Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka tak pri prvom kym som chodila do roboty mi to tak nevadilo, citala som si knizky,,, ale teraz je to ine
@cicimon tak to by sme užť mali mať aj mi reálne konečne sono cez bruško 🙂 kedže budeme mať 20tt .....2apríla 😵
@cicimon a teraz si bola kedy ? mi sme boli dnes a o tyžden ideme na krv ráno 😉
@miskachrumka ja som bola dnes.... mala som sit 2.4. zas ale to mame nieco ine tak som si to posunula na 3.4.
Baby Vedeli ste otom ze zo sumivych tabletiek moze Zena potratit alebo predcasne porodit???
no ja mam asi stastie ze mam sono cez prucho a dokonca aj fotecky 🙂
sak by som neprezila,ale vidim ze zijem niekde inde :D som doteraz nepocula o sone zospodu az do 20tt.ja som prve tehu bola v irsku a tam tiez robili cez brucho,ale tam menej ako tu 🙂
@cicimon mne zatial urobil vždy no dnes som konečne videla aj na grafe že ako krásne srdiečko bije 🙂
Baby zajtra rano idem do tej poradne tak mi drzte palce. Hned ako pridem, dam vediet ako to dopadlo.
@ursula5 ano je... ale neviem, ako to je s tou prenostou.. som zvedava i ja 🙂
@miskachrumka urcite chod obvodnemu, nech ti to pozrie, v 20 tt ak si najde drahy cas ideme i my spolu 🙂
@obycko určite všetko bude ok 🙂 Ja mám poradňu až 12 - teho, tak uvidíme ako dopadneme, lebo som bola chorá, tak sa trošku obávam, možno bude ešte v delíriu z liekov krpec 😀
ahojte. tak moj manzel bol so mnou zatial pri kazdom sone a cez brucho mi robil 1x teraz v 16tt. Akurat sa ma doktor opytal, ci s tym nemam problem, ze tam bude manzel, kedze bude sono zo spodu.
@madzik jeej, ze 100 ludi 😲 ja som mala len nieco cez 40 a tiez bolo toho dost, ale vybavit vlastne musis vsetko rovnako len vo vacsom 😅 Mne dost pomohlo, ze sme sa s manzelikom dohodli, ze si vsetko urobime presne podla seba a nenechame do toho nikomu vraviet... proste dohadovali sme sa len my dvaja a ostatnym ked sa nepaci, to je ich vec 😉 velmi mi to ulahcilo rozhodovanie 😀 ja som mala co som chcela a nemusela som sa tvarit 🙂
so mnou priateľ ešte nebol, ale tak tiež chce ísť, tak sa jej opýtam, mne zatial robila len zospodu, minule mi chcela robiť z vrchu, len nevedela ho pomerať a nevidela ho moc dobre, tak to kukla zo spodu :, možno teraz už bude z vrchu i ked mne to je v podstate jedno, hlavne je ze to uvidim 🙂
moj manzel so mnou este vobec nebol u gynekologa 🙂 nejak nas to nenapadlo, ale babenko "nazivo" videl 3x, lebo sme boli na malom 3D sone v 15tt, na morfologickom v 20tt a na velkom 3D v 24tt 🙂 a je fakt, ze potom ako ho prvy krat videl, to uz zacal brat ze naozaj 😀
Aj teraz sme uz boli na malom 3D a male sa aj zobudilo, pomrvilo sa a zamavalo rucickou, tak sme sa rozplyvali 😀

@bbubinkaa od 20tt sa robi zzvonku, to uz bude babo velke a bude dobre vidiet