Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby ta kde ste vsetky? 🙂
@miskachrumka ahoj včera som nemala čas ale dnes som tu fotku sem už šupla 🙂 tak už vieš ským si píšeš 🙂
coze?ale mozno aj ja priberem jak prasiatko 😝
halo mamicky .. neviem ako sa rozhodnut... ci kupit hlboky kocar nakolko sme augustovky.. a vyuzijem ho do aprila alebo trojkombinaciu kde nevtrepem fusak s drobcom.. ako ste sa rozhodli vy? no k hlbokemu treba kupit vajicko .. to je super na presun v aute.. 🙂
@vierazit198 A nedá sa kúpiť trojkombinácia, kde sa dieťatko zmestí aj s fusakom? My sme kúpili trojkombináciu a vanička je celkom veľká, určite sa tam zmestí aj dieťatko s fusakom. 🙂
@marcela2003 booze je rozkosnaaaaa
@marcela2003 kraaasna 🙂
@vierazit198 mne sa paci tento http://www.bambini.sk/sk/5278/26/coletoo-q12-ca... ten som aj na zivo uz videla, kamoska ho ma cerveny a je krasny, vanicka ma 80 cm, cize velka jej mala ma 7 mesiacov a stale je vo vanicke aj, a to je uz teda riadna baba 🙂 a este chcem pozret tento http://www.bambini.sk/sk/6537/26/dor-jan-danny-... ten som este nevidla nazivo, ale vanicka tiez velka a recenzie su dobre, len ho chcem vidiet aj life 🙂
@vierazit198 ja to budem mat oddelene, najskor hlboky a potom sportovy. podla mna je jedno aka velka je vanicka, lebo moze sa ti stat ze ti tam dieta nebude chciet byt uz neskor. zalezi to od teba a hlavne od toho ako to chces vyuzit, co od kocika ocakavas a kolko mas miesta na pripadne uskladnenie.
@miskachrumka ahoj moja, ako sa citis, uz je lepsie? dneska k nam pribudne novy chlpaty clen do rodiny 🙂
@19vierka84 dalsieho pesa idete mat??? 😵
@pekosita hej, piateho. priatel isiel dneska akurat do madarska zachrant chlpatu bearded colliu, lebo majitelka sa ho chce zbavit, lebo nan ho nema cas, len teraz neviem ci preto ze je tehotna, alebo uz ma dieta 🙂 budeme mat na dvore 4 chlpate lizatka a jednu straznu ovciacku, to bude zverinec 🙂 a ked pride krpec tak z neho bude maly maugli 😀
@19vierka84 chuda collia,ale ma stastie do akej rodiny sa dostane 😀 . no Vas drobec bude najstrazenejsie dieta pod slnkom 😀 😀
@kattey ja som zatial pribrala nejakych 5 kil, len vraj teraz to zacne, a ako tak sledujem, o nieco viac mi chuti.. tak sa asi zacnem trosku kontrolovat.. ale chodim cvicit, tento tyzden koncime kurz jogy, ale rada by som este pokracovala a asi pridam aj fitlopty.. 🙂
no takže choroba sama len tak neodíde, lekárka mi dnes predpísala antibiotiká na 5 dní volá sa to SUPRAX, má niekto skúsenosti? ja by som najradšej nebrala nič ale už viac než týždeň som PN a neprechádza to a ona mi povedala, že tieto tabletky môžu aj tehotné a bábu by nemali uškodiť, ževraj si viacej uškodím takto keď si nepreliečim chorobu ☹
@marcela2003 kraaasnu tvaricku ma, ako babika
@marcela2003 a aky ste kupili?
Ahojte maminky, mám otázku...možno som mierne paranoidná 😅 ale mám pocit, že mám malinkú dosť nízko v brušku, keď ma kope, alebo sa vypúča, tak najvyššie na úrovni môjho pupka, nemala by moja maternica už presahovať nad pupok a teda aj bábätko by malo byť trošku vyššie, nie? Neviem či to môže súvisieť, ale na poslednej poradni mi zistil placenta previa, ale vraj v takom rozsahu, že sa ešte rastom môže pekne vysunúť hore...v akej výške cítite svoje bábätká? ďakujem krásne za odpovede.. 🙂
@vevuska1 no su naozaj krasne.. dakujem pekne za informaciu..
@vierazit198 Casualplay S4
@kattey Ja som na začiatku apríla tiež brala tieto lieky a presne ako tebe aj mne lekárka povedala, že infekcia je pre dieťatko nebezpečnejšia ako lieky. Len buď v kľude a všetko bude v poriadku, uvidíš. 🙂
@marcela2003 ďakujem, teraz si ma trošku ukludnila 🙂

joooj boze...ja uz asi puknem...kazdu chvilu musim nieco jest bo sa citim byt prazdna 😀 a hlavne sladkeho sa neviem dojest 😅