icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

evaharg
10. mar 2012

@ivanka.7 Prosim ta nevies nahodou ten presny cas v pondelok tej prednasky na Antolskej? Je to tych 12:30???? A nevies aj kde to tam je? Sak keby daco pojdem tam trochu skor a popytam sa na informaciach ak tam niekto bude 😉

hviezdickamaria
10. mar 2012

@lucc fatra je na zahu skvela a ja som jedna pri prvom tehu aj tortove oblatky 😉 skus, mozno pomoze aj tebe

lucc
10. mar 2012

@pata31 ani my sme sa ešte neotočili, a v 30t. som bola na ultrazvuku, kde ma upozornili, že ak sa mi neotočí do 36, tak ma pošlú do nemocnice ... tak dúfam, že to stihneme, lebo doma mám už jedného drobca a tomu by sa to nepáčilo ... v pondelok kontrola, tak uvidím

a beriete niektorá ešte magnézium? mne kamarátky hovoria, aby som ho už vysadila, že potom to oddiali pôrod a budú mi ho musieť vyvolávať ... čo znamená aj bolestivejšie kontrakcie, čo myslíte?

lucc
10. mar 2012

@hviezdickamaria ďakujem, určite vyskúšam, pretože v noci som musela spať takmer v sede 😕

pata31
10. mar 2012

@lucc ale preco by ta mali poslat do nemocnice? sak babo sa moze otocit aj chvilku pred porodom, tak na co by si tam lezala? 😕 a ja beriem magnezium, ved este 6tt do porodu mame, tak to myslim este v pohode...ja to mam hlavne na tlak, ale to je aj na tych poslickov, aby si sa teda predcasne nezacala otvarat...

lucc
10. mar 2012

@pata31 tiež som otvárala oči, keď mi to doktorka hovorila, pretože inak mám všetko ok. Potom som tu čítala, že bábo sa môže aj tesne pred pôrodom otočiť, tak som si s toho veľa nerobila ... a uvidím v pondelok čo a ako ...

pata31
10. mar 2012

@lucc ja som zase otvarala oci, ked mi dr povedal, ze to sa rodi prirodzene u druhorodiciek 😝 😀

ivanka.7
10. mar 2012

@evaharg viem viem, prednaska je 12,30 na III. poschodi 🙂

evaharg
10. mar 2012

@ivanka.7 DAKUJEM 🙂

erika439
10. mar 2012

dneska sme kupili kociarik, mam strasnu radost 🙂 Espiro GTX 🙂

blanuska1985
10. mar 2012

@lucc ja beriem magnezium 3x denne, kvoli trvdnutiu a 2x denne železo a som v 34 t. zatil my nevravela nič o tom, že to mam vysadit, tak neviem

blanuska1985
10. mar 2012

@lucia1424 tak ako písali kočky, ak ta to velmi bolí treba ist do nemocnice, aspon na pohotovost, nech pozru bábätko, či je všetko ok, radšej viackrát zbytočne ako raz neskoro 😉 mna to tiež bolieva niekedy sa normálne v noci na to zobudím, ale ja to mám z toho zašívania, mna taha aj to, takže to je iné. tu ti síce sa budeme snažit poradit, upokojit tak, ale predsa nie sme doktori, tí ti povedia najlepšie.

elvo
10. mar 2012

@mius.brcko ahoj mne dohodla kamaratka na antolskej,tiez ho este nepoznam ale v pondelok idem na poradnu tak uvidim.. tiez mas termin ako ja ,,no tak mozno sa tam stratneme. 🙂

elvo
10. mar 2012

@urma ,ja som prveho syna nekojila skor iba odstriekavala mlieko a to skoro tri mesiace ,,a o mlieko som neprisla ,az po troch mesiacoch sa mi konecne maly prisal na prsnik .a bol kojeny do 9 mesiaca.

