icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

trutka
21. apr 2012

@monculka nasilu si to navytlacaj,nemalo by sa

saranata
21. apr 2012

@trutka nie to ze si mala teraz zly sceening to nic neznamena pre druhe dieta,

obycko
21. apr 2012

@trutka Ale ano, ma aj 3D a aj 4D. Tiez ma to hrozne prekvapilo. Lebo som o tom nevedela. A to 3D a 4D pouzila len preto, ze som jej priniesla z BA papiere z genetiky (to co som bola na amnio) a mala som tam vytknute, ze mi nerobila to NT meranie. Tak si len chcela overit ze ako to je.
Ale my sme uz boli odvtedy aj na morfo v BA u Kleskena a ten nam nic nezistil. Lenze ja som mala aj z plodovej vody vysledok AFP o malicko vyssi ako je norma a preto odporucil morfo este v 24 tt. A okrem toho sme boli na 3D u Havlasa a fakt sa nam dlho venoval a do podrobna robil aj morfo sono 2D a aj 3D.
Fakt nechapem preco mi nenavrhla 3D ona u nej. Ale tak co uz? 😒

nessy
21. apr 2012

@monculka ty este spis na bruchu????aj ja chceeeeem ale sak ja som uz jak tucniak,sa to neda 😠
zvlastne,asi mas rovno mlieko 😀

nessy
21. apr 2012

@miskachrumka no u nas maju pevny rezim,nemoze si dovolit nechat niektore spat a s inymi ist na olovrant,je na nich sama a ma ich 22 ked su plny pocet

trutka
21. apr 2012

@obycko niekedy mi pripada ako by si sebou nebola ista.tebe nie?ze radsej ta posle inde.

trutka
21. apr 2012

@obycko ozaj bola si u tej Kalmanovej?ja sa prihlasim asi bud. mesiac.kolko sa plati? nerozmyslala si aj tom kurze o dojdeni?

obycko
21. apr 2012

@trutka Cerven je odbornik na vrodene vady. Kedz ja som mala aj z plodovej vody vyssiu hodnotu. A tiez u neho mam platit 70 Eur. Ako keby som si peniaze doma tlacila. Strasne.
A na cukor idem 4. maja tak, ze si to mam kupit a priniest. A tiez mi povedala sestricka ze si tam mozem citron vytlacit, tak ako to tu spominali niektore baby.

monculka
21. apr 2012

@trutka netlacim si to na slu!raz som skusila len!

monculka
21. apr 2012

@nessy no ako tak este spim na bruchu... 🙂

trutka
21. apr 2012

@obycko a mne o citrone nic nepovedala. ale ked si potom bola na morfo v Ba po amnio tak preco musis este raz.ved tam ta prezreli.tam bol drobcek v poriadku

obycko
21. apr 2012

@trutka No ved to aj mne a aj mm tak pripada, ze niekedy sa obava svojho rozhodnutia a tak radsej posle este niekam. Vzdy si poviem, ze radsej dve vysetrenia zbytocne, ako by sa malo nieco zanedbat, ale strasne peniaze nas to stoji. 😢
Kalmanovej som nevolala, lebo mi aj v BA a aj Havlas povedali, ze maly je velmi velmi nizko a ze cvicenim by som sa mohla zacat otvarat a potratit. Takze cakam este teda na to co mi povie v BA v utorok ten Cunderlik a podla toho sa zariadim. Ale v kazdom pripade ku Kalmanovej budem chodit aspon na tie prednasky.

A predtym som ti napisala zle meno. Nie Cerven, ale Cunderlik to malo byt.

obycko
21. apr 2012

@trutka Mne povedal Klesken v BA, ze on tam nic nevidi, ale odporuca este morfo sono v 24 tt, ked bude malinky trosku väčší a mohlo by byt vsetko lepsie vidiet. Vzhladom na tie zvysene hodnoty v plodovej vode a aj vzdhladom na tie zle tripple testy. Vraj sa nemam bát, lebo na zaklade amnia odporuca morfo sono v 24 tt kazdej.

obycko
21. apr 2012

@trutka Ozaj a o citrone mi povedala ta mlada sestricka. Je to kamaratova manzelka, tak mozno preto, ze ma pozna mi to povedala. Asi to bezne neradia. Ale hovorila, ze glukoza tam bude tak ci tak to sa nezmeni a citron ti to len pomoze vypit, lebo ja teraz sladke voooobec nemusim.

