icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
24. apr 2012

@mishuu no ved to ze mozno by sme sa tak nenechali obskakovat keby tam uz jedno babo bolo,,,kazda to preziva inak...jaaaj a este aj Nela sa mi paci ako meno 🙂

monculka
24. apr 2012

@mishuu neviem preco ale mne to pride take staromodne ze sa davaju mena po rodicoch alebo starych rodicoch...

porinka
24. apr 2012

@mishuu
som na tom presne ako ty, pred tehu 63 a teraz 73 😅 a tiež sa pýším bruškom, nosím tričká, čo som mala pred tehu a na leto budem asi niečo voľnejšie, nech mi nie je moc teplo 🙂

porinka
24. apr 2012

@monculka
aj môj je Igor a nikdy by sme to meno nedali 😖 😖 😖

porinka
24. apr 2012

@mishuu
aj mne tak bývalo na hovno do 14tt, stále len ťažko zo všetkého, asi aj so vzduchu, ale negrcala som, najhoršie mi bývalo večer 😖

monculka
24. apr 2012

@porinka preco nie?nepaci sa vam?ci?moj by ho dal lenze babe take neda a co som pisala ze´nasie pre dievca Igora tak ja nesuhlasim

mishuu
24. apr 2012

@monculka je to staromódne aj podľa mňa, hovorím, jediné šťastie, že meno Štefan mi nevadí a celkom sa mi páči aj keď nepatrí medzi moderné mená, ak by sa jednalo o meno napríklad Ladislav alebo čo ja viem, František, ta to určite nieee z mojej strany 😀 a tá Nela sa aj mne veľmi páči, ale tú mi mužo neschválil 😠 aj Nina je pekné.
@porinka sme na tom rovnako teda, ešte že nie som sama taká priberajúca 😉 aj keď každý mi hovorí, že si z toho nemám robiť ťažkú hlavu, ale nie je zdravé ani extrémne priberať...som fakt zvedavá koľko priberieme do konca 😉 ale zatiaľ sa cítim celkom v pohode, ľudia sa ma zatiaľ neľakajú na ulici 😀 😀

miskachrumka
24. apr 2012

@19vierka84 no už lepšie dnes mám toho vela tak sem nestíham písať anu kukať až teraz som si sadla

mishuu
24. apr 2012

@porinka presne tak aj mne, poobede mi bývalo najhoršie a každý deň mi vadili iné vône, raz som niečo schuti zjedla a na druhý deň ma z toho napínalo len keď som si na to spomenula 😀

monculka
24. apr 2012

@mishuu my z mojim este asi sa budeme vela dohadovat ohladom mena 🙂

porinka
24. apr 2012

@monculka
nepáči sa nám Igor 😉

porinka
24. apr 2012

@mishuu
mne strašne smrdel cesnak 😝

monculka
24. apr 2012

@porinka ani mne ale mojmu velmi 😀 to je take ruske meno

porinka
24. apr 2012

@monculka
škandinávske skôr 🙂

loralo
24. apr 2012

@mishuu neboj, stale mame na kocik dost casu. cez net nechces objednavat?

19vierka84
24. apr 2012

@miskachrumka tak to je super, ze uz je lepsie. mna v poslednej dobe strasne palieva zaha, tak dneska nabehol stary do lekarne. som sa na to v noci zobudila, som myslela ze ma slahne a problem je v tom ze mne mlieko moc nepomaha 😠

miskachrumka
24. apr 2012

Baby dnes mi písala kamoška že su v nemocnici že sa malý pýta už von ona je len 27tt ☹
že jej ani inekcie nepomáhaju 😒

nati04
24. apr 2012

@miskachrumka Ježiš a co teraz? To už to malinke moze ísť von?a ako jej to začalo;( ?

xtinakc
24. apr 2012

Ahojte babenky tak rano ficim do poradne tak drzte palce nech mi uz moja doktorka konecne oznami ci budeme mat Samka alebo Adelku! 🙂

monculka
25. apr 2012

dobre ranko 🙂

madzik
25. apr 2012

@monculka Dobre ranko 🙂

vierazit198
25. apr 2012

Dievcata chcem sa vas spytat ci mi neviete poradit.. boli ma brusko citim sa tak ako by ma tahalo dolu.. take tazke.. a pohyby mam len take jemne.. cakame chlapceka a tak si myslim ze to je asi tym ze chlapci su lenivejsi.. teda dúfam.. musim aj pomalicky chodit lebo ba dost boli brusko.. k lekarke sa bojim ist lebo som ju dost casto otravovala na zaciatku teho.. (mala som dva potraty.. ) prosim vas poradte mi.. vas kopka drobec vela alebo uz menej v tomto mesiaci?? ja som 22t dakujem vam krasne a prajem vsetko dobre..

