icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
28. apr 2012

Dnes 30C waaa sa budem aj potit !
ale sa teším fakt je ako hlupost ostávat doma 😅

monculka
28. apr 2012

no a idem sa obliect a idzeme na zahradu gulas robit 🙂

miskachrumka
28. apr 2012

@monculka super ja som si ešte niečo doriadila a potom grilovačka tiež rozmýšlajú nad gulašom popri grilovačke no ja nemusím guláš 😒
ale také grilované masko ano !
ktomu cibulka a uhorka,poprika a paradajka no super a ešte sa mi chladí radler samozrejme (nealko citron) a ide sa !
mnam mnam monika tiež vam prajem dobru chut ku gulášu ! 😉

nessy
28. apr 2012

@xtinakc nemaju,to som ani nepocula,sak to je na baterky 😀 Ja som to dokonca kupila uz po jednom dietati a mam to odlozene aj pre druhe 😀 tak to budu pouzivat dokopy 3 babatka 😀

xtinakc
28. apr 2012

@nessy ja som pocula ze ta podlozka sa opotrbuje ale tak asi to bola blbost 😀

alinka01
28. apr 2012

ahojte baby, ja musim lezat, skracuje sa mi krcok, babo je zatial v poriadku. Som si tri dni aj v nemocke polezala. Som z toho hotova, doteraz som behala okolo maleho a teraz toto. Dufam ze to bude dobre. velmi sa bojim.

loralo
28. apr 2012

@alinka01 drzim palce, nech ste v poriadku, davaj na seba pozor.

loralo
28. apr 2012

tak vidim, ze mame vsetky krasny vikend 🙂 aj my sme u nasich grilovali a samozrejme zalievalo sa radlerom citron 🙂

nessy
28. apr 2012

@loralo aj ja zalievam radlerom teraz 🙂

nessy
28. apr 2012

@xtinakc neviem,este som to nepocula a malej aj po druhom dietati fungovala 😀 a nechapem jak sa moze opotrebovat ked sa dava pod matrac 😀 😀 mozno ich je viac druhov

miskachrumka
28. apr 2012

Ahojte
ako dopadla sobota ?
ja som si radlera zabudla doma 😅
tak som zalievala cofolou 😀
ale som sa najedla vám poviem !
bolo super teplo prvý krát v tomto roku som si utierala čelo od potu 😅
zajtra ešte teplejšie pondelok ešte teplejšie !
no nevadí pondelok idem do poradni rano tak som rada 🙂 lebo pariť sa na stoličke na obed nemusí byť bohvie čo 😒

nati04
28. apr 2012

@alinka01 držím ti palce a verím že to dobre dopadne. Teraz oddychuj aj tak je veľmi teplo mi sme boli v rakusku a ti poviem že som nevladala takze len pekne ležkaj a šetrí sa.

kacenka78
29. apr 2012

@alinka01 ahoj, mala si nejaké príznaky toho, že sa ti skracuje krčok? alebo to zisitla až dr? prosím napíš...

kacenka78
29. apr 2012

@monika1091 ahooj 🙂 ja idem az 18.5., čo bude 26/3 tt... niekto mi vravel, ze sa robi v 22-25 tt, na nete som zase citala ze 24-28 tt, tak ja neviem...ale snad Dr. vie, kedy je ten správny čas (dúfam).... pri prvom tehu som na tento test vôbec nebola...

kacenka78
29. apr 2012

@monculka ja idem do Šace a termín okolo 22.8. 🙂

kacenka78
29. apr 2012

@malki tak to sa možno my stretneme v Šaci 🙂

monculka
29. apr 2012

@miskachrumka jooooj paradne bolo 🙂 aj ma trocha opalilo...len sa nam stala taka nehoda...priatel ma psa...yorkshira no a ona minuly rok porodila male...a prisly na zahradu aj priatelova sestra a ona ma jedno male...no lenze nasa sa hara a druhy je psik tak sa nam nejak zlepily...takze musime v pondelok utekat ku zverolekarke aby jej dala injekciu...aby nebola tehotna...ale ked si to tak vezmeme tak by bola mamou a zaroven aj starou mamou 😅 no ale neni to smiesne...inac teraz som bola vonku zo psom no zasa je tak kraaaasne...kupat by som sa sla niekam...musim presvedcit priatela 😀 a dneska co sa chystate robit?

monculka
29. apr 2012

@kacenka78 no aj mne povedal Dr dosedla ze 20 mam termin...mozno sa vidime 🙂

kacenka78
29. apr 2012

@monculka chodis uz odteraz k Dr.Dosedlovi? takze asi aj rodiť budes pri nom? 🙂

monika1091
29. apr 2012

@xtinakc ja som len v 24 tt...a vraj to maju tam v labaku uz ... len vraj nejaky citron si mam zobrat to pomaha... :-P

monika1091
29. apr 2012

@kacenka78 to naozaj?...... ale zdrave je vsetko...a to ze si nebola ti zabudla povedat lekarka alebo sa vtedy este nerobil ten cukor

kacenka78
29. apr 2012

@monika1091 to naozaj, ani mi to len nespomenula... od tej doktorky z Prešova som si potom zobrala svoju kartu preč ... nová dr. mi to teraz povedala ako automaticku vec, bezne vysetrenie v tehotenstve... a nemám si so sebou nič vziať, ale asi nejaký ten citrón beriem tiež, keď čítam, aké to bude sladké 😀

monculka
29. apr 2012

@kacenka78 no len raz som bola unho...na morfo ale v 30 tyzdni idem zas k nemu a potom posledny mesiac uz tam budem musiet chodit do poradne...no chcela by som unho rodit...lenze za porodnika si musim zaplatit 280€ a to mi pride nejak vela...ale rodit pojdem do sace...len to je este otazka ci k nemu 🙂

monika1091
29. apr 2012

@kacenka78 no ved toto.... no ja idem zajtra a to mi budem uz v 24 tt.... som zvedava no......

kacenka78
29. apr 2012

@monculka pocula som nanho len dobre hodnotenia, ale taktiez aj na iných lekárov, tak tiež rozmýšľam, ako v lete - tak ako ty - rodiť určite v Šaci a asi na koho natrafím, ten ma odrodí 😎

kacenka78
29. apr 2012

@monika1091 zajtra? tak sa drz a potom zreferuj, ake to bolo🙂

monculka
29. apr 2012

@kacenka78 tak tak 🙂 a aj ja len dobre nanho pocujem...ale tak ved este uvidim no 🙂 len nech uz to mam za sebou 😝

monculka
29. apr 2012

joooj toto je hriech sediet dneska doma...

mimi126
29. apr 2012

Aj ja vam vsetkym prajem pekny, vesely den plny slnka a kopancekov 🙂

alinka01
29. apr 2012

@kacenka78 ahoj bolelo ma v podbrusku, som si myslela najskor ze sa mi natahuje jazva po cisarskom, ale ked to bolo uz silnejsie tak som isla k dr a ten povedal ze ta tahava bolest bolo skracovanie krcka. Teraz len lezim a vsetko robi manzel. Ale ten nemoze byt doma stale, musi chodit do prace, tak uvidim ako to zvladneme s malym. ja si myslim ze to mam z toho ze som dvihala maleho aj ked mi kazdy hovoril ze uz je tazky ze ho nesmiem dvihat. ma 13 kg.