Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo že su nadherne popod pančuchy a super 🙂
@miskachrumka áno pozeravam to aj hotel 🙂 jedno lepšie ako druhé 🙂
baby, objednavali ste uz niekedy z babybazar.sk?
@nati04 no ten hotel nemožem total nechcem opisovať čo 😅
@loralo ano prečo ?
Dobre maminy idem lahnuť !
teraz tu vysedávam lebo nevstávame ráno !
malý ma to uško zapálene tak je domka !
pekný zvyšok večera !
dobrú noc
Dnes o 22:17 hod bude Nočná pyramída na Rádio Slovensko len o tehotenstve, pôrode a rodičovstve... Hosťkami Dagmar Mozolovej budú Mária Kopčíková a Hana Celušáková.
dOBRE RANKO 🙂
dobre rano vsetkym
dooobre ranko 😎
tu na MK mi neukaze nikde v profile ze kolko mi ostava dni do porodu?
dobre ranko dievcata
@monculka tu asik nie,ale zasa som tu nova tak nem viem,ale dobra stranka je pregnology.com tam ti podla poslednej menstruacie ukaze vsetko 😉
@saranata
@miskachrumka dakujem babenky 😉))) tak aj dnes si jednu dam 😉
babenky pocuvajte mam takyto problem: vkuse ma picha, resp trha pri pupku, resp. tak napravo odneho, smerom dohora asi tak na 2 prsty od neho. Uz to trva vyse tyzdna a najhorsie to je po jedle. Povedala som to aj gynekologovi a on mi povedal, ze to asi bude zo zaludka. Lenze ja to trhanie citim pod kozou tesne a naozaj ako keby sa mi trhaju svaly zaziva. Nemoze to byt maternicou? ako sa roztahuje? Alebo mate niektora takyto problem?! Teraz som v 23tt, brusko dost velke a uz sa mi zacina aj pupok vyduvat trochu, tak ma napada, ci by to nemohlo byt aj tym - nejake upony su proste citlivejsie...No neviem...Teraz som sa naranajkovala a hned to citim a uz to budem citit cely den..zase :(
@smolinka024 mna tiez boli okolo pupka a pod kozou,neboj to sa nam to vsetko natahuje. 😉 a uvedom si ze ked sa napapas zaludok sa este zvacsi a vytvara vacsi tlak...
@pekosita ved ja viem 😢 len keby nie tohto, tak by som si mohla povedat ze mam uz konecne "celkom v pohode" tehotenstvo...ale inak dost to boli :( necitim to, len ked lezim :((( co clovek nevydrzi pre krpca 😉 ale aj tak dufam, ze je to teda "normalne"...
@smolinka024 urcite ,neboj sa,ale chapem Ta,ja tiez takto stresujem pri kazdej novej bolesti 🙂 . pozeram ty tiez cakas prve dietatko ako ja, bohuzial nemame to s cim porvonat 😀
@miskachrumka no veď uvidím v praxi aké to bude, či bude malá v postielke alebo pri nás 🙂
@pekosita no ved to 😉)))
takže testy na cukrovku už mám za sebou, práve som volala sestričke kvôli výsledkom a tá povedala, že všetko v poriadku môžem papať sladké, len železa mám pomenej tak mi doktor niečo predpísal. Ináč tá voda nebola až taká hrozná, dala sa vypiť aj bez citrónu. 🙂
@kattey dobre vediet, lebo mna to uz tiez pomaly caka.. predpis uz nosim so sebou, vraj je to hnusne.... gratulujem k dobrym vysledkom, mozes oslavit cokoladkou 😀
@sullivanka ďakujem 🙂 a určite zvládneš, no príjemné to nie je, ale dá sa to zvládnuť, len mi vadilo, že potom nemôžeš dve hodiny nič jesť ani piť a mne poriadne smädilo po tom cukre 😒 a už som zvládla jeden keksík ako oslavu, strašne mi chutia tie polomáčané, ale s mierou.

@nati04 no jasné čo ?
že kukáš 😀