Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ináč baby dnes som si dopriala pekný nakup v 101-ke 🙂
krásna farba na vlasy make-up nová špirála a všetko možné no najviac som happy z parfemu čo som si kupila puma flowing je to tak naádherná vona odporučam už sa jej nevzdám !
bola som fanušičkou hugo boss no toto ma preorientovalo !
krása! 😀
@saranata ja sa nehnevam ja som len povedala naco ma upozornila lekarka..
@vierazit198 ja som len napísala ze mi je to divne, taketo tvrdenia ked dáva lekárka, 2D 3D 4D všetko je to jedno a to iste🙂 nič navyše, ziadne silnejšie ziarenie, z hladiska diagnostiky stačí 2D a 3D 4D je pre mamičky , je to komercia
prijemne kraaasne slnecne raaanko vam prajem 😎
ahojte dievčence, ako sa máte 😉 , dnes je krásne, mám dobrú náladu.
dočítala som len posledné 2 strany, lebo keby som mala čítať všetko, tak už neprispejem 😝 😀
ja s podprsenkami nemám problém - mala som dve, čo mi boli veľkééé a teraz sú mi dobré, tak aspoň využijem, ja som stúpla z mojich jednotiek na lepšie 2 alebo slabšie trojky, takže s výberom to nemám ťažké 😎
a čo sa týka práškov, ja som tiež používala Lovelu, ale len tak cca do pol roka, potom do roka nejaké detské prášky, na čo bola akurát akcia a potom už normálne v bežnom prášku. Prvá dcérka mala suchú pokožku a nábeh na ekzém, tak pri nej som bola opatrnejšia, používala som aj 2x plákanie v práčke, pri druhej to bolo OK, tak už som nemusela tak dávať pozor.
baby...uz 3 den sa moja bambulka nejak extra nehybe...citim pohyby ale take slabe...predtym dobre ze sa zomna nevykopala..je to normalne?lebo zacinam si namyslat hluposti...ja len ci aj vy mate take ze nie stale citite pohyby 😖
baby ta kde ste vsetky? 🙂
@monculka aj v mudrej knihe "Velka kniha o matke a dietati" sa pise, že sa nemame lakat. Ze je normalne ked babetko strieda rusnejsie dni (vdaka tomu ze mocneje) s dnami kludu-pokoja. Ono sa hybe aj vtedy, ale jemnejsie preto to necitime az tak-alebo skoro vobec. Tiez prave v nasom obdobi ak sa ti to predsa nepozdava mozes skusit zjest nieco sladke-a ono by sa malo trosku vyraznejsie pohybat-na prijem cukru. Ja som to skusila a doslova sa "otacalo za sladkym" ale len chvilku.Taakze ziadne strachy a prijemne kopkanie prajem 🙂
ahoj babenky,patrim tiez k vam augustovkam 🙂 opytam sa hned,ci uz mate kupeny kociarik a ked ano,tak aky??? prosim radte.... pekny den 🙂 🙂 🙂
a ake typy(znacky) mas vyhliadnute ??? Ja nemam ani potuchy,aky by som chcela,ked pri prvom drobcovi som vedela,ze musi byt urceny na zimu,kedze sa narodil v januari...
ja som si vyhliadla tento kocik...v zltej...strasne sa mi paci 😀

@wadja ja idem konečne pondelok 😵
po mesiaci