icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mishuu
3. máj 2012

@vevuska1 vedia byť tie naše novopečené babky múdre 😉 😝 😀 niektoré rady sú OK, ale skôr sa aj ja radím s aktuálnymi maminami, kamoškami čo majú malé detičky, mnoho starých osvedčených rád je OK, ale zase nie všetko, niektoré veci podliehajú novým zisteniam, takže treba si brať rady aj aj 😉

Napríklad: teraz je to ako s balením na široko, robí sa to automaticky alebo len keď ti pediater odporučí...??? Toto by som nerada zanedbala (vlastne čo by sme chceli zanedbať? Jasné, že nič! 😉 )

nati04
3. máj 2012

@mishuu aj ja sa teším ty kam ides?ja dr cunderlikovi

saranata
3. máj 2012

@mishuu teraz sa po novom nebalí na široko do prvej kontroly na sone, a vtedy ak zistia nezrelost jadierok tak nakazu balit
ja si osobne myslím a aj budem balit na široko od narodenia a predídem potom dlhemu baleniu , ale ja to už viem aj kvoli detom ze mali neskor vyvinute jadierka tak aj preto

vevuska1
3. máj 2012

@mishuu ja som dcerku na siroko nebalila, chodili sme na pravidelne kontroli a netrebalo balit na siroko, takze uvidime aj teraz ako bude

saranata
3. máj 2012

@vevuska1 aj teraz to tak je ze už sa nebalí, az po kontrolnom usg ti nariadia ked je treba
ja ale budem , moje baby mali nezrele jadierka a ja tiez ked som bola malá takze ja budem aby to mala čo najskor v normále

nati04
3. máj 2012

Kocky nemáte prosím vás podobný problém ako ja?zacala som brat maternu + magnesium b6 ale aj pichame fraxaparine a neni mi moc dobre od žalúdka či to moze byt z toho neviem ;(

loralo
3. máj 2012

@mishuu ved to je super, ze sa tu takto mozeme poradit. hej, dnes sa vidime, dufam, ze nebude poobede nejaka desna burka 😒

loralo
3. máj 2012

Baby, myslim, ze aj tu ste to niektora spominali, ze sa chystate alebo ste uz boli v polsku na nakupy ohladom vybavy babatka. kde sa to zvykne chodit? Vraj je niekde v Posku nejaky velky obchodny dom cely len s takymito potrebami.

saranata
3. máj 2012

@nati04 a maternu a magnesium b6 berieš samovolne alebo ti kazal lekár????
ja maternu neberiem mne od nej byvalo zle stále, podla lekárov je najlepší aj tak femibion

nati04
3. máj 2012

@saranata áno mne to doporučila moja hematologicka aj mne je praveze zle;( aj teraz ;(

cicimon
3. máj 2012

@nati04 ja som brala Mg asi 5 dni v kuse a mala som z toho taky nizky tlak, ze mi dnes dr na poradni povedala, ze nech to uz neberiem - tak si pripadne aj ty doma meraj, ci ten tlak nemas z toho nizky..

saranata
3. máj 2012

@nati04 skus vymenit maternu za niečo ine čo ti nesposobuje tazkosti, napr. ten femibion 400+dha, a uvidíš či to bude lepšie, moze ti robit tá materna , viac báb som už počula ze im z nej bolo zle, mne rozhodne áno , ja som to prestala uzívat už pri malej a odkedy beriem femibion je to super

skus odmerat tlak a zavolat lekárke pre istotu

cicimon
3. máj 2012

@nati04 a kvoli comu to beries? a tvoj gyn. to tiez odsuhlasil? ked je ti z toho zle, tak to urcite konzultuj

19vierka84
3. máj 2012

@vevuska1 ja mam termin den pred tebou zatial 🙂

nati04
3. máj 2012

@cicimon kvoli zelezu

mishuu
3. máj 2012

@nati04 ja som z LV, takže idem tu a k svojmu gynekológovi, on robí 4D, u nás v LV má najlepšiu mašinu 😉 🙂
veľmi sa už teším na bambuľku, dúfam, že sa pekne prevedie, lebo v brušku rada vystrája 😉 teším sa veľmi na fotky, len aby vyšli...a aj to som rada, že ju celú pekne popozerá!

cicimon
3. máj 2012

@nati04 a to beries naraz?

nati04
3. máj 2012

@mishuu mi ideme v ba tiez sa tesim veľmi 🙂 ale ja som aj taka že sa aj bojim :( preto som sa pýtala na ten morfologicky ;(

nati04
3. máj 2012

@cicimon áno všetko beriem naraz

cicimon
3. máj 2012

@nati04 tak Mg a Fe nie je dore brat naraz.... a zas kvoli zelezu by som si skor kupila aktiferin, tam je toho zeleza viac a na to by ti aj dr mohla dat recept

mimi126
3. máj 2012

@loralo ahoj aj ja sa chystam do Polska na vybavicku. No do Krosna na trhy. Neviem a rada by som vedela ci je tam v meste daky obchod s detskymi vecickami lebo ja viem len o trhu.a nic ine som neobjavila.ideme prvy alebo druhy junovy tyzden.

19vierka84
3. máj 2012

@saranata tak to je dobre vediet ze uz sa nebali na siroko, ale postulky mam od kamosky som dostala co ma po malych a pre istotu kupim aj latkove plienky par kusov. aj ja som pocula na femibion same dobre ohlasy, len mna strasne zapekal a nic mi nepomahalo, tak som po dobrati balenia vysadila 🙂

nati04
3. máj 2012

@cicimon Tak nechcem si sama všetko naladiť počkám do poradne a
Uvidím 10.5. Idem tam uz snáď nic tým nepokazím

nicky07
3. máj 2012

Ahojte som v 25týždni a včera pri vyšetrní mi zistili že mám vonkajšiu bránku otvorenu na jeden prst, vnútorná je síce uzavretá ale mám mäkký krček. Mám sa šetriť a brať Mg 3x denne... Bojim sa aby sa malý nerozhodol narodiť skôr,,,, Nemáte s tým niektorá skúsenosti?

saranata
3. máj 2012

@nati04 no ked ti je zle , vysad aspon maternu, to ti neuskodí určtie, lebo vitamíny nemusíš brat stále

nati04
3. máj 2012

@saranata dakujem za radu asi to vysadim na chvíľku

pekosita
3. máj 2012

@cicimon
@nati04 ja beriem zelezo -aktiferin a aj magnezium B6 kazdy den a zle mi nebyva... aktiferin predaju aj bez receptu

pekosita
3. máj 2012

@saranata
@nati04 no ja si myslim tiez ,ze to moze byt tou maternou...

cicimon
3. máj 2012

@pekosita jasne, len s receptom by to teor mohlo byt lacnejsie 🙂

pekosita
3. máj 2012

@cicimon asi ano ,priznam sa neviem,prvykrat mi predpisal doki a od vtedy si to kupujem sama 🙂