icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
25. apr 2012

@wadja ja idem konečne pondelok 😵
po mesiaci

miskachrumka
25. apr 2012

Ináč baby dnes som si dopriala pekný nakup v 101-ke 🙂
krásna farba na vlasy make-up nová špirála a všetko možné no najviac som happy z parfemu čo som si kupila puma flowing je to tak naádherná vona odporučam už sa jej nevzdám !
bola som fanušičkou hugo boss no toto ma preorientovalo !
krása! 😀

ursula5
26. apr 2012

@loralo ja som zohnala košík D, lebo tiež som sa už do ničoho nevmestila, teraz mám jednu čo nosím stále, rýchlo preperiem, lebo tiež mi nie je nič dobré, skús pozrieť niekde kde majú tehotenské veci 😉

lienka297
26. apr 2012

@pekosita no tak sa vidime,my mame termin 5.08,a co cakate,my budeme mat babu 😉

vierazit198
26. apr 2012

@saranata ja sa nehnevam ja som len povedala naco ma upozornila lekarka..

saranata
26. apr 2012

@vierazit198 ja som len napísala ze mi je to divne, taketo tvrdenia ked dáva lekárka, 2D 3D 4D všetko je to jedno a to iste🙂 nič navyše, ziadne silnejšie ziarenie, z hladiska diagnostiky stačí 2D a 3D 4D je pre mamičky , je to komercia

monculka
26. apr 2012

prijemne kraaasne slnecne raaanko vam prajem 😎

bodka70
26. apr 2012

ahojte dievčence, ako sa máte 😉 , dnes je krásne, mám dobrú náladu.

dočítala som len posledné 2 strany, lebo keby som mala čítať všetko, tak už neprispejem 😝 😀

ja s podprsenkami nemám problém - mala som dve, čo mi boli veľkééé a teraz sú mi dobré, tak aspoň využijem, ja som stúpla z mojich jednotiek na lepšie 2 alebo slabšie trojky, takže s výberom to nemám ťažké 😎

a čo sa týka práškov, ja som tiež používala Lovelu, ale len tak cca do pol roka, potom do roka nejaké detské prášky, na čo bola akurát akcia a potom už normálne v bežnom prášku. Prvá dcérka mala suchú pokožku a nábeh na ekzém, tak pri nej som bola opatrnejšia, používala som aj 2x plákanie v práčke, pri druhej to bolo OK, tak už som nemusela tak dávať pozor.

monculka
26. apr 2012

baby...uz 3 den sa moja bambulka nejak extra nehybe...citim pohyby ale take slabe...predtym dobre ze sa zomna nevykopala..je to normalne?lebo zacinam si namyslat hluposti...ja len ci aj vy mate take ze nie stale citite pohyby 😖

nessy
26. apr 2012

@saranata tak mozno vyskusam tentokrat tu 🙂

porinka
26. apr 2012

@monculka
aj ja som mala také dni, že kopkalo len tak light, a potom zase normálne...možno má inú polohu, alebo sa jej proste nechce.Ale určite je v pohode 😀 😀 😀

monculka
26. apr 2012

@porinka no dobre 🙂 som kludnejsia 🙂

monculka
26. apr 2012

baby ta kde ste vsetky? 🙂

loralo
26. apr 2012

@monculka tu sme tu sme 🙂 nic neboj, nic sa nedeje, vsetko je ok, je to normalne, uz to tu bolo aj vysvetlovane, skus kuk dozadu 🙂

mimi126
26. apr 2012

@monculka aj v mudrej knihe "Velka kniha o matke a dietati" sa pise, že sa nemame lakat. Ze je normalne ked babetko strieda rusnejsie dni (vdaka tomu ze mocneje) s dnami kludu-pokoja. Ono sa hybe aj vtedy, ale jemnejsie preto to necitime az tak-alebo skoro vobec. Tiez prave v nasom obdobi ak sa ti to predsa nepozdava mozes skusit zjest nieco sladke-a ono by sa malo trosku vyraznejsie pohybat-na prijem cukru. Ja som to skusila a doslova sa "otacalo za sladkym" ale len chvilku.Taakze ziadne strachy a prijemne kopkanie prajem 🙂

monculka
26. apr 2012

@loralo nebojim ja len ze tu je nejako prazdno 🙂

monculka
26. apr 2012

@mimi126 no mam tu knihu...a uz som aj pred chvilkou citila... 🙂 uz som si aj zvykla ze kope jak dive 😀 ale tak este si to uzijem...

svirky
26. apr 2012

ahoj babenky,patrim tiez k vam augustovkam 🙂 opytam sa hned,ci uz mate kupeny kociarik a ked ano,tak aky??? prosim radte.... pekny den 🙂 🙂 🙂

mimi126
26. apr 2012

@svirky ahoj 🙂 ja este nemam kupeny kociarik ani nic. Na takyto nakup idem az zaciatkom juna. Zatial len robim prieskum 🙂 Ale urcite kupime trojkombinaciu.

svirky
26. apr 2012

a ake typy(znacky) mas vyhliadnute ??? Ja nemam ani potuchy,aky by som chcela,ked pri prvom drobcovi som vedela,ze musi byt urceny na zimu,kedze sa narodil v januari...

svirky
26. apr 2012

@mimi126 a ake typy(znacky) mas vyhliadnute ??? Ja nemam ani potuchy,aky by som chcela,ked pri prvom drobcovi som vedela,ze musi byt urceny na zimu,kedze sa narodil v januari...

monculka
26. apr 2012

ja som si vyhliadla tento kocik...v zltej...strasne sa mi paci 😀

mimi126
26. apr 2012

@svirky skus sa pozriet do mojho albumu je tam dost kociarikov-nimi sa inspirujem a co nakoniec kupim neviem-ideme totiz do Polska na trh a tam budu mat podobne, tak vyberieme nieco pekne,stabilne. Ale asi vyhra daky hnedy-bezovy.🙂

mimi126
26. apr 2012

@monculka ten zlty uz na prvy pohlad vzbudzuje veselost-pozitivnost. Pekny vyber. Nieco take chcem aj ja len inej farbe.

monculka
26. apr 2012

@mimi126 no hej...my sme vesela kopa ludi 🙂 strasne sa mi paci a nie je takej farby ako ine...lebo stale vidim tie tirkisove modre a tmave kociky...tento musi byt moj 🙂

svirky
26. apr 2012

@monculka @mimi126 ked ja som mala pri prvom kociarik z Polska a stale sa nam tam nieco kazilo...a neviete ci 1. a 8.5. funguju v Polsku obchody ???

monculka
26. apr 2012

@svirky neviem ci funguju...

saranata
26. apr 2012

@svirky ja už mám concord fusion travel set 🙂