icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

loralo
19. apr 2012

@saranata uvidime 🙂

loralo
19. apr 2012

@saranata ja som zatial 6kg. tieto posledne tyzdne som zacala celkom rychlo priberat

loralo
19. apr 2012

lucim sa uz dievcata, rano treba skoro vstavat do prace. dobru noc vam aj vasim drobatkom a krasne sny 🙂

loralo
19. apr 2012

@loralo teda drobatkam 😝

saranata
19. apr 2012

@loralo hej babatko rastie, neboj to dáš dole , ked budeš kojit tak rýchlejšie to pojde 🙂 🙂

trutka
19. apr 2012

@saranata nooo 14 kg a to su 2 ci 3 cisla?vo februari som si kupila tu v bazare 3/4 nohavice a mali aj rezervu,vcera som ich skusala,bohuzial su mi maleee 🙄 a tak je to s vela vecami.no ja som mala pred 2 a pol rokom 90kil,schudla som 31 kil,ked som otehotnela som mala 59 kg a teraz to ide krasne hore.takze radsej ja cakam ako dopadnem s vahou...

saranata
19. apr 2012

@trutka no to je tak ako som písala, niektorá naraz a potom stojí na vahe, a niektorá postupne, takze ty už mozeš len tak pozvolna priberat , potom to pojde dole, lebo si zavodnená, potom rataj placentu , plodovu vodu, dietatko atd,
a nezaoberaj sa tým , ja som pri malej pribrala 16 kg a aj keby som pribrala 30 tak to stálo za to 🙂

trutka
19. apr 2012

@saranata vzdy to bude stat za to 🙂

loralo
20. apr 2012

dobre rano kolegyne 😉 dnes ma byt krasny den, tak snad nam ho nic nepokazi

loralo
20. apr 2012

rozplyvam sa 🙂

saranata
20. apr 2012

@loralo dobre ranko , stačí si ho nedat pokazit😀

porinka
20. apr 2012

@loralo krásne ránko aj tebe...keď všetky porodíme, dáme rande a takto si detičky odfotíme!!! 😀 😀 😀

porinka
20. apr 2012

kočky, od dnes chodíme na tretie poschodie peši 😠 😠 😠 😠 😠 musím zistiť do kedy 😖

monculka
20. apr 2012

prijemne krasne slnecne ranko prajem vsetkym kockam 🙂

monculka
20. apr 2012

mala som sen ze malej z mojho brucha trci nozka...a potom ze som ju neviem ani ako porodila 😒 bolo to cudne...a inac celu noc som mala nejake male krce...ale nie v kuse...odisly a prisly..

porinka
20. apr 2012

@monculka
daj si magnézium alebo magnéziovú minerálku popíjaj 😉

monculka
20. apr 2012

@porinka to na tie krce?ci pomoze aj na sny? 😉

vevuska1
20. apr 2012

@monculka na dobre snicky si skusa davat red spanim mlieko alebo ak nemas rada tak medik 🙂 teraz nedavno som citala, ze med je dobry na pokojny spanok

saranata
20. apr 2012

@monculka tie sny su normálne, to je nárast hormonov, a navyše zena si stále podvedome uvedomuje dieta a porod a s tým aj obavy takze to je tým, pomoze teple mlieko ako tu píše vevuska , ja si dám niekedy kakao teple večer a je to ok
a krče máš kde? v bruchu v nohách???

monculka
20. apr 2012

@vevuska1 no skusim to z mliekom...ale asi to je aj z toho ze sa pred spanim este najem...ale ta ked som hladna 😅 ved mala si pyta ta co narobim...nech nejdeme spinkat hladne 🙂

miskachrumka
20. apr 2012

@monculka ahoj vy máte slnečné ?
tu nám prší !
a okrem toho sa cítim uplne na prd 😒
neviem či to teda bude alergia kedže ma v noci aj v hrdle škriabalo
a hlava ma neskutočne bolí ☹
akurát idem piť čajík s citronom verím že pomože ............a idem lahnuť !

monculka
20. apr 2012

@saranata no v bruchu ale celu noc som mala...potom ma uz pocas spanku napadali take veci ze su to kontrakcie ze idem rodit a take...este som take nemala...ale uz to je prec...mozno ze ak sa maternica roztahuje ne?

miskachrumka
20. apr 2012

@vevuska1 ináč ako pokračujete s metodou odplienkovania 🙂
je niečo nové ?či ?

porinka
20. apr 2012

@monculka
to magnézko na kŕče...a možno to boli len vetry 😅

monculka
20. apr 2012

@miskachrumka ahoj...nooo tak mame zatial slnecne...ale asi to dlho nevidrzi...aspon nech neprsi bo mam v plane ist do mesta 🙂 inac rano aj ja som mala cele hrdlo zahlienene ale teraz uz pohoda...musim poklopat...lebo okolo mna kazdy chory uz vyse 2 tyzdnov a ja nic...ale neze zakrinem a zajtra tu budem pisat ze som chora 😝

monculka
20. apr 2012

@porinka vetry by som pocula 😀 ale nie...skusim...moze to byt ta klasicka voda magnesia hej?

saranata
20. apr 2012

@monculka no moze to byt viac vecí, maternica je sval takze sa zvykne stahovat , to nič neni, mozno tou nervozitou a tými snami zlými
skus si dat večer niečo take medove mliekove teple na ukludnenie a niečo si čítaj pozitívne ale! aby si sa vyhla tomu stresu nočnemu

monculka
20. apr 2012

@saranata dobre skusim... 🙂

porinka
20. apr 2012

@monculka
myslela som zastavené vetry 😅 😅 😅 a určite klasická magnézia 😉

vevuska1
20. apr 2012

@miskachrumka vies co? este sme nezacali lebo mala bola chora a nespinkala asi 3 noci, co sa stale budila a plakala, tak to som ani nechcela teda skusat, ale od pondelka by sme zacali ked uz bude celkom zdrava 🙂