icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
20. apr 2012

@pekosita
riadny macko 😕

pekosita
20. apr 2012

@monculka no nas psik este nemal,prvykrat pride sucka za nim ...ja by som aj stenietko pristala ale neviem si predstavit mat dvoch obrov doma,to by mi rodina neschvalila

pekosita
20. apr 2012

@porinka to teda je,ale velikansky tulko iba by sa hladkal....ked pridem z roboty, je pre mna balzam na dusu hladkat ho 🙂 ,

porinka
20. apr 2012

@pekosita
daj fotečku 😀

monculka
20. apr 2012

@pekosita no my mame yorkshira...a mala mat 6 stestianka ale 2 zomrely,jedno sa narodilo mrtve a druhe na druhy den...ale to bolo sa starat o 4 male...to bolo nieco...ale bola sranda...ked uz chodily a otvorili ocka tak vsade po byte sme ich hladali bo zalizli vsade...za chladnicku...pod postel...ale bola zabava...starat sa o ne 😀

pekosita
20. apr 2012

@porinka dam len neviem ako...pockaj idem to vyskusat

pekosita
20. apr 2012

tu je krasavec

mo77
20. apr 2012

@wadja bola som na 3D ale v KE dr,dankovcik,pretoze moj gynekolog povedal,ze v Bj sice maju pristroj ale nevedia s nim este pracovat,tu ti skontroluje,ci babo ma rucicky,prsteky,atd, ale ked chces podrobny tak najlepsie je ist do KE,podla toho,co ocakavas od 3D

monculka
20. apr 2012

@pekosita tto jak medved 🙂 krasny je...ja ked sa s priatelom odstahujeme od svokry tak si zaobstaram afganskeho chrta 🙂

pekosita
20. apr 2012

@monculka hej maco riadny. ale chrt uzje vacsii psik ako yorkshire hihihi, ale krasny, chrtov mam rada

monculka
20. apr 2012

no yorkshira nechame svokre a ja chcem strasne toho chrta 🙂 tu vedla mna v bloku maju chrta a proste to jak chodi a beha...no nemozem z toho psika...ale najprv musi aj moja polovicka suhlasit :D

pekosita
20. apr 2012

@monculka my mame stastie ze byvame s nasimi v rodinnom dome,pes ma vybeh a rodinny dom jednoducho potrebuje strazneho psa.... moj muz vsak vzdy chcel labradora, ale Bruno bol nas este pred tym ako bol moj muz moj muz 😀

mamimonka
20. apr 2012

@saranata dobré ránko.. no my pôjdeme asi predsa rodiť na Kramáre.. aj švagrinka tam plánuje rodiť v júli, tak sa po nej zopaknem 🙂

mamimonka
20. apr 2012

@vevuska1 ja som teraz už z Jablonca... i keď pochádzam z Dubnice.. no môžem za to, keď ma tu srdco zavialo 😀 díky za príjemný opis Kramárov, viacmenej som rozhodnutá rodiť tam... ak tam z Jablonca stihneme prísť 😉

mamimonka
20. apr 2012

a kočky ďakujem za vaše like, potešili nás 🙂

saranata
20. apr 2012

@pekosita krááásny je 🙂

loralo
20. apr 2012

@pekosita wow, krasny hafan 🙂 aj majitelka samozrejme 😉 to si ty?

porinka
20. apr 2012

@pekosita
úžasný havušo...mať rodinný dom, tiež by som brala niečo také veľké a prítulné 😀

nessy
20. apr 2012

@saranata no u nas to trvalo veeeelmi dlho. Jej nevadilo ze je mokra a spala si veselo dalej. Aj v skolko ju museli budit pocas toho ich kratkeho spanku. Ona ma tvrdy spanok a nezobudi ju to 🙂 my ju aj v noci po spiacky davame

saranata
20. apr 2012

@nessy je to individuálne, ale skor sa dá naučit na ten poobedný spánok

nessy
20. apr 2012

@vevuska1 mne povedali tiez ze ked bude plienka mi ju nezoberu a my sme nastupovali v septembri a odnaucila sa na poslednu chvilu v auguste ale este dlho po nastupeni do skolky boli katastrofy. Dokonca aj v skolke sa dlho pocikavala lebo bole uz odnaucena od poobedneho spanku

nessy
20. apr 2012

@saranatasak to hej. Len mne uz cez leto poobede naspavala tak sme zacali rovno nocnym

saranata
20. apr 2012

@porinka, @cicimon, @obycko, @tatya, @trutka, @bodka70, @nessy, @ursula5, , @pekosita, @1nyx11, @mamimonka , @bobi3 , @loralo
ahojte maminky, zalozila som sukromnu skupinu Augustovky 2012 (maminkami v auguste) , máte tam prístup, koho som tam nedala a máte zaujem napíšte do IP 🙂

vevuska1
20. apr 2012

@nessy jejda, tak ja dufam, ze to stihneme do septembra 🙂 tiez mi nechce spavat niekedy poobede, tak mam aj obavu, ze tam nebude chciet chodit spinkat, no ale uvidime

vevuska1
20. apr 2012

@pekosita tak to je krasny havino, taketo ja strasne mozem 🙂 velkych macov, mne sa strasne paci aj nowofulandsky, ten je tiez krasny, podobne ako toto 🙂 a teraz som mala moznost mat rotweilera, kamarat ma steniatka, ale sme sa teda rozhodli, ze este pockame, bo si neviem predstavit mat teraz este aj stena, ja som chcela psika aj na strazenie kedze mame tiez dom, ale chcem s nim chodit na cvicak a na to by teraz nebol vobec cas ☹ ale tak este pockame daky ten rocik a potom urcite nejakeho chcem 🙂

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 no ja som teraz vtala .......už som vypila liter čaju s citronom !
a teraz pojem vodu s citronom propolky si kupim asi aj ja alebo mám rada vidíš nenapadne sakra !
su také silno modré 😅
a celaskon tiež nemam 😒 !
dakujem za rady Vierka len mne to nejak dnes neprešlo je mi zima hlavne ta hlava ma morí !
strašne ma bolí neviem čo stím robiť nechcem žiadnu tabl.!

miskachrumka
20. apr 2012

@pekosita jémine ten je veliký a krásny !
sa čudujem že ta neprekotil 🙂
moja suseda má beethovena (bernardína) a je tiež taký obrovský že ked sa postaví tak je nad hlavu ja ked okolo neho chodím tak mi rit stláča od strachu ja mám rešpekt voči takým velkým chlpáčom !

ursula5
20. apr 2012

@saranata neviem nájsť tú skupinu 🙂 pošli mi do IP link 😀 ďakujem

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 najhoršie je že asom dnes ešte v ustach nič nemala !
a možno ma aj od hladu bolí gebula len mi nič nejde na chut zo všetkého ma napína !
tak dufam že zas schudneme kilo a moj dr odpadne v ambulancii!
rozmýšlam nas takým lahším jedlom a to sú rezance s tvarohom !
asi urobím ! 😉

mt1986
20. apr 2012

Ahojte žienky 🙂 pridávam sa ku Vám 🙂