icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

certica22
4. mar 2012

@belissima85 dakujem 🙂)

elfka.elfka
5. mar 2012

@kukucka26 fiha, to by bola krasna sprava, tiez si myslim, ze slaba ciarka je velmi velmi pravdepodobne tehu 😵 drzim palceky, urcite daj vediet....

@katkarv co to mas za paka doktora? taki chrapuni mi lezu na nervy ale riadne.. hlavne ze ty si stale 2v1, drzte sa. teda ta pustili domov?

romanakatka
5. mar 2012

@eviko25 no možno sa stretneme u neho alebo v pôrodnici 😉 ale mne ten termín posunul... tento čo mi tu ukazuje je podľa PM, podľa sona mi doky určil až 12.4. a prvého synátora som aj trochu prenášala... tak som zvedavá ako to bude teraz...

kukucka26
5. mar 2012

@ancovicka30 ahojte no dnes minedalokupila som test dr.max sice najlacnejsi boli tam dve a nemala som odvahu cakat zas som robila poobede ako vtedy a je tam aj ta druha stale taka slabuslabulinka tak neviem ☹

kukucka26
5. mar 2012

@ancovicka30 ahojte no dnes minedalokupila som test dr.max sice najlacnejsi boli tam dve a nemala som odvahu cakat zas som robila poobede ako vtedy a je tam aj ta druha stale taka slabuslabulinka tak neviem ☹
@strihalka

strihalka
5. mar 2012

@kukucka26 skoda, nemuzes to odfotit?ja bych radeji koupila mamatest ten je asi nejkvalitnejsi

darinkazv
5. mar 2012

@eviko25 jeeeeeej evi. aj ja idem o jednej 🙂 tak sa tam streteme 🙂 berem aj kamošku. ona síce až na prelome apríla mája má termín, ale chcela, aby sme šli spolu. sme spolu vyrastali, tak aj ja som bola rada, že tam sama nepôjdem. ale som rada, že aj ty ideš, že sa stretneme 🙂 a tie ruky tiež poznám. už tri týždne mi trpnu ruky, prsty, všetko mi puchne, už ani obrúčku nemôžem mať navlečenú. :(

tak ja som dnes po poradni. toho hnusného streptokoka už nemám našťastie, váhu mám zase o 1kg menej, než posledne 🙂 tak som rada 😀 malá má už 2kg, tak hlavne, že ona prospieva. dnes ma dr. vyľakala. nevidela na sone srdiečko, potom ani doplerom nemohla nájsť :( ja som sa tak doľakala, už sa mi začali slzy tlačiť do očí. ale nakoniec babuľka dala o sebe vedieť, zvrtla sa a všetko je ok. klasické magnezko už nejdem brať, kázala mi kúpiť to magne B6.
do poradne zas až o 2tt a ku svojej dr. takže @romanakatka a @eviko25 vy to asi fakt máte kvôli tomu, že šimo je váš dr. 🙂 ale mi to príde také divné, že už len rodiť prídem do pôrodky. no nebiť tej predpôrodnej prípravy, tak fakt nemocku uvidím až pri pôrode 😝

janci27
5. mar 2012

@evaharg ja som si dnes objednala dva baliky Pampers 1tiek, lebo boli za super cenu - 6,39 EUR za jeden balik (v jednom baliku 43 kusov), no nekup to 🙂

ancovicka30
5. mar 2012

@kukucka26 ja myslim, ze to bude tehu, ono rozdiel medzi dvoma dnami v tej ciarke nemusi byt nejaky vyrazny, ale ked das tomu viac ako jeden den, tak by to uz malo byt riadne vidno...len by to mal byt ten isty test, a najlepsie skus este rano...

janci27
5. mar 2012

@kukucka26 mne ukazalo, ze som tehotna aj na teste, ktory uz bol 1 rok po spotrebe (silna ciarka), ktory som mala nahodou doma - kedysi som ho dostala 🙂 bola som vtedy v 6. tyzdni. Potom som si kupila v lekarni novy a ten mi to len potvrdil 🙂

janci27
5. mar 2012

@mily7 mna telo nesvrbi vobec nastastie, kremujem sa po sprchovani tak ako vzdy predtym..plienky som si objednala Pampers 1-tky (2 baliky zatial) a popri tom budem este asi pouzivat Babylove..od sestry mam potvrdene, ze su velmi dobre a su lacnejsie.

janci27
5. mar 2012

@evaharg no ja teda v BA rodit nebudem, ale mna ten porod nevyjde cenovo skoro nic, okrem toho poplatku za manzela pri porode, tusim 7 EUR. Epidural nechcem, doktora si zazmluvnovat nebudem, ani nadstandard izbu nechcem, a co sa vlastne este plati?

katkarv
autor
5. mar 2012

@elfka.elfka ano som 2v1 🙂 Vo stvrtok idem za nim na kontrolu,tak som zvedava ako sa bude tvarit.

mily7
6. mar 2012

janci27 a kde rodis?? to mas super, taky lacny porod xixi. ale vazne, to je uz luxus porodit na slovensku

mily7
6. mar 2012

janci 27 a kde si kupovala pampersy za tak vyhodnu cenu?

