icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka tak si odlož teda oblečieš po porode !
ja má jedny úžastné rifle a raz sa túžim do nich znova dostat

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka dakujem viem aj krajšie aj gelové robím toto si len moje !
ale nechcem gelové potom zas doplnat sa mi nechce !
neviem akú farbu si idem dat teraz 😒

porinka
2. máj 2012

@vevuska1
@saranata
Dala by som nobelovku tomu, kto vymyslel umývačku, najlepšia vec na svete!!!!
@monculka vrele ti ju doporučujem!!! dajú sa kúpiť aj menšie, takže sa nemusíš báť, že ju nezaplníš!!!

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka ja som mala odlozene asi 4 rifle co som si nevedela obliect 4 roky...a sice teraz uz nie ale ked som schudla pocas nevolnosti tak som vsetky obliekla jedna radost 🙂

miskachrumka
2. máj 2012

@vevuska1 ty si písala ak si dobre pamatám že žehlievaš malej nohavičky kvoli nejakej infekcii či prevencii?
už neviem ...nepamatám si

saranata
2. máj 2012

@porinka presne ale lepšie je kupit rovno vačšiu lebo ked su aj deti tak to sa umyva všetko stále dokola, 🙂 🙂
@monculka

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka to je super ja som tie obliekla pred 5 rokmi ked som začínala s mojim mm !
no musela by som schudnut dobrých 12kg aby som ich natiahla 😠

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka ja som mala gelove ped 2 mesiacmi a strasne mi to znicilo nechty...a tak som si povedala ze uz nikdy viac...a mam pekne aj svoje 🙂 len pomali rastu 🙂 a farbu?ja by som si dala cervenu 🙂 a nejaky cierny vzor 🙂 alebo taku nejaku ostru farbu 🙂

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka ja som pocas necelych 3 mesiacov schudla 10 🙂 ale ja ani neriesim moju vahu...sice uz som pribrala ale iba na bruchu...nohy aj ruky mam zatial take ake som mala 🙂

19vierka84
2. máj 2012

@miskachrumka ani moj nemal kym ma nestretol 🙂 dovtedy byval sam, tak si moc nevaril, len ja som mu zacala vyvarat a potom koniec, uz to nan ho naskocilo. teraz ma zase chytila mania pecenia kolacov, tak ma skoro kazdy den nejaky. ja si robim slabu kavu oproti tomu aku som pijavala pred tehu.
@monculka ja zase nemozem hned rano jest, ked ideme niekam prec, lebo mi bude zarucene zle, to mam odmalicka

monculka
2. máj 2012

@19vierka84 ja zasa musim...pred tehu keby som takto skoro jedla tak by mi bolo cely den zle...a teraz naopak to je 🙂 no idsem zbuchat jednu kavu na balkon a potom padam zehlit 😀

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka z červenej mam asi všetky odtiene aká existujú !
aj mne pomaly rastu nechty a to ani nemám umývačku riadu a mačkam sa vo vode 😀
ale mám obdobie kedy rychlejšie rastú a ked pomalšie

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka ja mám stále o kilo menej ako pred tehu 🙂
a to máme 24tt sa teším len tak dalej a po porode ked budem kojit hádam aj schudnem a budem vyzerat lepšie ako pred druhým tehu 😀 😀

vevuska1
2. máj 2012

@miskachrumka ano ano zehlim, deti su nachylnejsie na dake sarapaty a hlavne dievcata, v podstate aj my, ale ja sebe nezehlim, perem pri vyssej teplote

miskachrumka
2. máj 2012

@19vierka84 aj ja si vyštopem mojho ked už konečne bude domka dufam že aj on pribere 🙂

miskachrumka
2. máj 2012

@19vierka84 ja ked si aj jemnu urobím kavu tak mi nieje dobre 😒
ale dnes si pojdem kupit capuccino a to budem piť

miskachrumka
2. máj 2012

@vevuska1 aspon budem vedieť pri malej ked bude vačšia !
dakujem 😉
ja si zvyknem všetko na 40-ke prať ale niekedy aj na 60-ke

vevuska1
2. máj 2012

@miskachrumka mne moje rastu velmi rychlo a aj zdrave vsetko a aj napriek tomu ze som mala 3 roky gelove 🙂 len ja mam problem, ze ich mam krive 😖 a to aj prsty mam take divne krive, tak aj preto som mala gelove

miskachrumka
2. máj 2012

@vevuska1 aha
pekné nechty obkrášlia všeliake ruky si myslím že je to jedna z hlavných vizitiek ženy !

miskachrumka
2. máj 2012

No idem a pustit do odlakovania nech sa rychlo vyvetrá ten smrad

19vierka84
2. máj 2012

@miskachrumka mne zo zacatku moc kava dobre nerobila, tak som si kupila kapucino, lebo ja som zavislak na kave a po cca tyzni som ho nemohla ani len citit.

miskachrumka
2. máj 2012

@19vierka84 ešte že niesom závislák ............ja som nikdy nebola kávičková a čajová

vevuska1
2. máj 2012

@miskachrumka http://www.mamaaja.sk/Activeweb/Poradne/Otazka/... tu dokonca radi pediatricka zehlit do 10 rokov nohavicky. ja som pocula ze do 4 minimalne, ale asi cim dlhsie tym lepsie

19vierka84
2. máj 2012

@miskachrumka cajova som ked som chora, alebo ked je vonku uz moc zima, inak len voda z vodovodu a sem tam dajaky sirup, ale ten velmimalo, lebo ja sa z toho napit vobec neviem

miskachrumka
2. máj 2012

Ináč baby chodíte niektorá na pedikúru ?
ja som objednana na koniec maja nevedela som že tak rychlo bude 30C
doteraz som si robila sama nechty no kedže mi to bruško pomaly nedovolí tak to idem riešit takto 🙂
aj pri malom som chodila na pedikuru k jednej šikulke !už sa teším

miskachrumka
2. máj 2012

@19vierka84 aj ja len voda sem tam sirup a malinovka ale čaje nie aj ked som chorá 😒

loralo
2. máj 2012

baby, taka intimna otazka, i ked v nasom stave si myslim bezna a normalna vec 😉 takze: uz aj vas postihla inkontinencia? 😀

monculka
2. máj 2012

baby ja som to zehlenie vzdala 😝 to sa neda pred telkou zehlit tak ked v nej nic nejde 😀 necham si to na vecer 🙂

monculka
2. máj 2012

@loralo mna este nie...ale chodim na wc kazdu pol hodinu a uz ma to nebavi... 😉

loralo
2. máj 2012

aj ja chodim velmi casto na wc a uniky mocu sa u mna objavili tieto dni, riadne ma to zaskocilo. kychla som si a zrazu cvrk 😅