icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
6. máj 2012

@miskachrumka no rezne by som si dala aj ja ale nemyslim ze budu 😝 a inac co mas dneska v plane? 🙂

miskachrumka
6. máj 2012

@monculka bola som už pomoct tete s kadečím sesterka má dnes prijímanie a poobede ideme na obed 🙂 a nič klasika 🙂

monculka
6. máj 2012

@miskachrumka ja akurat idem svokre farbyt vlasy :D

miskachrumka
6. máj 2012

Mamičky ktoré ste na fb ?!
možte mi dat like na fotku v sutaži o najkrajšie dievča !
na stranke Bez teba je život o ničom !dakujem

monculka
6. máj 2012

@miskachrumka dala som ti like 😎

monculka
6. máj 2012

baby ani som sa nepochvalila 🙂 ak som sla z mm a zo psom vonka z bloku tak som nejak zle stupla a spadla som 🙂 ale len tak na bok 😀 som sa poskladala...ale nikde som sa nastastie neudrela ani nic 😅

miskachrumka
6. máj 2012

@monculka dakujem 🙂

monculka
6. máj 2012

baby ta kde ste? 🙂

miskachrumka
6. máj 2012

Všetky oddychujeme po dobrom obede 😀 😀
ja som sa tak prejedla až mi je fakt zle 😒
malý mi ešte búva tak čakám kedy sa zobudí pojdeme von ..........a zajtra zas školka !

1nyx11
6. máj 2012

@nati04 aha ja som sikupila magnezium 😖 iba kolkokrat denne to môzem?

cicimon
6. máj 2012

@1nyx11 ja by som viac ako 2-3x1 denne nebrala - ale meraj si pri tom aj tlak, ci nebudes mat prilis nizky, potom radsej zniz davku

nati04
6. máj 2012

@1nyx11 ja si ho dávam raz za den ale viem že baby si ho tu dávajú aj viac krát 🙂

miskachrumka
6. máj 2012

@cicimon ved ked tehulke nič iné nestáva a ma stahy tak čo ma robiť ?

kacenka78
6. máj 2012

@1nyx11 mne kazala dr. prvy tyzden brat 3x denne po 2tabletky...po tyzdni idem na kontrolu, potom znizime asi davku...

miskachrumka
6. máj 2012

@nati04 ano su aj také čo papaju aj 4 denne a neublíži to !
opýtaj sa svojho dr .
je to najlepšie !tu ti každý napíse hocičo !.......................mne vyslovene dr povedal že to neškodí len pomáha a brala som jednu a teraz mám dve denne 🙂

1nyx11
6. máj 2012

@kacenka78 kvôli skracovaniu krcka a tvrdnutiu brucha. ale po tyzdni to nepokracuje tak ma pustili. a na tu hospitalizáciu mam príst na pozorovanie ze sa nejako vtedy ma otocit tak ci nebude tlacit. ja som mala 3 spontanne potraty a mam oslabeny krcok z tych cistení vraj. aj teraz tam bola jedna takto isto a po tyzdni ju pustili ze to ok. tak to robia preventivne.

saranata
6. máj 2012

@1nyx11 taketo veci sa pýtaj lekára a nie tu , on to vyhodnotí podla tvojho stavu, tu nie su lekári a kazej lekár povie inak, ale rozhodne 2 tbl a viac by som riešila s lekárom a nie len tak začala užívat

1nyx11
6. máj 2012

@saranata
no ved to ze mi to vôbec nakazali v nemocke v podstate mi len povedali ze mam v 30 t. prist a zapísali to
tak mi davali infuzne a mne to stale tvrdne pri troske chodze alebo ked sa najem alebo ked mi treba na wc a moja dr je na seminári niekde prec a pride piatok tak len preventivne dovtedy skusim

cicimon
6. máj 2012

@miskachrumka
@kacenka78
@1nyx11
miska - ja nehovorim ze nebrat, len to asi netreba prehanat - ja som brala 2dni 3x2 a este par dni takym tempom a nemam tlak,potom som brala par dni 3x1 a potom mi uz aj dr povedala nech radsej uz neberiem alebo len ked mi vyskoci tlak lebo to uz nebolo normalne
tak asi radsej kunzulovat s dr ze kolko ako si len tak ordinovat

kacenka78
6. máj 2012

@1nyx11 ja mam 1 pôrod a jeden potrat za sebou, tiež mi Dr.povedala, že krčok mám oslabený a kratší...

kacenka78
6. máj 2012

@cicimon urcite po odporucani lekára - ved ako pisem, mne kazala prvy tyzden 3x2, a predpokladam, ze v piatok mi to upravi....magnezium znizuje tlak? nevedela som...

cicimon
6. máj 2012

@kacenka78 hej, aj to je jeden z ucinkov

saranata
6. máj 2012

@1nyx11 stačí ked zavoláš aj obvodnej alebo dovtedy brat menej , lebo všetkeho vela skodí aby si si neurobila horšie potom .

@kacenka78 magnezium znizuje krvný tlak a preto to netreba prehánat v tehu , potom ti moze byt dost zle , takze radšej sa riadit len lekárom , lebo to či platí pre jednu tehulu nemusí pre druhu 😉

kacenka78
6. máj 2012

@cicimon Tak to si dam na to pozor, zvykla som mavat nizky tlak, v tehotenstve sa mi to ako tak upravilo... ale bohuzial tak to byva, jeden liek pomoze a zaroven sposobi nieco ine....tak ako zelezo - mam ho predpisane a zaroven si vecer musim davat liek proti zapche....

kacenka78
6. máj 2012

@saranata ten prvy tyzden sa budem riadit odporucanim Dr.,tak to snad aj s nizsim tlakom prezijem, kedze mam nariadeny kludovy rezim... aspon viem, prečo som dnes mala točenie hlavy 🙂

cicimon
6. máj 2012

@kacenka78 ja som mala v tehu tak okolo 130/80 a ked som brala to Mg tak zrazu ze 96/50-60 ... a to uz na moje pomery bolo fakt malo, to dr skonstatovala ze radsej nebrat... tak si asi aj meraj tlak popritom

kacenka78
6. máj 2012

@cicimon ups, tak to je skok v hodnotách... ja mám teraz v tehu prevažne 110/70, a zajtra si skúsim zmerať tlak, či to magnézium zapôsobilo.... beriem ho od piatku...

porinka
7. máj 2012

@1nyx11
ja mám tiež za sebou tri kyrety a krčok zatiaľ OK, nikto mi ešte nepovadal, že je oslabený. Verím, že ani nepovie 😉

monculka
7. máj 2012

dooobre rano 🙂 aj ked nie slnecne ale nevadi 😉

pekosita
7. máj 2012

dobre ranko,no my v BB mame slnecne rano 🙂