icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

trutka
23. apr 2012

@saranata tak to je super ze sa vam to podarilo,zatial som este o takomto uspechu nepocula.zatial mi kazdy hovoril,ze mali problemy,ked s nimi deti spavali a chceli ich dat zvlast

saranata
23. apr 2012

@1nyx11 ved to uvidíš potom či to stačí ale dost male rozmery má vanička nie?

saranata
23. apr 2012

@trutka ver mi ze ja by som ich mala najradšej pri sebe stále, ale na to aby si to sekla potrebuješ silu a volu , ked to človek vzdá lebo dieta nechce tak to nejde ani do 7 rokov 🙂
mladšia bola pre nás samotných prekvapením , lebo tým ze je doteraz stále dojčená tak sme si mysleli ze to nepojde a už vobec odstavit v noci a išlo to uplne lahko

mamimonka
23. apr 2012

@vierazit198 nemám kúpené zatiaľ vobec, ale vôbec nič.. keďže som od rána do večera v robote, nemám ani čas... tak verím že to stihnem keď nastúpim na materskú. určite potrebujeme hlboký kočík, nech babušku nie je zima. 🙂 Ty si z BA, kde plánuješ rodiť?

1nyx11
23. apr 2012

@saranata tak som ju bola premerat 82x 37 takze šírka ako ten tvoj len nie je plastová vanicka

martinam79
23. apr 2012

@vierazit198 http://e-shop.nanny.sk/ ja som mala tento monitor dychu Nanny ,boli sme s nim uplne spokojny a teraz som pozerala aj ten mobilny vyzera celkom fajn ale skusenost s nim nemam ,ja som mala aj kameru od zaciatku pri malej a tu sme pouzivali strasne dlho asi do 3 rokov ,mali sme topcom

saranata
23. apr 2012

@1nyx11 to su vonkajšie rozmery?

1nyx11
23. apr 2012

@saranata vnútorny

1nyx11
23. apr 2012

baby tie co ste rodili skôr, preco? co sa stalo? mali ste už predtym problém s niečím?

saranata
23. apr 2012

@1nyx11 tak to je cca ako concord ale predtým si hodila ine miery tak som sa divila ze je to tak male , lebo viem ze s vaničkou bola kamoška spokojná
mne concord proton stačí na to ako rodím

vierazit198
23. apr 2012

@mamimonka ano som z Blavy.. ja pomalicky nakupujem ale muz ma musi krotit.. prave to neviem kde rodit musim si to este obehnut.. vies aj ked som viac naklonena Ruzinovu.. s porodnou asistentkou...

loralo
23. apr 2012

baby, aky mate nazor na chlorom nebielene plienky? pouzivate?

1nyx11
23. apr 2012

@saranata no som to predtym niekde vygooglila 🙂
no snád to bude v pohode uvidíme, ja mam len jednu sancu, predtym sme mali 3 nové kocíky a to by manzel asi nepredychal keby som teraz nebola spokojna

miskachrumka
23. apr 2012

@mamimonka ja by som mala z toho strach nikdy nevieš aj ked sa hovorí že s porodením dietata matka už nedokáže spať tak tvrdo a má lepší inštinkt ale nikdy nevieš !
radšej postielka pri posteli a hotovo !

miskachrumka
23. apr 2012

@1nyx11 baby všetky tie vaničky su na prd !
malé !ja neviem čo to vyrábajú 😠 😠
zachvílku bude vanička služiť len na prenos z porodnici alebo čo 😠 😠 😠 😠 😕

monculka
23. apr 2012

ahojte 🙂 to aj vase male su take akcne v tom bruchu?lebo ja mam pocit ze moja sa mi chce vykopat vonka z brucha... 😅 rano ma budia kopance...vecer neviem zaspat bo kope 😀 a aj teraz dostavam pecky 😀 ale aspon viem ze sa tam nenudi 😅

1nyx11
23. apr 2012

@miskachrumka no to ano ja som čítala nejaké hodnotie kocikov a dopadlo to katastrofálne,
co som si ja vsimla vela veci co bolo fajn predtym na kocikoch na novsích uz nieje. podla mna nova verzia by mala zo starej vzdy kopírovat to co bolo dobre a nie to pomenia 🙂 ale tak zase predtym boli hlboke ake velke ale zase neviem ci pamatate na tie golfáce co mali nase mami 😅 😅 😅 😅 ziadne polohovanie, ziadne striesky a prezili sme

miskachrumka
23. apr 2012

@1nyx11 všetko bolo iné deti vyrastali špinavé nebolo všetko vyvárané kočiky hocijaké od narodenia zavesené deti na strome v handrách ,ked bolo vela roboty !
70%deti vyrastalo na kravskom mlieku od narodenia aničnám nebolo !
nikto nedával pozor čo možeme od daného mesiaca a čo nie !
a boli sme veru zdravší !
no čo teraz je všetko chemické a toxické a nezdravé !

miskachrumka
23. apr 2012

Vidiš moda ide aj tu zas naspať kolesá su teraz také moderné ako boli dakedy aj kočiky sa zas vracajú všetko sa vráti naspať len už to aj tak nebude taká kvalita ako bola vtedy ☹

1nyx11
23. apr 2012

@miskachrumka no neviem o tom zdraví, naša generácia je asi prvá takí alergická na všetko, ale to bude tou sunarovou modou a antibiotikami tie boli v mode tiez. teraz su zas tie ecka in 😖

monculka
23. apr 2012

zabudla som sa pochvalit ze svokra doniesla nejake oblecko pre malu 🙂 pofotim a pozrite ak budete chciet 😉

mo77
23. apr 2012

@monculka aj moj maly presne takisto je akcny,kope od 23,00 a potom rano 4,00 😀 ale aspon viem,ze je v poriadku ale lekar mi vravel,ze bude kopat cim dalej menej bo bud mat malo miesta,a nebude uz ani tolko plavat 😀 snad kopkat bude tak preventivne,aby som vedela,ze sa ma super 😉

nati04
23. apr 2012

Ahojte baby aké syry papate? Mám taku chut a neviem ktory mozem :(

saranata
23. apr 2012

@nati04 mozeš všetky🙂

nati04
23. apr 2012

@saranata 🙂

miskachrumka
23. apr 2012

Kočky toto jednoducho musím kupiť je to na zožratie
http://shop.babetkovo.sk/index.php/oblecko-pre-...

miskachrumka
23. apr 2012

Kukáte niektorá farmu ?

loralo
23. apr 2012

@miskachrumka jeeeej to je krasne.

nati04
23. apr 2012

@miskachrumka no jasne 🙂