Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy no mne dala termín a povedala ze zaroven budem mat aj poradnu kedze tam budem dve hodiny sediet🙂
tak ze mi aj sono spraví a tak , inak chodím vzdy na 17 hodinu lebo som prednostná, ale takto budem vybavená ráno , a uvidím kedy bude mat volno na to 3D možno aj v ten den poobede uvidíme
ani mne sa nechce, ale beriem citron tak to zvládnem, aj ked ma bude napínat zase ako vzdy
@miskachrumka dam repelent 🙂 ale tak este porozmyslam no 🙂
@monculka v zime niesu ale buduce leto budes pouzivat sportovu cast a tam je zas zltej viac nez na luke 😀 ale ja by som to asi neriesila, ked sa ti paci tak si ho urcite kup a ked ta to bude velmi otravovat tak ho predas je tam toho... keby som cakala dievcatko tak beriem taky krasny ruzovy http://www.svetkocikov.sk/kociky-mikado/505-mik... ten pastello sa mi hned pacil na prvy pohlad je peknyyy 😵 na ten by asi tiez liezli muchy ale aspon by som to skusila 😀
@nessy a to si sa kde objednala v nitre niekde ?
tu stojí až 60E s videom !
a som zvedavá aká kvalita a aký tam bude prístup
ja idem teda ako posledná prepokladám až 22.5 skor ma nedali 😠 😠 😠
ale už počkáme !
to budem mať az 27tt čiže dost si myslím 😒
jooj baby taka nuda je...ani v telke nikdy nid nejde 😝 a mala mi kope do criev ci kde
@miskachrumka no ja budem mat zaciatok 26tt,ona chcela az koniec ale som povedala ze maly je o tyzden vacsi tak ma dala na zaciatok a ano v NR v medicinskom centre,je tam taka zlata sestricka,mi povedala ze fotiek bude vela lebo ze ked sa da ona foti vela a ze aj video bude 😀
som sa vaaazne natlacila teraz...som si spravila knedlu s vajickom a uhorkovy sakat mnaaam.taka sedlacka dobra vecera 😀

@loralo bamboo je oznacenie farby kocika 😀
Ja mam Chilli
Odpruzene su vsetky od minuleho roka tie modely