mily7
6. mar 2012

kukucka 26 ja som mala obe tehotenstva dve neuveritelne slabe ciarky a pocit, ze si to len namyslam z tej tuzby a vyslo to, vyjde to aj tebe

elfka.elfka
6. mar 2012

@katkarv kedy ides vo stvrtok? drzim palce.. uz to mame za par, tak sa treba povzniest nad takymito zazitkami, o chvilku mame doma babatka a na take si ani nespomenieme..
preco nejdes od sukromky kde su vsetky baby?

janci27
6. mar 2012

@mily7 v Banovciach nad Bebravou 🙂

janci27
6. mar 2012

@mily7 na mall.sk maju teraz akciu http://www.mall.sk/plienky-pampers-2-5-kg/ moj manzel pracuje v BA, takze mame aj osobny odber bez poplatku.

evaharg
6. mar 2012

@janci27 Joj no tak to mas super!!!! Uz len ten rozdiel v cene za pritomnost manzela pri porode.... Na Antolskej v Ba je to 30 eur 😒 a plati sa za epidural, za doktora, za nadstandart izbu, a za nadstandartny porodny box....Ja som rozmyslala nad epi (ked to nevyuzijem, tak mi aj tak vratia peniaze), aj nad nadstandartnou izbou....URCITE som rozhodnuta zaplatit si muza pri porode a doktora....sak ked pojdem rodit uz druhy alebo treti krat, tak budem mudrejsia, ale vcil som vyplasena, neviem co ma caka a tak to chem mat co najviac zaobstarane....mozno ze nakoniec zistim, ze zbytocne, ale takto sa mi do toho ide lepsie 😀 A tie plienky su naozaj za super cenu....hmmmmm....ze by som aj ja este nejake dokupila???? 🙂

evaharg
6. mar 2012

dievcata- tie co sa chystate rodit na Antolskej- neviete nahodou kedy bude teraz v marci to stretnutie s lekarmi????Viem ze to byva len 1x do mesiaca a teraz by to malo byt v pondelok 12.3. len neviem ci o 12:30 alebo o 13.30. Viete niektora? Alebo ste na tom uz niektora boli vo februari? Je to dobre, ci zbytocnost? 😕

ivanka.7
6. mar 2012

@evaharg 12.3. a bud 12,30 alebo 13,00 :D (pozriem sa v piatok po priprave). A ja som nebola vo februari, ale dievcina co bola, vravela, ze fajn.

evaharg
6. mar 2012

@ivanka.7 joj tak keby si to zistila presne budem ti vdacna. Ja by som sa tam dotrepala hodinu po..... 😀

purple
6. mar 2012

@ivanka.7 @evaharg O com je to stretnutie s lekarmi, je to povinne? Lebo sa chystam o 2 tyzdne zacat chodit do poradne na antolsku. vdaka.

ivanka.7
6. mar 2012

@purple Nie je to povinne, chodi tam porodnik a pediater a hovoria nejake zakladne veci a vraj je to dobre hlavne pre pary, kde otec chce byt pri porode. Ale co presne tam hovoria, to neviem.

evaharg
6. mar 2012

@purple ahoj. povinne to NIE JE...a tiez presne neviem o com to bude....asi take vseobecne veci ako to tam prebieha, na co sa pripravit a tak......neviem presne...ak niekto vie nech sa podeli aj ja budem rada 😉 Ja som to dostala ako odporucanie - ze tam treba zobrat manzela - lebo vnimam, ze aj on je uz nervozny a asi by mu prospelo keby mal aj on nejake info a blizsi kontakt s tym co nas to caka......asi to bude nieco co kedysi byvalo pre manzelov povinne absolvovat pred porodom, ked chceli byt pri porode ale teraz je to dobrovolne...O jedinej povinnej prednaske viem - ak chces EPI tak musis predtym absolvovat prednasku, ktora byva kazdu stredu o 14.00 na ARO....vraj staci len prist a mat pero lebo sa tam nieco vela krat vypisuje a podpisuje 🙂

ivanka.7
6. mar 2012

@evaharg Toho vypisovania nie je az tak vela (podla toho aku mas obsiahlu anamnezu, ja som len meno a datum narodenia v podstate pisala a podpisovala) - su to 2 formulare. Ale je to fajn si vypocut (ak mate teda dobru prednasku, my sme mali minuly tyzden dobreho anesteziologa tam).

kukucka26
6. mar 2012

@strihalka
@katkarv no cauko babenky ja som dnes uz robila treti test prvy rapid slabo ruzova ciarka , po dvoch dnoch dr. max pruztok slabo ruzova ciarka , hned na druhy den ranodr.max slabo ruzova ciarka tak som ci niesom normalne mam strach ci co som nepokojna som pol roka popotrate bojim sa preco mi ukazuje slabulinke ciarky ?je tam babo ci nie ?preco nieje ciarka silnejsia?

sunday1
6. mar 2012

@kukucka26 Koľko si vlastne DPO?

janci27
6. mar 2012

@kukucka26 ja ked som si robila test, tak som si kupila ten digitalny Clearblue, kde mi aj ukazalo v ktorom som tyzdni, takze som si bola viac nez ista tou ciarkou.