icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
25. apr 2012

Ahojte vidím že pišete super 😉
ja mám toho dnes zas vela tak idem vybavovať !
pod večer sem nakuknem !
pekný den

wadja
25. apr 2012

Ahojte , chcem sa spytat ci uzivate niektora ryby olej ako doplnok

nati04
25. apr 2012

@wadja áno ja 🙂

wadja
25. apr 2012

@nati04 ktory uzivas , lebo mne spoluziacka farmacvia odporucila tento ze tiez uzicvala a neni ho ani citit za rybacinou http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega_3_... ale da sa asi len objednat

nati04
25. apr 2012

@wadja presne tento istý Mamina ho bere uz dávno objednáva ho od jedného pána len mám citronovy a naozaj to neni vobec citit takze dávam si jednu veľkú lyžicu ráno 🙂

wadja
25. apr 2012

@nati04 super , tak zistim u znamej ci sa da cez nu v lekarni cez obchodaka alebo len cez net 🙂

obycko
25. apr 2012

ja som vcera bola na morfologickom v 24 tt na odporucanie po amnio u Cunderlika. A poviem Vam ze miesto o 18.00 sme sa dostali na rad o 20.00. 😖 Cele to trvalo asi 20 min. Tak ako mi uz jeden lekar povedal ze je vsetko ok a nic nevidi aj napriek zvysenym hodnotam v plodovej vode, tak aj Cunderlik. Ale bol v pohode, srandoval.
Takze sa uz len tesime a ideme sa rozmaznavat nakupovanim pre maleho 🙂 a zariadovanim detskej izby. 😀

obycko
25. apr 2012

Baulky otazka. Ked periete vecicky pre babätko, periete to v specialnom prasku pre babätka, alebo len v beznom co pouzivate. A davate aj avivaz? Ak ano, aku?

saranata
25. apr 2012

@nufficek ked si ty kiahne mala tak neni najmenší dovod na obavy..ziadne🙂

saranata
25. apr 2012

@obycko ja pouzívam odjakziva to najlepšie podla mna Lovela tekutý prášok + lovela avivaz, nádherná jemná vona babatka

saranata
25. apr 2012

@vierazit198 3D ultrazvuk je to iste , je to 2D usg ktoreho program konvertuje obraz do 3D obrazu, takze to čo ti povedala je hlupost pretoze to je ten istý sposob ultrazvukoveho prenosu ako klasický ultrazvuk , nič silnejšie🙂, prepáč ale je to tak , a o škodlivosti usg ako takeho sa popísalo dost, je to diagnostika a neškodí

saranata
25. apr 2012

@vierazit198 morfologický usg je normálny 2D usg , je to ultrazvuk zameraný na morfologiu dietata, čize vnutorne a vonkajšie orgány, takisto sa meria aby sa upresnil termín porodu

nati04
25. apr 2012

@obycko aj mi sme dlho čakali u cunderlika ale bola som spokojná a spravil Vám aj 3D?lebo mne nie tak som sa znovu objednala na 3D 🙂 gratulujem k dobrému výsledku 🙂

obycko
25. apr 2012

@nati04 dakujem. Nie, nerobil nam 3D. Na ten som sa objednala u ineho lekara. Ten to robi za menej a rovnako kvalitne. Uz sme u neho boli pred 2 tyzdnami. Dal nam aj DVD a este nam dal jeden termin buduci tyzden lebo malicky nebol dobre otoceny a tak mu nebolo dobre vidiet do tvaricky. Ten druhy termin uz nemusim ani platit. 🙂

lienka297
25. apr 2012

@pekosita ahoj aj ja byvam v BB tak sa mozno stretneme v rooseveltke,kedy mas termin???

pekosita
25. apr 2012

@lienka297 konecne niekto z BB 😀 , ja mam termin 4.08. zatial, a ty?

miskachrumka
25. apr 2012

@wadja ja som to užívala asi pred rokom v tabletkách takých dost chutných žltých vajíčkach ! 😀 😀

no už to neužívam !

miskachrumka
25. apr 2012

@lienka297 straášne velká nemocnica !
človek sa tam ani nevyzná !

loralo
25. apr 2012

@nati04 Rastik je moj stary znamy 🙂 Davno som ho nevidela, stale je taky fesak? 😀

pekosita
25. apr 2012

@miskachrumka myslis roosveltku 😀 ,to je riadny labyrint

loralo
25. apr 2012

tak uz aj ja mam tu gloukozu za sebou. 0,5l lavou zadnou, brnkacka 😀
jaaaaaaaaaaaaaaaaj a dnes som si kupila kraaaaaaaaaaaasnu nocnu kosielku, makkucku, pohodlnu, v ktorej mi konecne vynikne brusko aj cecule 😝

sullivanka
25. apr 2012

@loralo waaaau.. no daj tip kde si kupila.. lebo patrat po tehu veciach je ako za trest..

loralo
25. apr 2012

@sullivanka noooooooooooooooo asi ta sklamem, ale pozerala som vsademozne a podla mojich predstav som nasla u citronov!!! 😝 je na tenke ramienka, takze asi nie moc do nemocnice, ale uzasny prisposobivy prijemny pohodlny matros 🙂

sullivanka
25. apr 2012

@loralo ja odpadnem, ze u citronov 😀 😀 😀..
hmm.. no, uz uvazujem, ze si zacnem pomaly chystat veci co mi bude treba do porodnice, ale este je trosku cas.. tak som sa uz trosku poohliadala po kosielke a nic moc som nenasla...

pekosita
25. apr 2012

@sullivanka ja som si objednala kosielku z webu detskavybavicka.sk a som maximalne spoko

nati04
25. apr 2012

@loralo a kto má byt ten Rastik?;)

wadja
25. apr 2012

@miskachrumka uz som si ten olej objednala u nas v predajni zdravej vyzivy 🙂 a zaroven som dostala kvantum brozurok s prirodnou kozmetikou uz ako na odlicovanie ale aj na oleje na hradzu , proti striam na prsniky a podobne 🙂 mam co citat vecer 😀

nati04
25. apr 2012

@loralo ja som si az teraz všimla že sa vola Rasťo 🙂 áno je sympaticky 🙂 mna zase jeho Mamina učila na výške 🙂

nati04
25. apr 2012

Ozaj kedy sa zase Robí ultrazvuk?v kolkom tyzdni?mne naposledy robil cunderlik morfologicky a to bolo v 20tyzdni 🙂 chcela by Som vediet koľko ten moj chrustik váži 🙂

monculka
25. apr 2012

je normalne ze mi uz vyteka z prs to kolostrum ci co to je...???