Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
mne uz tiez nejak yvykuka ale sa mi zda ze do bokov mui ide viac ako do spica, to sa hovori ze bude dievcatko
@bobi3 s tou sedačkou je to pravda, že to není v normální autosedačce pro miminko dobré, na druhou stranu bych řekla, že není ani rozumné s novorozencem kamkoli daleko cestovat, takže mám k tomu v poloze ležmo 2 x ALE - poprvé v poloze na zádech můžeš mít problém s grckáním (reflux má velmi mnoho novorozenců), to je potom normální autosedačka v sedě určitě užitečnější - a podruhé je to stejně celou cestu jedna poloha na zádech a pokud bude trpět s prdíkama (což má taky hoodně novorozenců), tak je i pár hodin opravdu hodně ☹ takže i nad tím uvažujte 🙂 Neber to jako, že dělám moudrou, jen ti chci říct, co tě může potkat a že není zlato co se třpytí 🙂 já už mám prošlejch tolik kočárků,,,, tak ti můžu říct, že téměř u každého existuje nějaké ocenění pro ten nebo jiný kočárek, to by jinak nic neprodali 🙂
@saranata já plánuju, po mé první zkušenosti Ružinov už nevermore a bez zasmluvněného lékaře už vůbec ne ☹ můj gyndoš mi řekl, že má na Antolské známého na doktora (Oravec) a že mě pak k němu před porodem doporučí, tak uvidíme jak to dopadne. Ještě jsem si teda nezjišťovala jak vypadá a jeký je. Jen můj gynekolog mi řekl, že se mu může volat ve dne v noci 🙂
@bonninka hej ja som chodila k Oravcovi, je velmi dosledný a príjemný lekár, ja som principiálne proti zazmluvnovaniu, pýtal sa ma viac krát či ho nechcem , ale som proti , rodila som tam už dva krát a nemala som problem s nikým .
a ani komplet s tou nemocnicou, rodili mi zname na Kramaroch -tá nemocnica vo mne vzbudzuje odpor, Ružinov čo počuvam tak hnus takze jednoznačne antolská
navyše dieta mi nechali hned po porode a mali sme ju s muzom aj na sale spolu , EPI nevnucuju proti voli, atd
@saranata ja sa tiež ešte zmestím, no tlačia, nie je to pohodlné... lepšie mi je už v tehotenských 😉 A akurát včera som si objednala nejaké šatičky z tehotenskej módy 😉
@nela258 my tento http://www.babatkosk.sk/files/PegPerego_Navetta... ale vraj sa to dá ešte zmeniť, mne sa páčil aj ružový, keby bolo dievčatko, ale ťažšie by sa potom predával... hej, a to je fajn, že ti ho držia až do pôrodu 😉
@saranata ja by som chcela rodiť na ANtolskej 😉 mne robil Oravec laparoskopiu s Petrenkom
@bonninka tá vanička má práve tú výhodu, že má zo spodu vyklápacie operadlo http://media.babaszoba.hu/csevego/2/9/10965592_... práve kvôli tomu refluxu a grckaniu 😉 a samozrejme nebudem s malým chodiť hore dole len tak, ja tu nemám ani jednu babku, takže určite k rodičom pôjdem a už len kvôlijednému razu by som to riešila tak... pre bábo všetko 😉
@bonninka taký skôr mladší ako starší, tipujem 40... ale bolo to v roku 2009, takže si ho už moc vybaviť neviem. No ja na neho moc dobré spomienky nemám, po operácii bol síce v pohode, aj za m nou prišiel a povedal výsledok, ale pri vstupnom vyšetrení mi povedal, že ja prirodzene nikdy neotehotniem 🙄
@bobi3 no, tak to je dost blbé slyšet ☹ tak aspoň vidíš, že ne vždy mají doktoři pravdu 🙂 a jako doktor byl v pořádku, neměla jsi po té laparoskopii problémy? I toto je totiž důležité, protože já po první sekci měla problém za problémem a popravdě řečeno potřebuju doktora, kterej tu operaci neodflákne 🙂
@saranata tak jsem ráda, že se zdá aspoň příjemnej - já jsem taky principialně proti zasmluvňování a placení, ale bohužel jsem z těch případů, kdy to nešlo dobře od začátku a po porodu totální katastrofa a bylo to fakt znát ☹ a můj gynekolog mi při kontrole po šestinedělí řekl, že mi šlo beze srandy o život a že to silně odflákli a měla bych je žalovat,...Takže kvůli tomu, dost jsem si vytrpěla - nechci se nijak litovat, ale prostě to už nechci nechat náhodě. A jinak Kramáre se mi taky dost hnusí, připadá mi to tam nějaké takové afektované a je to na dojíždění pro manžílka i dost z ruky ☹ takže Antolská to pro nás taky jistí 🙂
ahojte
ako trávite dnešný deň?
ja som robila tortu na poobednejšie osvieženie smotanovo jahodovo-banánovú 😵
o hodinu ideme po tortu Dávidkovuk zajtrajším 3-narodkám bože už je velký chlap ____torta bude Mc Queen som zvedava aká bude či bude podla predstáv 🙂
malý bude hádam zajtra nadšený 🙂 🙂 🙂 hodím fotky 😵
rozmýšlame kde ju ukryť kedže malý rád chodí do chladničky asi ju necháme v kufri 😒 auta !do zajtra !
ináč tu máme krásne počasie len dosť fúka 😒
pekný den baby
@miskachrumka asi bi som ju obalila alobalom a dala skor do chladnicky...v aute by mohla za noc napachnut.. napr. vyparom z auta a pod. Necháp to prosím v zlom..len mi to tak logicky vyplinule.Tiez som piekla apeciem torty,ale uz teraz menej,ked mam tolko deti a toto by soma kocukrarka neradila.. najma ked to je pre dieta. Skus pouvazovat skor nad tym maskovanim v chladnicke.. pripadne nenapadne odlaka dieta dnes ked pojde ku chladnicke 😉
@miskachrumka ahojky, v kufru bych ji nenechávala, na to je už hodně teplo a jak vám tam zasvítí sluníčko, tak bude ještě víc ☹ já jsem dělala mcqueena nedávno na objednávku sousedům a takto se mi povedl 🙂

@nela258 teraz vykuknu už bruška a po 16tt to ide rýchlo🙂