2012

baby neviem ako vy, ale ja idem prasknuuuut! Proste tak sa ofukuje ten môj maly, co ste robili? Mam pocit, ze vylezie von za chviluuu:(

mily7
2. mar 2012

@nana80 hlavne nech ste v poriadku vsetci tip top drzime prsty. Prispejes neskôr sa potesime ak dojdu dobre spravy. Drzte sa a pozitivne nech vsetko dobre dopadne!

giapetko
2. mar 2012

@kikaabed super...a si tiez z NZ ? ku komu chodis ?

bambulka1010
2. mar 2012

ahojte baby, tak ja som potom trošku iná ako vy 🙂 Ja by som prespala aj deň aj noc, večer lahnem a ráno no skôr doobeda vstávam. Křče v nohách len sem-tam, chváľabohu. Bolesť chrbta žiadny. A na WC tu píšete že chodíte často, no ja absolútne, chodím tak ako som chodila aj predtým 🙂 xixi..A možno aj preto, že naša droblinka je malinká. Asi v pondelok idem po fotky do fotoateliéru, tak sa vám už konečne ukážem s bruškom 🙂

ejanka
2. mar 2012

@mily7 Ja som dnes presviedčala malú, že cez pupok sa vonku nejde, sa tam vydúvala. O chvíľu sa tlačila hore nad pupkom, tak som sa s ňou pekne porozprávala, že ani cez ústa sa vonku nejde a vlastne, že má ešte čas tak nech si tam pekne ležká do apríla. Niekedy je to fakt na prasknutie.

mata128
2. mar 2012

@purple my mame termin 22.4. A tiez antolska

mily7
2. mar 2012

ejanka ja mu tiez kadeco vravim, ale chudak uz ma toho asi tiez dost. ja mu verim, ale ked ja tiez:( najlepsie je na tom tatko, ten je krasny stihli, ten sa vystrie ako chce a je mu dobre. a my?:(( mna potom tlaci na plucach zle sa mi dycha aj ked sedim proste je to uz take neprijemne.

certica22
3. mar 2012

@giapetko dakujeme velmi pekne..

ivanula
3. mar 2012

Ahojte, ja som uz tiez dlhsie neprispela...Uz sme mali aj plany poplach, dost ma bolelo brucho a v takych vlnach, ale nakoniec to nebolo nic vazne ani si ma tam nastastie nenechali. Len jedna vec ma velmi mrzi, mam dohodnutu porodnicku kvoli tomu, aby mi pomohla porodit normalne, lebo pred 2 rokmi som mala sekciu a povedala mi, ze to vyzera zas na sekciu, ze mam proste taku maternicu, ani pri prvom porode "nespolupracovala", vobec som sa neotvarala a mala bola stale vysoko. Teraz to tiez tak vidi, krcok mi ledva nahmata, ako je vysoko a to by uz malo v tomto case vyzerat trochu inak 🙂. Tak tlacim do seba lanove semiacka, napajam sa ostruzinou, trochu cvicim na fit lopte, Nemate nejake skusenosti, ako presvedcit babo, aby islo nizsie? Viem este ze pomahaju take kruzive panvove cviky, aby sa dietatko "vykrutilo" trosku nizsie. A viem ze by mala pomoct aj "jemna nocna gymnastika" 🙂. Neviete mi este niektora poradit? Dik

evaharg
3. mar 2012

@purple @ivanka.7 @mily7 @mata128 Tak aj ja sa pridavam k Vam dievcata - tiez idem rodit na Antolsku 😀 Termin mam 12.4. /ultrazvukovy/ ale osobne si myslim, ze to bude mozno aj skor....tak 30.3. tipujem 😉 Na tu poradnu po 36 tyzdni sa chystam k Oravcovi a jeho by som si chela aj zazmluvnit. mam dobre referencie aj na Dr. Niznansku, len u nej je ta nevyhoda ze do tej poradne sa chodi do jej sukromnej ambulancie do polikliniky ....tusim na Mytnu - a tam ja proste nezaparkujem a vraj sa tam za jedno vysetrenie plati 30 eur, comu sa proste rada vyhnem....aj tak ten porod vychadza na cely "majland" - akurat som bola vcera v pokladni a zobrala som si ten cennik domov....hruuuuuuza ☹ 😠

evaharg
3. mar 2012

@certica22 ako sa dari tvojmu malemu velkemu bojovnikovi??? A ako to zvladas ty? (resp vy s manzelom?)

ivanka.7
3. mar 2012

@evaharg U nas sa tipuje vsetko medzi 26.3.-1.4. :D Tak som tiez zvedava co bude 🙂