Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@trutka no tam je asi iný postup ked je v rodine cukrovka !
ja netušim nemame ju v rodine mi okrem chrípky nemáme nič chvalabohu 🙂 🙂
@miskachrumka taky isty,len idem dva krat,nie len raz
a tu cukrovku mama ma ziskanu,nieje v rodine,ani pri malej som nemala,bolo vsetko ok,ale ze vraj pre istotu 😀 a pre istotu aj ked boli dobre vysledky nemam jest vobec sladke 😀
@nati04 aj ja fajn !
nemám sa na čo stažovať 😉
idem sa vyvaliť kím pojdem pre malého !
@nati04 nemusím 😀
ja sedím celý čas na gauči len sa prekotit a hotovo 😅 😅 😅 😅
X-lander XA 2011 Set XIII | Sporťáky |Krteček e-shop - kočárky, autosedačky
www.detskezbozi.com
teraz mi jedna posielala ze predava v modrej farbe 4 mesiace pouzívaný. ak by ste niektorá chceli, my už máme 😉
tento je tiež chutný len asi bude malý ☹
http://www.detskezbozi.com/coneco-chameleon.html
ja zavinovacku ci perinku velmi neriesim, naša mala 4kg a aj bola silacka, ta sa hned vykopala ruky povyberala no sikovnica bola, tak sme dlho nepouzívali, vlastne len v noci 🙂 ale sa mi pacia tie do autpsedacky take ako deka na jesen budu hadam fajn no este neviem. máme fusak do autosedacky no to sa mi paci viac 😀
@mamimonka no asi len vydrzat 😉 , no zacala ma zrazu boliet kostrc pri sedeni . vyskusali na mne kadejake rehabky a nepomohlo,nakoniec zistili, ze bola rozstiepena a musela ist von. nemala som ziadny uraz,20 rokov som tancovala v subore pady boli ,mozno sa postupne rozstiepila. Ale poviem Ti od operacie som si uz nikdy poriadne nesadla,boli to stale...

@miskachrumka @nessy manzelov otec aj babka maju silnu cukrovku,ale mi sestricka povedala ze nakolko to nie je z mojej strany, tak ze to nic nie je. no neviem 😕