Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@alinka01 aj tie mám 🙂
je to to isté presne !
tak som pokojná lebo mi tu písali že sa nesmú brať dlho!
mne dr povedal tiež vyslovene magne b6 ...že dve za den rano a večer no dávam si len jednu počas dna uvidím ak mi zopakuje že dve tak už začnem brať po dve !
@miskachrumka ahojiiii, mam sa celkom fajn az na to ze je strasne teplo. uz mam doma ja postielku, priatel ju priniesol v piatok domov od maminy, len musim do nej kupit madrac a perinku a tieto veci, co vobec netusim kde a ake mam kupit. je sice starsia, ale vo velmi dobrom stave. dneska zase volala jeho sesternica, ze ma pre nas tri vrecia veci pre male ale az od jedneho roka, tak sa tesim, aspon nebudem musiet toho tolko kupovat, tento tyzden sa pre to zastavi, tak som zvedava co posle. budu tam sice veci aj pre dievcatko, ale tak nevadi odlozim pre druhe pripadne, alebo prinajhorsom potom predam 🙂 aj nejake hracky mi posle 🙂
nad tou cigou som vobec nerozmyslala, ze by som si kupila, ale ked vyskusas, tak daj vediet ake to je. snazim sa nefajcit, ale sem tam sa to vazne ze neda a musim si jednu dat ☹
@miskachrumka tak to si má teraz vobec nepotesila;( ja som pribrala veľa 13kil;( nechcem vyzerať ako koza ale mne to vadi lebo to mám všetko v zadku v nohách a preto si nemám co obliecť ;( vyzeram hrozne ;(fakt ((
@19vierka84 stym fajcenim som na tom podobne 🙂 bohuzial niekedy sa to vážne neda;(
@alinka01 dakujem ti za odpoved a zelam vela síl a nervov pri ležaní...a obávam sa, že aj mna sa to bude čoskoro týkať, už pri poslednej poradni mi dr. vravela, že krčok je mäkkší a skracuje sa.....ale že zatiaľ to problém nie je, len včera som mala takú divnú bolesť, nevedela som presne určiť miesto bolesti, tak zo spodu, akokeby mi nieco na krčok tlačilo...
@nati04 vsak to. inak ja som nastastie pribrala len 3 kila zatial, lebo by ma inak asi slahlo. predtym ako som otehotnela som zacala chudnut, nakolko som mala vela kil na sebe a bolievali ma pri zmene pocasia strasne klby, tak hadam moc epriberiem, len tak akurat 😒
@nati04 ja viem ja si tiež zapálim !
a čo sa tíka elektornickej vobec mi to nechutí blek škoda penazí 😠
až mi zle ztoho ostalo !
a ja som pri malom pribrala v den porodu som mala navyše 19kg ☹
ale ja som bola dost naliata vodou a opuchnutá !
neboj dáš dole tie kilá len nech všetko dopadne dobre ...........a neboj každá počase pribereme počas tehu !
@19vierka84 ahoj 🙂
no super ako čitam máš posielku tak to je super !
mi budeme mať tu po malom je ešte v super stave !
a obliečky a madrac kupiš v normálnom detskom obchode !
aj tebe je už tak teplo ?
zajtra máme poradnu tak sa velmi teším !
konečne budem vidieť malu ! 😵 zas po mesiaci
@miskachrumka mne sa tiez zda že som taka nejaká naliata a ako rýchlo si to Schudla?
@nati04 ja som čakala malého a bola som gula tak že od pohlavia to určite nezáleží !
ja oblečiem ešte všetko čo som aj pred tehu až na to že ked dlhšie sedím tak ma už dost rifle tlačia 😒
@nati04 ja som to neschudla do dnešnej doby !
ja som pri výške 178cm mala pred malým ešte 77kg čo som mala postavu super !snívam o nej dodnes !
no ako píšem počas tehus malým som pribarala tích 19-20kg čo som mala skoro rovnú stovku 100kg 😠 😠
no doteraz mám 89kg a a tak som aj začala !s 89kg a na poslednej poradni som mala 86kg uvidíme čo to bude dalej ! no viac ako tích 92kg nemožem prekročiť !
@miskachrumka tak to sa sklanam pred tebou ;) ja by som neobliekla nic maximálne nohavičky a všetko veci na vrch obleciem ale dolu nic;(
@miskachrumka to vážne?lebo mne sa zda že si mala a chuda. Tak ja som mala 48 predtým preto to je tak strašne vydno ;( a pocas kojenia sa nemôže držať dieta?ani fajčit?lebo podľa mna som z toho tak pribrala že nefajčim ( ved ja Som teraz taka mala gulá.
@miskachrumka aj moja je uz pouzivana, nie je nova, ale je vo velmi dobrom stave. teplo mi je riadne, ale tak v dome sa zatial da, hlavne ked pozatvaram okna a vonkajsie okenice, tak tu mame super chladok, co je fajn 🙂 ja mam poradnu 9.5. a priatel je z toho smutny, lebo na nu nemoze ist, lebo musi ist na poradu do ziliny a to chcel vidiet kpca. o nicom inom nehovori odkedy ho videl na monitore 🙂
🙄 teplo mi je velmi
dobre rano dievcata 🙂
ahojte babiky, takze vcera sme absolvovali 3D ultrazvuk, vsetko je v poriadku a konencne nam potvrdili pohlavie.. Takze sa pripajam asi k vacsine augustoviek a budeme mat dievcatko 🙂 Hrozne sa mi pacila reakcia buduceho otecka, ktory si vcera este 2krat pustil DVD a ani oka z nej nespustil... a najlepsie je ze uz premysla, jak od nej bude buducich frajerov odhanat 😀
@nati04 tak to si teraz zabila 😀 😀 😀 😀 😀
nie ja som vysoká nikdy som malá nebola ani by som krpatá nechcela byť !
Ahojte
tak prišli sme z poradni všetko okej mala sa má k svetu 😵 😵
dr zas povedal to isté všetko v poriadku zas o mesiac..... keby niečo treba príst na oddelenie !
mala je už dole hlávkou otočená !
vaha je rovnaká huraaaa nepribrala som nič aj moč negat .a tlak 110/80 🙂 🙂 🙂
som spokojná nech to tak pokračuje dokonca !
magne b6 zvyšujeme dávku na dve za den !
a dokupila som si centrum maternu 😉
@nati04 ja som bola na tom tak pri malom !presne ako ty na konci 6mes som už neobliekla nič 😒 😒
@19vierka84 no aj tu je velmi teplo !
no ešte sa to dá vydržať !
neboj posluži ešte vela !
nám dufam tato vydrží ešte pri malej a potom podla toho v akom stave bude tak uvidím čo snou urobím ! 😉
Kde ste baby ?
ja si pomaly varím ............a vonku je ešte teplejšie :/
asi si pojdem poobede opálit nohy 😀

@miskachrumka ja beriem tieto http://www.samoleceni.cz/8595116520907/magne-b6... (asi je to to iste) ale to si davam iba raz dene a potom obycajne magne http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... v nemocnici mi kazali obycajne magne a moj dr. magne b6. Tak rano si davam magne, na obed magne b6 a vecer magne.