Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ahojte , chcem sa spytat ci uzivate niektora ryby olej ako doplnok
@nati04 ktory uzivas , lebo mne spoluziacka farmacvia odporucila tento ze tiez uzicvala a neni ho ani citit za rybacinou http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega_3_... ale da sa asi len objednat
ja som vcera bola na morfologickom v 24 tt na odporucanie po amnio u Cunderlika. A poviem Vam ze miesto o 18.00 sme sa dostali na rad o 20.00. 😖 Cele to trvalo asi 20 min. Tak ako mi uz jeden lekar povedal ze je vsetko ok a nic nevidi aj napriek zvysenym hodnotam v plodovej vode, tak aj Cunderlik. Ale bol v pohode, srandoval.
Takze sa uz len tesime a ideme sa rozmaznavat nakupovanim pre maleho 🙂 a zariadovanim detskej izby. 😀
Baulky otazka. Ked periete vecicky pre babätko, periete to v specialnom prasku pre babätka, alebo len v beznom co pouzivate. A davate aj avivaz? Ak ano, aku?
@vierazit198 3D ultrazvuk je to iste , je to 2D usg ktoreho program konvertuje obraz do 3D obrazu, takze to čo ti povedala je hlupost pretoze to je ten istý sposob ultrazvukoveho prenosu ako klasický ultrazvuk , nič silnejšie🙂, prepáč ale je to tak , a o škodlivosti usg ako takeho sa popísalo dost, je to diagnostika a neškodí
@vierazit198 morfologický usg je normálny 2D usg , je to ultrazvuk zameraný na morfologiu dietata, čize vnutorne a vonkajšie orgány, takisto sa meria aby sa upresnil termín porodu
@nati04 dakujem. Nie, nerobil nam 3D. Na ten som sa objednala u ineho lekara. Ten to robi za menej a rovnako kvalitne. Uz sme u neho boli pred 2 tyzdnami. Dal nam aj DVD a este nam dal jeden termin buduci tyzden lebo malicky nebol dobre otoceny a tak mu nebolo dobre vidiet do tvaricky. Ten druhy termin uz nemusim ani platit. 🙂
@wadja ja som to užívala asi pred rokom v tabletkách takých dost chutných žltých vajíčkach ! 😀 😀
no už to neužívam !
@lienka297 straášne velká nemocnica !
človek sa tam ani nevyzná !
@miskachrumka myslis roosveltku 😀 ,to je riadny labyrint
tak uz aj ja mam tu gloukozu za sebou. 0,5l lavou zadnou, brnkacka 😀
jaaaaaaaaaaaaaaaaj a dnes som si kupila kraaaaaaaaaaaasnu nocnu kosielku, makkucku, pohodlnu, v ktorej mi konecne vynikne brusko aj cecule 😝
@loralo waaaau.. no daj tip kde si kupila.. lebo patrat po tehu veciach je ako za trest..
@sullivanka noooooooooooooooo asi ta sklamem, ale pozerala som vsademozne a podla mojich predstav som nasla u citronov!!! 😝 je na tenke ramienka, takze asi nie moc do nemocnice, ale uzasny prisposobivy prijemny pohodlny matros 🙂
@loralo ja odpadnem, ze u citronov 😀 😀 😀..
hmm.. no, uz uvazujem, ze si zacnem pomaly chystat veci co mi bude treba do porodnice, ale este je trosku cas.. tak som sa uz trosku poohliadala po kosielke a nic moc som nenasla...
@sullivanka ja som si objednala kosielku z webu detskavybavicka.sk a som maximalne spoko
@miskachrumka uz som si ten olej objednala u nas v predajni zdravej vyzivy 🙂 a zaroven som dostala kvantum brozurok s prirodnou kozmetikou uz ako na odlicovanie ale aj na oleje na hradzu , proti striam na prsniky a podobne 🙂 mam co citat vecer 😀
Ozaj kedy sa zase Robí ultrazvuk?v kolkom tyzdni?mne naposledy robil cunderlik morfologicky a to bolo v 20tyzdni 🙂 chcela by Som vediet koľko ten moj chrustik váži 🙂
je normalne ze mi uz vyteka z prs to kolostrum ci co to je...???

Ahojte vidím že pišete super 😉
ja mám toho dnes zas vela tak idem vybavovať !
pod večer sem nakuknem !
pekný den