Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@trutka ver mi ze ja by som ich mala najradšej pri sebe stále, ale na to aby si to sekla potrebuješ silu a volu , ked to človek vzdá lebo dieta nechce tak to nejde ani do 7 rokov 🙂
mladšia bola pre nás samotných prekvapením , lebo tým ze je doteraz stále dojčená tak sme si mysleli ze to nepojde a už vobec odstavit v noci a išlo to uplne lahko
@vierazit198 nemám kúpené zatiaľ vobec, ale vôbec nič.. keďže som od rána do večera v robote, nemám ani čas... tak verím že to stihnem keď nastúpim na materskú. určite potrebujeme hlboký kočík, nech babušku nie je zima. 🙂 Ty si z BA, kde plánuješ rodiť?
@vierazit198 http://e-shop.nanny.sk/ ja som mala tento monitor dychu Nanny ,boli sme s nim uplne spokojny a teraz som pozerala aj ten mobilny vyzera celkom fajn ale skusenost s nim nemam ,ja som mala aj kameru od zaciatku pri malej a tu sme pouzivali strasne dlho asi do 3 rokov ,mali sme topcom
baby tie co ste rodili skôr, preco? co sa stalo? mali ste už predtym problém s niečím?
@mamimonka ano som z Blavy.. ja pomalicky nakupujem ale muz ma musi krotit.. prave to neviem kde rodit musim si to este obehnut.. vies aj ked som viac naklonena Ruzinovu.. s porodnou asistentkou...
baby, aky mate nazor na chlorom nebielene plienky? pouzivate?
@mamimonka ja by som mala z toho strach nikdy nevieš aj ked sa hovorí že s porodením dietata matka už nedokáže spať tak tvrdo a má lepší inštinkt ale nikdy nevieš !
radšej postielka pri posteli a hotovo !
@1nyx11 baby všetky tie vaničky su na prd !
malé !ja neviem čo to vyrábajú 😠 😠
zachvílku bude vanička služiť len na prenos z porodnici alebo čo 😠 😠 😠 😠 😕
ahojte 🙂 to aj vase male su take akcne v tom bruchu?lebo ja mam pocit ze moja sa mi chce vykopat vonka z brucha... 😅 rano ma budia kopance...vecer neviem zaspat bo kope 😀 a aj teraz dostavam pecky 😀 ale aspon viem ze sa tam nenudi 😅
@miskachrumka no to ano ja som čítala nejaké hodnotie kocikov a dopadlo to katastrofálne,
co som si ja vsimla vela veci co bolo fajn predtym na kocikoch na novsích uz nieje. podla mna nova verzia by mala zo starej vzdy kopírovat to co bolo dobre a nie to pomenia 🙂 ale tak zase predtym boli hlboke ake velke ale zase neviem ci pamatate na tie golfáce co mali nase mami 😅 😅 😅 😅 ziadne polohovanie, ziadne striesky a prezili sme
@1nyx11 všetko bolo iné deti vyrastali špinavé nebolo všetko vyvárané kočiky hocijaké od narodenia zavesené deti na strome v handrách ,ked bolo vela roboty !
70%deti vyrastalo na kravskom mlieku od narodenia aničnám nebolo !
nikto nedával pozor čo možeme od daného mesiaca a čo nie !
a boli sme veru zdravší !
no čo teraz je všetko chemické a toxické a nezdravé !
Vidiš moda ide aj tu zas naspať kolesá su teraz také moderné ako boli dakedy aj kočiky sa zas vracajú všetko sa vráti naspať len už to aj tak nebude taká kvalita ako bola vtedy ☹
@miskachrumka no neviem o tom zdraví, naša generácia je asi prvá takí alergická na všetko, ale to bude tou sunarovou modou a antibiotikami tie boli v mode tiez. teraz su zas tie ecka in 😖
zabudla som sa pochvalit ze svokra doniesla nejake oblecko pre malu 🙂 pofotim a pozrite ak budete chciet 😉
Ahojte baby aké syry papate? Mám taku chut a neviem ktory mozem :(
Kočky toto jednoducho musím kupiť je to na zožratie
http://shop.babetkovo.sk/index.php/oblecko-pre-...
Kukáte niektorá farmu ?
@miskachrumka jeeeej to je krasne.
@miskachrumka no jasne 🙂

@saranata tak to je super ze sa vam to podarilo,zatial som este o takomto uspechu nepocula.zatial mi kazdy hovoril,ze mali problemy,ked s nimi deti spavali a chceli ich dat zvlast