icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
19. apr 2012

@pekosita
hej bola som plávať 😀 😀 😀 a špica!!! ani my nemáme mrazáčikov, stačí jedna živá potvorka v brušku, ktorá to musí dobačovať až do konca 😀 😀 😀 ja mám tiež dve známe, čo mali neúspešné ET aj KET a do mesiaca po neúspechu otehu prirodzene 😉

nati04
19. apr 2012

@porinka ja mám výsledky z tt testov v knižke ale z morfologickeho mám papier kde je všetko podpísané normálna sprava

porinka
19. apr 2012

@nati04
ja nie, ja mám len miery a tt v knižke, asi si bola u nejaké špéci dokyho, ja len u svojho gyndoša 😀 😀 😀 ale veď podstatné je, že sú mimča OK, nie?

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka
@porinka
@vevuska1 🙂 poznam aj take babenky co ju pouzivaju normalne namiesto drevenej

porinka
19. apr 2012

@wadja
ale moc to neodporučujú, jedine, že tam vložíš dobrý matrac 😎 😎

pekosita
19. apr 2012

@porinka ja som citala kopec pribehov co otehotneli po neuspesnom IVF, ale nemohla som uverit ,ze nieco podobne sa moze stat aj mne. ked mi meskala menstruacia navela navela som si az na 37 den robila test,ale aj to koli tomu, lebo som si myslela ,ze mi meskaju koli cyste 😀 a bala som sa ze mi to ohrozi 2. IVF. Ked som zbadala dve cirarky skoro som odpadla

loralo
19. apr 2012

@pekosita Krasne 🙂

porinka
19. apr 2012

@pekosita
to ti teda verím, šok jak hovado, ale veľmi príjemný!!! aj tie hormóny urobia svoje a potom stačí jeden šikovný bičík a je to 🙂

pekosita
19. apr 2012

@loralo 😵 😵

pekosita
19. apr 2012

@porinka presne tak, muza som patricne pochvalila 😀

monculka
19. apr 2012

no...brokolica hotova...len....len je taka cudna 😒

porinka
19. apr 2012

@pekosita
a kam si chodila do CAR?

nati04
19. apr 2012

@porinka áno samozrejme že to je najdôležitejšie 🙂

pekosita
19. apr 2012

@porinka Martin Helios, ja som bola spokojna s pristupom,absolvovali sme tam aj 2x IUI

pekosita
19. apr 2012

@monculka no nemusi dobre vyzerat,hlavne aby dobre chutila 😀

porinka
19. apr 2012

@pekosita
a problém mal len mm?

monculka
19. apr 2012

@pekosita no praveze dobre vyzera len nejako cudne chuti 😅

pekosita
19. apr 2012

@porinka ale kdeze ja som mala tiez svoj podiel 🙂 . po roku snazenia mi zistili vysoky prolaktin,zacala som brat parlodel ,po dalsom roku som isla na laparku kde zistili, ze som bola total nepriechodna,sprichodnili len pravy vajcovod.po laparke uz ma moj doki poslal do centra kde zistili ,ze mm ma zlu morfo . po roku a pol v centre som nakoniec otehotnela cez nepriechodny vajcovod 😀.
a ak sa smiem spytat vy ste mali aky problem ked len IVf to vyriesilo?

pekosita
19. apr 2012

@monculka jaj 😀

porinka
19. apr 2012

takúto kvetinku som včera drobcovi kúpila...v stonke je drát...

miskachrumka
19. apr 2012

@vevuska1 tak ani ja ich nemám ako divá bára !
😀 ani sa mi velmi husté vlasy nepáčia !
ja som si objednala hnedo .čierne 50cm 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka už aj ja som dala piect všetko stíham akurát 🙂

porinka
19. apr 2012

@pekosita
no pekne komplikované, ale príroda je mocná čarodejka 😀 😀 😀 no po troch missed ab nás poslali na genetiku, kde z krvičky zistili môjmu drahému, že má chromozómovú translokáciu, laicky nejako zblbnuté dva chromozómy a tie spôsobovali, že mimi malo nejakú chybu a prestávalo sa vyvýjať. Tak nám odporučili IVF s PGD, čo znamená, že embryjku odobrali jednu bunku a zisťovali, či má alebo nemá translokáciu...a z ôsmych tri nemali, dve mi vložili a jedno sa ujalo 😀 😀 😀 tretie som chcela zamraziť, ale asi sa prestalo vyvýjať.

miskachrumka
19. apr 2012

@porinka ja mám takú istu len ružovu zavesenú v aute na zrkadle !

saranata
19. apr 2012

@porinka ja mám cestovnu ohrádku , dá sa vyuzit aj na spanie takze naša v tom aj spala ked sme boli u nasich, teraz už mám aj u našich druhu normálnu postielku ,
a ohrádky mám dokonca dve

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja aj ja poznám také ale podla mna je velmi tvrdá no pokial tam strepali aj madrac !tak ok 🙂
ja mám skladaciu ohrádku !

pekosita
19. apr 2012

@porinka fuuu tak toto je pekne komplikovane,ale ocividne uspesne 😵 , este, ze medicina tak napreduje...

porinka
19. apr 2012

@saranata
nechceš si zriadiť jasličky??? veď máš výbavu pre toľko detičiek 😀 😀 😀 😀

miskachrumka
19. apr 2012

No spucovala som zas balíček gumenych strašidielok 😀 😀
a mala sa zas guli a kope 🙂

porinka
19. apr 2012

@pekosita
akože sme mohli ešte prirodzene skúšať, ale koľko krát by som musela na kytet, kým by to vyšlo??? chudera maternica, aj tak dostala zabrať ☹ ešte keby to poisťovne preplácali... 😠