trutka
21. apr 2012

@obycko aha no aj ja som bola u neho.strasne potichu rozpraval,malo som rozumela,vela sa vypytuj,nic viac ako treba nepovie.ale on aj tak povie,aj mne aj jednej babe povedal ze morfo nie je 100% ,ze on nevie spocitat chromozomi ze 100 % je len amnio. ale aspon vsetko zmeria,tak aspon tym ma upokojil ked povedal ze koncatiny maju normalnu velkost a tak.
Aha tak to radsej opatrne.Ja cvicim pravidelne,uz aj pred tehu som cvicila,aj mi povedala ze mozem pokracovat.Mne nevravela ze by bolo nieco v neporiadku,len ona mi robila ultrazvuk naposledy v 12 tt.Cunderlik mi nehovoril nic,to by povedal nie?

trutka
21. apr 2012

@obycko takze citron dam aj ja 🙂 ja mam vzdy stastie len na tu strarsiu sestricku.stale hovorim,ze raz ked odidem od tej doktorky tak to bude len kvoli tej sestricke.ale asi to vydrzim este nejak do konca tehu a potom tam uz tak casto chodit nebudem 😉

obycko
21. apr 2012

@trutka Urcite by ti povedal ze ak by nieco nebolo ok. Ja som sa to pytala Kleskena, ze ci mi povie vsetko aj to zle a on sa zacal smiat a povedal, ze musi. Ze nemoze nic zamlcat a aj vsetko musi napisat zrozumitelne pre mna do spravy a druhu spravu pre doktorku.
A to ze mam maleho velmi nizko mi ona nepovedala. Povedali mi to v BA a potom Havlas. Ona mi tvrdi ze je to v poriadku. Tak teraz neviem. ☹ Ved sa spytam teraz toho Cunderlika co si o tom mysli. Ale fakt je ten, ze ja chodim cikat stale velmi casto a vzdy uplne malicko. A aj to ze mam dost citlive podbrusko.
A u Kalmanovej sa urcite stretneme 🙂. Plati sa 35,- Eur za 8 stretnuti. To je uz aj zaratane stretnutie 2x s partnerom (príprava na porod).

loralo
21. apr 2012

dufam, ze aj ja si budem moct dat cukor do tej glukozy, bude to urcite znesitelnejsie

miskachrumka
21. apr 2012

@nessy aha tu su na ne dve doobeda a jedna poobede !

trutka
21. apr 2012

@obycko hm no tak teraz fakt neviem,ja chodim cikat aj kazdu pol hodku.ale to som tak chodila aj pred tehu,lebo ja som sa narodila zo zuzenymi mocovymi cestami,robili mi 2x dilataciu,tak od toho.podbrusko citim len sem tam,asi len ked s roztahujem.opytam sa jej na poradni v maji

nessy
21. apr 2012

@miskachrumka no u nas je jedna doobeda,do 11,potom pride aj druha pocas obeda a kym idu spat su dve ale ta jedna o 13 odchadza a zostava len jedna,takze spolu su len koli obedom

nessy
21. apr 2012

@loralo cukor?preboha,sak to je brutal sladke,preto si treba priniest citron aby to tak neznesitelne sladke nebolo 😀 😀

miskachrumka
21. apr 2012

Baby tak bojujeme s chrípkou !
ja teda nemám čím kedže nič nemožem a ani naparovanie ani čaje mi nepomáhaju ☹
daduško už ma antibiotika 😢
nejak to musíme dobojovať !

miskachrumka
21. apr 2012

@loralo skor ten citron lebo je to sladké dosť!
no nieje to nič hrozné 😉 vklude to vypiješ !

miskachrumka
21. apr 2012

@monculka no mne to tieklo pri malom prvý krát okolo 25tt ak si dobre pamatám!
nevytláčaj to určite nemá sa to !
ja som potom mávala bez podprdy stále flaky 😀

saranata
21. apr 2012

@loralo cukor určite nie, to je presná davka glukozy-cukru na meranie ktoré sa tým robí , po dvoch hodinách sa robí odber a tým sa sleduje ako telo cukor spracoval
tam nemozeš dat viac cukru lebo ti to skreslí vysledok!!! citron mozeš
ved to je samá glukoza rozpustená vo vode, nič tam nepridávaj , ked tak niečo kysele čo nedvihne dávku cukru , mne sestriča odporučala ten citron a je to znesitelnejšie

a vobec to neni tak ze by sa to nedalo vypit , len mna z toho vzdy napínalo

nessy
21. apr 2012

@miskachrumka mas cim su aj homeo na chripku,uz to kupis aj v lekarni

loralo
21. apr 2012

@nessy samozrejme som myslela citron 😀 😀 😀

loralo
21. apr 2012

@miskachrumka myslela som citron 😎

loralo
21. apr 2012

@saranata ja som tak myslela na to sladke, ze som napisala cukor namiesto citron 😀