icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

trutka
3. máj 2012

@1nyx11 keby som si citila krcok,tak to je bolest od spodu, ci bolest v podbrusku?

obycko
3. máj 2012

@trutka lebo je maly velmi nizko a aby som sa nahodou nezacala otvarat. Ale to mi nezistila ona, ale mi to povedali v BA ked som bola pred tyzdnom na morfo a aj Havlas mi to povedal este tyzden predtym ked sme boli u neho na 3 a 4D

miskachrumka
3. máj 2012

@kacenka78 super aj nás to čaká hurá dúfam že už na isto zajtra

miskachrumka
3. máj 2012

@1nyx11 dobre pred včerom ju pustili domov ale uživa tabletky 😉
verí že to už dotiahnu dokonca aspon do toho 34tt

kacenka78
3. máj 2012

@miskachrumka urcite sa minimalne ochladi na najblizsie dni, takze to teplo nás nebude tak trápiť... 😝

miskachrumka
3. máj 2012

No dnes baby som sa cítila tak super celý den ako keby som ani tehu nebola !
aj mala pomenej kopala resp .vobec tak som si lahla a poštuchala a ozvala sa hned 😵 😵 😵
som sa už bala !
ako ste trávili den :?
mi sme len o pol osmej došli domov malého som si trihala lebo sa velmi potil pod tími vlasmy !
teraz je taký velký frajer 🙂

miskachrumka
3. máj 2012

@kacenka78 no viem ale len do stredy a od stredy ešte vačšie horučavy 😠 😠 😠

miskachrumka
3. máj 2012

@trutka je to velká bolest teda aspon u mnohých, ale su ženy ktoré to ani netušia 😒

kukucino
3. máj 2012

ahojte..ja budem skor septembrova mamicka ako augustova , aj ked cloveknikdy nevie 🙂 no chcem sa spytat ako casto by som mala citit pohyby??..mam pocit ze babo vobec necitim...ma tu niekto podobnu skusenost?

nati04
3. máj 2012

@obycko a prečo si budes pichat fraxaparine?

obycko
4. máj 2012

@nati04 Fraxiparin je na riedenie krvy.

nati04
4. máj 2012

@obycko ja ho uz berem druhý mesiac a budem do konca aj ty?

mercymay
4. máj 2012

@miskachrumka nooo tak to poznam take dni 🙂)). My sme vcera boli v kine po dlhom case na Avengers - celkom v pohode, az na to ze po 20 minutach sme mali neocakavanu pauzu lebo vyhodilo elektriku v kine. Ale co som bola najviac prekvapena, mala kopala v kine o dusu. Mozno sa aj lakla, ved v kine nie je ten zvuk prave ticho, ale som si dala cez brucho este hruby sveter, ze izolaciu...ale ked boli bojove sceny tak mala bojovala od dusu 🙂))). Ale sme prisli domov a sa to ukludnilo.

miskachrumka
4. máj 2012

@obycko aj to pomáha okrem riedeniu krvy aj na niečo iné ?

miskachrumka
4. máj 2012

@mercymay si jej spravila malý šok
ja som bola raz v kine a raz v divadle a musím povedať že to divadlo je lepšie !

miskachrumka
4. máj 2012

Ahojte
tak konečne nám tu prší ,len mám pocit že je ešte dusnejši vzduch ako predtím 😠
malý je vc školke tak trošku vysedávam !a ranajkujem som si kupila super paprikovu natierku od many 😀 😀
o jedenástej musím ist so sesterkou na rehabilitáciu ma porazí !
a vy ako ?

pekosita
4. máj 2012

ahojte dievcata
@mercymay aj my sme boli vcera v kineale na Havrana a mala kopala tiez o dusu, vlastne vzdy kopcuje ked sme v kine ,jej nerobia dobre tie basy,cez brucho mam vzdy bundu prehodenu
film sa Ti pacil? lebo rozmyslame, ze s muzom tiez na to pojdeme....

loralo
4. máj 2012

@miskachrumka no presne, z vnutornej strany su tie clenky najhorsie. vcera ked som prisla domov moje nohy vypadali fakt desne

nati04
4. máj 2012

@loralo
Mna bolia nohy aj ked varim ;(

cicimon
4. máj 2012

@pekosita tak mne pred chvilou sestricka povedala, ze mam malo zeleza, nech si dojdem po recept 🙂 takze asi je vyhodnejsie pytat recept ako si sama platit

pekosita
4. máj 2012

no ja uz mam tabletky iba na dva dni a najblizsie idem k dokimu buduci tyzden na glukozu, takze pojdem kupit bez receptu. potom mi napis pls kolko si doplacala...a porovname 😉

miskachrumka
4. máj 2012

@nati04 no už musíš vydržať všetko má svoje pre a proti !

miskachrumka
4. máj 2012

@loralo dnes sa ochladilo tak to je umna lepšie !

nati04
4. máj 2012

@miskachrumka aj u mna ;) je to lepšie ;)

klemente
4. máj 2012

Baby, a čo detská postieľka? Aké sú dôležité kritéria pre kúpu? Napríklad čo sa týka rozmerov?

cicimon
4. máj 2012

@klemente rozmery klasika 120x60 a urcite sa hodi 3 polohovanie

mercymay
4. máj 2012

@pekosita ani film sa mi pacil, su tam dobre hefty, boli sme prekvapeni, na to ze tolkych hrdinov tam napchali to bolo fajn...sme sa aj nasmiali. 🙂

pekosita
4. máj 2012

@mercymay tak poviem muzovi a pojdeme to pozriet 😉

mercymay
4. máj 2012

@pekosita jasne, to uz ked sa mojmu pacilo tak je co povedat. 🙂

pekosita
4. máj 2012

@mercymay pre mna je len trocha problem to 3Dcko, ja musim mat pod 3D okuliarmi aj moje vlastne dioptricke bo by som nic nevidela 😠