beuska88
11. mar 2012

@pata31 ahoj 😀 aj mi sme ešte KP, neviem či je to podla doktora, no mne povedal, že ženy v dnešnej dobe už nerodia zadočkom. ak je babo otočene KP automaticky beru na sekciu. aspon tak mi povedal moj lekar. vraj je zbytočne tak sa vytrapit.... som sice prvorodička no povedal že v tom sa nerobi rozdiel - tak neviem.

pata31
11. mar 2012

@beuska88 ahoj...no ved ja som to tiez brala automaticky, ze sekcia, ale ze len o prvorodiciek...no ved mozno na porodnici to inaksie budu brat ako moj dr 😝

beuska88
11. mar 2012

@pata31 tak ti teda držim palce, aby sa otočilo alebo aby bol cisarsky, neviem si predstavit, že by som mala rodit KP "prirodzene" 😝

pata31
11. mar 2012

@beuska88 dakujem, aj ja ti drzim palce 😉

kukucka26
11. mar 2012

ahojte zienky musim sa s vami poradovat mala som byt s vami no no ...uz som az v novembri 2012 ale tesim sa dufam ze uz bude vsetko oki ahojte drzte sa doraz to mate za sebou

zlatulienka
11. mar 2012

@kukucka26 supééér, čakala som na správy ako to s tebou vyzerá, móóóc sa z toho teším, teraz to určite dotiahnete šťastne až do konca a v novembri budeš pyšnou maminkou 🙂 🙂 🙂
držkajte sa !!!

kukucka26
11. mar 2012

@zlatulienka dakujem uz ho nikomu nedam 🙂 🙂 🙂

mily7
11. mar 2012

@kukucka26 Tak to predsa vyslo!!!!! Paraaaada blahozelaaam!!!!!!!! Bude to super vsetko tip-top uvidis.!!! Uzivaj si to.

kukucka26
11. mar 2012

@mily7 dakujem zo srdca aj tebe vely stastia a zdravia aj anjelikovi

urma
12. mar 2012

@kukucka26 😵 😵 😵 moc ti to prajem, super spravicka

micifuzik
12. mar 2012

Ahojte, ako tu čítam, nie som jediná, čo mám bábatko tiež KP - sedká si na riťke. len neviem, či je šanca ešte že sa otočí, keď som už 35. týždeň. nemáte s tým niektorá náhodou skúsenosti?

elfka.elfka
12. mar 2012

@micifuzik jasne ze sa moze, 35tt je este nic. moj gynekolog tvrdi, ze otocit sa moze aj v 39tt. aj ja cakam kedy sa mala pretoci, ale stale ma dost miesta tak si robi kolotoc.. urcite sa nenecham zlakat na cisarksy predcasne, pockam do poslednej chvile, ale rodit prirodzene KP sa teda neodvazim..

@kukucka26 gratulujem gratulujem gratulujeeeeeeeeeem !!!!

katkarv
autor
12. mar 2012

@micifuzik aj moja sedi a zrejme sa uz neotoci lebo mame malinko plodovej vody ☹

elfka.elfka
12. mar 2012

@katkarv ahojky, a vy co nove? ja mam utz az v piatok... mne je divne, ze moja sa stale toci dookola, aj to vidim aj citim, teraz je napriklad sikmo, pritom rano zvykne byt kolmo / kope naraz do rebier aj dole /. velka nie je, teraz ma 2400 co tu mali niektore babatka pred troma tyzdnami... mozno ked nabehne aspon na tri kilka tak sa ustali...

katkarv
autor
12. mar 2012

@elfka.elfka bola som vo stvrtok na kontrolu a mala mala 2671g a ja necitim ze by sa tocila,teda mne sa netoci kedze ma malo vodicky.

huterika
12. mar 2012

@kukucka26 Gratulujeeeem to je super spravicka, zelam vela stasticka a zdravicka aby ste to dokopali do novembra. Tentokrat to dopadne dobre!!! drzim palce