Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
lucim sa uz dievcata, rano treba skoro vstavat do prace. dobru noc vam aj vasim drobatkom a krasne sny 🙂
@saranata nooo 14 kg a to su 2 ci 3 cisla?vo februari som si kupila tu v bazare 3/4 nohavice a mali aj rezervu,vcera som ich skusala,bohuzial su mi maleee 🙄 a tak je to s vela vecami.no ja som mala pred 2 a pol rokom 90kil,schudla som 31 kil,ked som otehotnela som mala 59 kg a teraz to ide krasne hore.takze radsej ja cakam ako dopadnem s vahou...
@trutka no to je tak ako som písala, niektorá naraz a potom stojí na vahe, a niektorá postupne, takze ty už mozeš len tak pozvolna priberat , potom to pojde dole, lebo si zavodnená, potom rataj placentu , plodovu vodu, dietatko atd,
a nezaoberaj sa tým , ja som pri malej pribrala 16 kg a aj keby som pribrala 30 tak to stálo za to 🙂
dobre rano kolegyne 😉 dnes ma byt krasny den, tak snad nam ho nic nepokazi
kočky, od dnes chodíme na tretie poschodie peši 😠 😠 😠 😠 😠 musím zistiť do kedy 😖
prijemne krasne slnecne ranko prajem vsetkym kockam 🙂
mala som sen ze malej z mojho brucha trci nozka...a potom ze som ju neviem ani ako porodila 😒 bolo to cudne...a inac celu noc som mala nejake male krce...ale nie v kuse...odisly a prisly..
@monculka ahoj vy máte slnečné ?
tu nám prší !
a okrem toho sa cítim uplne na prd 😒
neviem či to teda bude alergia kedže ma v noci aj v hrdle škriabalo
a hlava ma neskutočne bolí ☹
akurát idem piť čajík s citronom verím že pomože ............a idem lahnuť !
@vevuska1 ináč ako pokračujete s metodou odplienkovania 🙂
je niečo nové ?či ?
@miskachrumka ahoj...nooo tak mame zatial slnecne...ale asi to dlho nevidrzi...aspon nech neprsi bo mam v plane ist do mesta 🙂 inac rano aj ja som mala cele hrdlo zahlienene ale teraz uz pohoda...musim poklopat...lebo okolo mna kazdy chory uz vyse 2 tyzdnov a ja nic...ale neze zakrinem a zajtra tu budem pisat ze som chora 😝
@miskachrumka vies co? este sme nezacali lebo mala bola chora a nespinkala asi 3 noci, co sa stale budila a plakala, tak to som ani nechcela teda skusat, ale od pondelka by sme zacali ked uz bude celkom zdrava 🙂

@saranata uvidime 🙂