nati04
25. apr 2012

@vierazit198 ahoj ja som necítila veľmi pohyby a to čakáme dievčatko ale ja Som tiez prekonala potrat a preto ti poradím aby si išla k lekárke ved to je ich práca a budes kludnejsia 🙂 určite budes v poriadku ale chod pre pokoj na srdci 🙂 a prečo si nakúpis taky prístroj na pocuvanie srdiecka mne to tu tiez jedna baba poradila a som jej vdacna 🙂 stal okolo 30€

saranata
25. apr 2012

@vierazit198 bolesti brucha su normálne, všetko sa ti rastom maternice posuva, toto určite nie je na lekára, vo všeobecnosti ak nemás bolestive krče a nekrvácaš tak sa nič nedeje
intenzita pohybov je individuálna od polohy plodu , od polohy placenty, hlavne ze sa hýbe to je podstatne
hlavne klud , nič sa nedeje, ja viem ze po potratoch sa bojíš ale zase to netreba prehánat , do porodu to bude aj horšie ved budeš mat v sebe cca 3,5 kg dietatko tak nemozeš čakat ze sa budeš citit normálne
už som to písala vela krát tešte sa z tehu ,vychutnávajte si to a nerobte si zbytočne obavy
ja som tiez bola prvorodička a mala som 21 rokov ale stres som si nevyrábala, do porodu prídu falošne kontrakcie, nevyspíš sa , ku koncu budu aj tie pohyby dost bolestive ked ta riadne kopne drobec do rebier, tažšie sa ti moze dýchat tým ze bude maternica už pod spodným rebrovým oblukom , proste je tam vela vecí ktoré ešte prídu
prečítaj si nejaku knihu o tehu aby si vedela čo všetko moze príst a aby si nemusela stresovat

nati04
25. apr 2012

@saranata tak je to určite iné čakať mladá nemát za sebou potrat a pod. To by sme aj mi boli v kľude ale určite máš pravdu že netreba sa báť všetkého 🙂 každá mame ine za sebou a podľa toho pristupujeme k veci 🙂

vierazit198
25. apr 2012

@nati04 si zlatucka .. vies keby som si kupila ten pristroj tak by som sa stale kontrolovala.. urcite je to dobra vec.. no tak asi v piatok mam lekarku skocim k nej aj ked si bude mysliet ze som na hlavu .. velmi ti dakujem za podporu. a radu..

ursula5
25. apr 2012

@porinka ja som mala pred tehu 57 a teraz mám asi 65kg ale tiež mi dosť vybehlo bruško no čo už sa to bude len zväčšovať 😅

vierazit198
25. apr 2012

@saranata dakujem ti si velmi zlata.. urcite je vsetko v poriadku teda dufam .. a zle myslienky posuvam prec.. vies bola som v nemocnici na amnio a tam som pocula vela .. preto mam obavy .. myslela som si ked prejdem to kriticke obdobie tak bude dobre ale ako vidim tak to nie je pravda.. bat sa budem stale az kym neuvidim drobca.. nech je ten porod ako kolvek tazky.. vies mne staci ked drobca citim jeho pohyb a som ok!! ale teraz v poslednom case mam ale take slabucke pohyby.. dufam ze si to nemylim s pracovanim zaludka alebo nieco podobne.. verim a budem verit ze je vsetko v poriadku.. lekarke sa bojim chodit lebo mam pocit ze ma prestane brat vázne kvoli tomu ze tam stale chodim.. dakujem ti pekne za silu ktoru si mi dala..

saranata
25. apr 2012

@nati04 ja len hovorím ze treba byt na vecou , tehotenstvo nie je choroba a aj ten fakt ze niekto potratil je vedlajší ak tehu postupuje dobre, riziko prveho trimestra je dávno za nami takze načo sa zbytočne báť???
ved si len zle robíte, a to nepíšem v zlom ale tu stále čitam ako niečo niekoho pichlo , od toho su tieto stránky aby si maminy poradili ale navadzat si stres ti moze priviezt viac zla ako čokolvek ine.
nepoviem ked som bola chorá tak som tiez volala lekárovi lebo som mala obaby ale tam bol dovod, v tele vám rastie dieta a tým padom sa vám všetky vnutornosti posuvaju a to bez pichania a bez blbeho pocitu ani nejde .
len sa netreba prehnane sledovat

a inak tento trend tak pokračuje ze za pár rokov si zeny budu domov kupovat male presnosne sonograficke prístroje 🙂

saranata
25. apr 2012

@vierazit198 čím bude dieta vačšie tým budu menej často ale to ešte v tomto období určite nie, naozaj sleduj len to ze sa hýbe a to je v pohode , a to ze nemáš ine problemy
myslím ze strach o dieta je prirodzený pre matku , čakám tretie dieta a bojím sa takisto , kazdá matka si vydychne az po porode ked je všetko ok 🙂