icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 a čo porábaš celý den ?
ja predýchavam tu gebulu !
dala som si čokoládku na narvy a jednu výživu dufam že mi to spravý gruli gruli v bruchu 😀 😀

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 a čo sa tíka toho tak ja mám dost rozumu !
si myslím že aj viac ako tri dokopy a povznesiem sa !a aspon sme sa narehotali 😅 😅
a dakujem že držíš somnou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja viem že je tu kopec super mamičiek !

nessy
20. apr 2012

@vevuska1 neboj zacne,ani mala nechcela ale ked tam vsetci isli si zvykla znova,a tam ich aj viac zamestnavaju tak su unaveni a ked aj sa bude pocikavat proste oklam ze plienky nema,aj tak musis nosit tie jednorazove lebo aj deti ktore sa nepocikavaju sa tam pocikaju lebo je to zmena a ine prostredie,aj mne na zaciatku kazdu chvilu plachty balili domov 😀 😀 😀 a zvykla si

nati04
20. apr 2012

@kattey tak si to teda premýslim aj ja pretože dat dokopy 140€ je dost

19vierka84
20. apr 2012

@miskachrumka tak ja chcem neutralnu farbu, lebo my chceme este jedno urcite, aj ked priatel by rad aj styri, ale to som uz nan ho kukala ci mu hrabe. psy a este aj styri deti a potom pojdem do cvokhausu 😀 od rana som sa chystala piect kolac, ale isla do zahradky posadit kukuricku - aj by som si dala a este aj tekvicu a cuketu, tak uz mam pokoj, uz len paradajky musim a papriku a melonik chcem vyskusat tento rok 🙂 a nakoniec ma kolac neminul, lebo zajtra ideme na klubovu vystavu a slubila som ze prinesiem a este dneska idemem na navstevu ku kamoske, tak aj k nej peciem, ale som k.o. uz dneska a dokonca som sa aj opalila trosku, zase budem cela cokoladova 😀 😀 😀

miskachrumka
20. apr 2012

@nessy prečo by mala klamať !
normálne by som povedala že tá školka je na to aby donej dávali deti a to je jedno či splienkou či nie !
sa mi to zdá choré !
a tie matky čo musia robiť už po dvoch rokoch ?
čo maju robiť ?či mať deti s nadprirodzenou nadanostou !
ja by som normálne povedala narodí sa mi druhe aby som mala nan čas malu chcem dat do skolky a hotovo nosi plienky nepodarilo sa nám odnaučiť ak náhodou a tím to padne !

miskachrumka
20. apr 2012

@nessy náš sa chvalabohu ani raz nepocikal za tích 5 týždnov tiež som sa bala že sa začne pocikávať ale chvalabohu nie !
každe dieta je iné !
ale je to nepekné tzv.odsudzovať deti s plienkami !

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 jéj ale si toho popísala 😀
ty šikula 🙂 ja rozmýšlam čo navariť malý mi celý den spí asi ho to tiež zmohlo 😢 😢 😢
a hovori hlava ma bolí !
ja neviem či tu v byte máme sprostý vzduch alebo vonku je nejaky na prd !
ach ma porazí !

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 už ma cele brucho bolí od kýchania až sa už bojím aj kýchať ☹ ☹ ☹ ☹
a zima mi je neskutočná !

19vierka84
20. apr 2012

@miskachrumka ak aj jeho boli hlava, tak mate asi blby tlak vonku. aj mna vtedy bolieva hlava, ked sa rychlo meni pocasie alebo tlak.

19vierka84
20. apr 2012

@miskachrumka davaj si pozor na seba, ale asi ide na teba nejaky bacil, ked sa takto citis. chod si skoro lahnut dneska ak mozes a hlavne pi vela tepleho caju s citronom, mne to pomohlo, ked som to v cas podchytila

19vierka84
20. apr 2012

tak kolaciky upecene, idemem my na navstevu ku kamoske. majte sa tu pekne 🙂

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 no asi už je neskoro bojovať za prevenciu !
no čo už musim si niečo kupiť čo možem !
a pekný večer

mt1986
20. apr 2012

žienky stalo sa Vám niečo takého keď ste vypili mlieko cca 0,5 a viac, že ste hnačkovali a mali mierne kŕče v podbrušku? 😕

xtinakc
20. apr 2012

tak baby po dlhej dobe konecne na konikovi.. bakalarka odovzdana, stresu ubudlo tak sa mozem znova tesit z tehotenstva 🙂 idem postudovat co ste tu popismenkovali, ale dufam ze vsetky ste zdrave a deticky posluchaju.. 😉

miskachrumka
20. apr 2012

@mt1986 milujem mlieko a ano už sa mi to stalo!

