icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
26. apr 2012

@loralo bamboo je oznacenie farby kocika 😀
Ja mam Chilli
Odpruzene su vsetky od minuleho roka tie modely

loralo
26. apr 2012

@saranata 😀 😀 😀 som ja ale pripad

nessy
26. apr 2012

@saranata jj 😀
vobec sa mi nechce na tu glukozu ale musim sa dokopat, 16.5 mam poradnu a mam to dovtedy stihnut mi nakazali 😀 😀

saranata
26. apr 2012

@nessy no mne dala termín a povedala ze zaroven budem mat aj poradnu kedze tam budem dve hodiny sediet🙂
tak ze mi aj sono spraví a tak , inak chodím vzdy na 17 hodinu lebo som prednostná, ale takto budem vybavená ráno , a uvidím kedy bude mat volno na to 3D možno aj v ten den poobede uvidíme

ani mne sa nechce, ale beriem citron tak to zvládnem, aj ked ma bude napínat zase ako vzdy

nessy
26. apr 2012

@saranata no ja na to chodim cukrarke,co je inde 😀

nessy
26. apr 2012

som sa troska vytesovala 😀 😀 😀

saranata
26. apr 2012

@nessy aha ja na našu gyndu 🙂

saranata
26. apr 2012

@nessy jej pekne, ja vecičky pre babo nefotím lebo je toho strašne vela a nechce sa mi , mozno ked bude čas niekedy 😉

mimi126
26. apr 2012

@slnieckko no ideme do Krosna na trhy a po obchodoch. Tie stanky s kocikmi tam maju stale uz vyse 10rokov a davaju zaruku 2roky. Tu poblizku by som aj tak nic nekupila najskor Kosice a to mam km rovnako.No v Polsku ovela lacnejsie aspon taky velky nakup jak nam treba.

monculka
26. apr 2012

@miskachrumka dam repelent 🙂 ale tak este porozmyslam no 🙂

slnieckko
26. apr 2012

@mimi126 a kedy sa asi chystate? my niekedy v druhej polke juna ked uz budem mat volno z prace, tak keby ste sli predtym daj vediet prosim ci sa oplatilo - cenou aj kvalitou 🙂 myslim ze my by sme mali ist do nowego targu ale neviem to na 100%

slnieckko
26. apr 2012

@monculka moj muz sa musel vzdat svojho oblubeneho zlteho tricka kvoli malym otravnym muskam... ked sme boli v lete von v kuse sa ohanal fakt to bolo o nervy 😠 😅

mimi126
26. apr 2012

@slnieckko chceme ist zaciatkom juna. Jasne, že ti dam vediet, co a ako. Dufam, ze sa budem mat s cim pochvalit. 🙂

monculka
26. apr 2012

@slnieckko no hej lenze my skor do zimy pojdeme ako do leta...a v zime nie su,ci?

slnieckko
26. apr 2012

@monculka v zime niesu ale buduce leto budes pouzivat sportovu cast a tam je zas zltej viac nez na luke 😀 ale ja by som to asi neriesila, ked sa ti paci tak si ho urcite kup a ked ta to bude velmi otravovat tak ho predas je tam toho... keby som cakala dievcatko tak beriem taky krasny ruzovy http://www.svetkocikov.sk/kociky-mikado/505-mik... ten pastello sa mi hned pacil na prvy pohlad je peknyyy 😵 na ten by asi tiez liezli muchy ale aspon by som to skusila 😀

monculka
26. apr 2012

@slnieckko aaa ta este uvidim no...ale paci sa mi ten kocik...ale ved este v podstate je cas na kocik... 😉 mozno najdem aj krajsi 🙂

miskachrumka
26. apr 2012

@nessy a to si sa kde objednala v nitre niekde ?
tu stojí až 60E s videom !
a som zvedavá aká kvalita a aký tam bude prístup
ja idem teda ako posledná prepokladám až 22.5 skor ma nedali 😠 😠 😠
ale už počkáme !
to budem mať az 27tt čiže dost si myslím 😒

monculka
26. apr 2012

jooj baby taka nuda je...ani v telke nikdy nid nejde 😝 a mala mi kope do criev ci kde

monculka
26. apr 2012

@porinka pekny kocik predavas 🙂

porinka
26. apr 2012

@monculka
to je sestrin 😎

monculka
26. apr 2012

@porinka rozmyslam ze ho kupim 😉 pekny je a aj cena je dobra 🙂

nessy
26. apr 2012

@miskachrumka no ja budem mat zaciatok 26tt,ona chcela az koniec ale som povedala ze maly je o tyzden vacsi tak ma dala na zaciatok a ano v NR v medicinskom centre,je tam taka zlata sestricka,mi povedala ze fotiek bude vela lebo ze ked sa da ona foti vela a ze aj video bude 😀

nessy
26. apr 2012

@saranata ja tiez nefotim,sak mam kvanta ceci po malej a dost som uz aj nakupila ale uz vacsie na 6-9 a 9-12 lebo tam uz chlapcenske nemam,no a tieto opalovacky dvoje.Ale mi nedalo sa nepodelit 😀 som len druhy ci treti krat nieco odfotila

porinka
26. apr 2012

@monculka
vážne? ségra bola spokojná 😉

monculka
26. apr 2012

@porinka no vazne...ale nic neslubujem bo teraz cez vikend by som mala ist do kosic a chcem tam pozriet nejake kociky v dobrej cene...uvidim este 😉

nessy
26. apr 2012

som sa vaaazne natlacila teraz...som si spravila knedlu s vajickom a uhorkovy sakat mnaaam.taka sedlacka dobra vecera 😀

monculka
26. apr 2012

@nessy ja som jedla zapekane zemiaky a teraz uz len dzus pijem...ale tak este si dam jogurt a nieco sladke este 😀

porinka
26. apr 2012

@monculka
len ségra chce osobný odber 😅

porinka
26. apr 2012

@nessy
ja si zajtra urobím cestoviny s bryndzou a slaninkou 🙂 🙂 🙂

monculka
26. apr 2012

@porinka no citala som tam ten osobny odber...to by sa mi neoplatilo bo co by som dala na cestu by som mohla doplatit na novy kocik... 🙂