icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kacenka78
4. máj 2012

tak a od dnešného dňa som na PN-ke 😢 nedalo mi a išla som dnes k Dr. kvoli bolestiam a tlakom v podbrušku, bála som sa , či sa neotvára krčok maternice, tak podľa lek.spravy - "hrdlo zachovalé, ale polopresiakle"- idem skúmať na nete, čo to znamená - mám kľudový režim, nohy hore aj počas spánku, dostala som Magne B6 - 3x denne 2ks a aj tehotenská anémia mi vyskočila, tak mi predpisala Ferro-folgama.Ak do pondelka nepocítim zlepšenie, hneď prísť, ináč kontrola o týždeň....v práci sa teda nepotešili, dúfala som, že potiahnem do konca júna.... 😖 ale bábo je na prvom mieste....

kacenka78
4. máj 2012

@kattey tak nech sa dáš v nemocnici čo najskôr do poriadku a nech je všetko ok !

obycko
4. máj 2012

@nati04 neviem či ho budem brat do konca tehu, ale chodim pravidelne na kontroly, tak mozno ked budem mat lepsie krvne testy, tak mozno ani nie. Neviem.

@miskachrumka neviem či je Fraxiparin aj na nieco ine. Netusim.

Inak dnes som bola na glukozovy test. No, obdivujem Vas ktore ste to zvladli bez problemov. Ja som sa skoro povracala. Hodinu mi bolo z toho zle. Ale nakoniec som to nejako ustala. Uvidim ake budu vysledky.

saranata
4. máj 2012

@obycko ustát sa to dá, ale mna z toho tiez napína, aj ked mi tam dá ten citron a je to znesitelnejšie aj tak je to bleee
tak to máš za sebou🙂

ludka77
5. máj 2012

Ahojte dievčatá, prepáčte, že sa vám sem vtieram, ale včera som pohádzala do bazárika nejaké body po mojej dcérke, sú ako nové. Ak máte záujem tak kuknite 🙂 č. 56

miskachrumka
5. máj 2012

@ludka77 rada nakuknem 🙂 😉

miskachrumka
5. máj 2012

@kacenka78 tak treba oddychovať !
určiet to dotiahneme do slávneho konca 🙂

kacenka78
5. máj 2012

@miskachrumka ved oddychujem, nohy a panva podlozene vankúšmi, celá rodina na záhrade chystá grilovačku a ja budem musieť ležať..ach jaaaj... ale keď musím, tak musím 🙂

miskachrumka
5. máj 2012

@kacenka78 ale tak zas presadnuť si možeš nie ?
ja si už tiež často vykladám nohy !už my začínajú puchnut členky pod večer :/

miskachrumka
5. máj 2012

Baby čo dnes plánujete ?
ja by som išla opekať je pekne a teplo tak prečo nie 🙂
vidím že ste všetky asi zaneprázdnené kedže tu nikto nieje

kacenka78
5. máj 2012

@miskachrumka mám ležať s nohami a panvou vo vyvýšenej polohe, aj sedenie vylúčiť podľa možností 😖 najedla som sa a naspäť šup do ležiacej polohy...jedine že sa vytrepem na zahradu na lehatko 😎

klemente
5. máj 2012

@kacenka78 tomu nerozumiem, ež máš ležať, keď ležať sa vraj nemá na chrbte. Tak ako to teda je?

miskachrumka
5. máj 2012

@kacenka78 aha tak ja som toto chvalabohu ešte nezažila !
a dufam že už ani v tomto tehu nazažijem !

kacenka78
5. máj 2012

@klemente nelezim len na chrbte, ale striedavo ležím na chrbte a na bokoch ale tak, aby dolna casť tela vrátane panvy boli vyššie ako horná časť tela - plod mám príliš dole a tlačí mi na krčok, takže ho potrebujem odľahčiť...aj v noci mám spať v tej tzv. trendelenburgovej polohe (posteľ pri nohách podložená aby nohy boli hore)

kacenka78
5. máj 2012

@miskachrumka no je to riadne nepohodlné, takže dúfam, že nezažiješ 🙂

miskachrumka
5. máj 2012

@kacenka78 no dúfam aj ja !
ale všetko a dá prežiť ked musíme ........

kacenka78
5. máj 2012

@miskachrumka jednoznačne, stále som doma a ni v nemocnici, takže sa to dá prežiť v pohode a moji dvaja chlapi okolo mňa obskakujú 😎 😎

miskachrumka
5. máj 2012

@kacenka78 veru doma je vždy ovela lepšie .....aj lepšie pre teba!

1nyx11
5. máj 2012

no veru dievčatá, ako čítam je nás tu dosť s nejakým tým problémom. u nás zatváraju a nekompromisne do 38tt !!! teraz ma prepustili a v správe mam hrubím ze 29 ev. 30tt hospitalizácia. ☹ vraj je to rizikový týzden tak to odsleduju a mozno ma pustia budem dufam lebo inak do 38 by som sa zblaznila
co ma prekvapilo nenapisali mi ani to magnezium len prisny kludovy rezim. a pritom v nemockesom ho mala infuzne. môzem si ho kúpit v pohode?? mam aj fragmin(rovnaké ako fraxiparin) môze sa to s tym?

kacenka78
5. máj 2012

@1nyx11 ahoj, kvôli čomu si bola hospitalizovaná a ako dlho? dúfam, že tá dalsia hospotalizácia nebude nakoniec potrebná...drzim palce....s tym magneziom neporadim, mne nasadila dr. max. dávky, co ma tiez prekvapilo...

nati04
5. máj 2012

@1nyx11 ahoj ja beriem fraxaparine aj magnesium b6 a aj maternu to mi všetko schválila hematologicka takze snáď je to v poriadku;) myslím že to by ti nemalo ublížiť

clauda2010
5. máj 2012

v

monculka
5. máj 2012

prijemny podvecer prajem 🙂

miskachrumka
5. máj 2012

Ahojte konečne sme doma pre pol hodkou sme prišli sme pogrilovali a opekali 🙂
malý už drieme tak som sem nakukla !

miskachrumka
5. máj 2012

@monculka aj tebe ak si ešte tu 🙂

monculka
6. máj 2012

@miskachrumka uz som spala 😀 ale za to pekny den prajem 😉

miskachrumka
6. máj 2012

@monculka no díky 🙂

miskachrumka
6. máj 2012

Čo dnes varíte dobré na obed ?

monculka
6. máj 2012

@miskachrumka ja nic :Dsvokra vari...ale polievku a druhe este neviem co bude 😀

miskachrumka
6. máj 2012

@monculka ja si idem tiež akurát postaviť polievočku a idem robiť rezne a ryžu ...............alebo zemiaky ešte neviem neoblubujem ryžu !