mt1986
20. apr 2012

@miskachrumka - super bo som sa zľakla. Ja mlieko neobľubujem, ale keď si drobec pýta - no nenapi sa 🙂 Hnačka ma ani tak neprekvapila ako tie krče... ďakujem za radu 🙂

miskachrumka
20. apr 2012

@mt1986 😉

porinka
20. apr 2012

@mt1986
mlieko nepijem od malička, takže nie... 😉 som sa naučila na acidko aspoň

vevuska1
20. apr 2012

@nessy tak ako ona nema plienku, pekne ide aj sama na wc-ko alebo krici, ze jej treba cikat a ide, sic stane sa jej nehoda, ale to si iba cvrkne, ale aj ked sme boli v skolke si uz zobrat prihlasku a na take posedenie s rodicmi a detmi a tak po info so skolky tak sa tam vypytala, ze jej treba cikat a sa jej pacili tie male wc-ka 🙂 len ked pojde spinkat aby sa nepocikala a tak hadam nie ak sa pre tym vycika a v skolke ich tusime nenchavaju spat 3 hodky ci? bo ona doma vie potiahnut poobede aj 3 hodky

xtinakc
20. apr 2012

vidim, ze uz ste poniektore boli na 3D ultrazvuku, nas to caka buducu nedelu... a v stredu idem do poradne tak snad sa uz aspon na jednom alebo druhom ultrazvuku dozvieme co sme konecne ukuchtili 🙂
inak baby aj vas boli tak prsia?? respektive mne to pride tak ze sa mi hrozne zvacsili a ta koza to uz nemoze vydrzat.... strasne ma tahaju.. 😒

nati04
20. apr 2012

@xtinakc ahoj a uz si bola na morfologickom?

xtinakc
20. apr 2012

@nati04 ahojcek na morfologickom som bola pred cca 3 tyzdnami, ale absolutne nic som sa nedozvedela, moja doktorka bola v ten den skupa na slovo.. dokonca ani do knizky mi nezapisala ziadne hodnoty len sebe do karty.. skonstatovala ze vsetko je v poriadku a odmietla mi este prezradit pohlavie babatka.. ze az v dalsej poradni mi to povie...

bodka70
20. apr 2012

@xtinakc , ja som to mala podobne, až na to pohlavie, to mi doktor povedal, jediné čo napísal do tehotenskej knižky, že morfo v norme 🙄 , ako samozrejme teším sa, že je všetko OK, len človek by to rád vedel aj trošku podrobnejšie 😝

nati04
20. apr 2012

@xtinakc ja sa pýtam pretože ako som tu uz pisala neviem či mám naňho ísť. Tak držím palce nech sa uz dozvies pohlavie tvojho andelicka 🙂

xtinakc
20. apr 2012

@bodka70 asi tak... ale niekedy mi pride ze su ozaj spomaleny napr. minule az po cca mesiaci a pol mi zapisali do knizky protilatky a to som ani nevedela, kedy mi brali na to krv.... som sa az potom dozvedela ze spolu s krvou na tie geneticke testy... ako ziadne info.. a nie vzdy ma napadne sa na nieco opytat...
ale teda aspon ze sme sa dozvedeli ze babatka su OK...
inak neviem ako vam baby ale mne sa tieto trojtyzdnove intervali medzi kontrolami zdaju nekonecne.. ja by som bola zato keby som tam mohla chodit kazdy tyzden aby mi povedali ze vsetko je ok.. 😉

nati04
20. apr 2012

@xtinakc aj mne to príde nekonecne :( ale tak musíme byt trpezlive 🙂

bodka70
20. apr 2012

@xtinakc ,no možno preto, že čakáš prvé - ja chodím do práce plus dve deti - mňa by častejšie prehliadky otravovali, ja nemám pocit, žeby ma to nejako ukľudňovalo - možno tie prvé vyšetrenia, keď sa robí skríning možných porúch a chorôb. Mňa ukľudňuje, že malá kope, že je tam a živá 😉, v týchto mesiacoch aj tak už k nejakému vážnemu poškodeniu (myslím genetickému) už nedochádza, takže ak sa hýbe, malo by to byť v poriadku.

xtinakc
20. apr 2012

@nati04 mne ten morfologicky ultrazvuk robila moja doktorka bez toho aby sa ma opytala ci ho chcem alebo nie.. mne to prislo ze to je ako jedno z beznych vysetreni, ktore sa robia, kde zistuje ci je babatko v poriadku a robi take podrobnejsie meranie, ci sa mylim??
co sa tyka 3D ultrazvuku tak to sme dlho zvazovali, az ma doktorka nalomila ze nech radsej idem, ze predsa len to je lepsi ultrazvuk a budem krasne vidiet babatko, a tvaricku a naozaj sa ustit ze babatko je v poriadku.

xtinakc
20. apr 2012

@bodka70 moje sa este len rozkopava.. a asi aj preto som taka nervoznejsia, ako som uplne nervozna, ked ho/ju cely den necitim a potom navecer zacne kopat ako o zivot.. alebo mozno aj kope, len este niekedy rozmyslam ci su to creva alebo naozaj to bol nejaky kopancek...
@nati04 no fakt nam nic ine nezostava, ale este par tyzdnov a budeme chodit tusim kazde 2 tyzdne na kontrolu, tak aspon nieco 🙂)