Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka aj ja 🙂
ja si kupujem bud klasicke biele alebo vanilkove,jedno mam aj v chladnicke
@saranata ja som pri malej nemohla a to som bola zvyknuta na 2 denne cerne,a tiez mi smrdela,zacala som az v 6mes a to len tu 3 v jednom.ale som s kavou v poho,pijem,len na azciatku som si robila len s jednou lyzickou a po 3 mes som zacala s 2 lyzickami 😀 😀 a davam si len jednu denne a ked nestaci tak druhu si dam len tu 3 v 1 😀
@miskachrumka dobre 🙂 budem cakat na nazov 🙂
obedik sa vari... 😀 poobede sa pustam do pecenia 🙂 trimte prsty 😅
@saranata ked moj pride ofajceny tak mi to echt smrdi a este nas sused je tak lenivy ze huli na hajzli a samozrejme cez ventilacku ide smrad nam do bytu takze boli aj stavy ze mi tak bolo zle z toho ked cely den vyhuloval ze vedro pri sebe zavrete dvere do izby zababusena pod perinou a otvorene okno a vonku bolo -10°C 😀
@smolinka024 ayurvedsku si neskusala? 🙂
@nessy rozdel sa 😀
@loralo ja som vždy mala rada obyčajnu popradsku kávu (zrnkovu )s mliekom fantasia !
no teraz b ymi srdce z nej vyskočilo von !
ale potom niekedy si ju dám ! 😉
Ja si davam tak 2-3 do tyzdna rano klasicku nesku s mliekom-biela kava. To je pochutka 🙂
Kočky aky je vas nazor na SPACI VAK ? je to dobra vec?zbytocnost?ake to ma vlastne vyhody?
@nessy no to viac deti nerváči ked je v niečom tzv. zviazané
Tak vyskusame jeden a uvidime. Vsetko ma svoje pre aj proti.
Ahojte tak máme poobednú siestu malý ♥ buvka tak som sem nakukla !
napokon sme skončili na obed faširkou !
teraz som si urobila pol litra čaju tak sa nadájam 🙂
poviem vám stačí den nič nejesť a žaludok mám taký malý že som zjedla jednu malu faširku za dve lyžice zemiakov a som najedená dostatočne !
http://cs.wikipedia.org/wiki/Těhotenství#6._m.C...
pekná stránka
@miskachrumka no moja bola expert,ona z tej zavinovacky hned vzdy rucicky vytiahla,musela ich mat stale vonku 😀
@nessy ja som malému nikdy nasilu nebalila dnu ručky !
ako iné mamičky !
Baby ja sa už teším na to 3D sono a ak nám to potvrdia že bude baba hned objednávam tie baliky z tadeto pre dievčatká :D
@miskachrumka ja som par krat zabalila ale ona vystrcila tak potom som uz ani neskusala :D
@nessy ináč ideš tu nakupovať nejaké baliky oblečenia pre malého ?
alebo máš nejakú skusenost ?
ja som tu kupila za štyri roky jednu bundu pre Dadka a čiapku 😀
@miskachrumka ja som tu nekupila este a dajako ma to ani nelaka, lebo nejako tomu neverim, hlavne ked to nevidim na vlastne oci a nie kazdemu sa tu da verit, radsej zbehnem do takehoto bazaru osobne a mozem si vybrat. inak dneska som si kupila v tescu tie plienky v modrom, chcela som v zelenom ale tie nemali v akcii, tak ma nasrali, ale ak to nahodou bude baba, tak aj modra bude dobra 🙂

@saranata ja som kavu nepila skoro do 5 meesiaca mi nejak nesla na chut a tak svokra aby som si dala do nej vanilinovy cukor a od vtedy pijem ale max 2 3 slabe a to aj tu velvet a ta je este slabsia ako obycajna nesca