Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Maminy aj vy máte pocit že ked si nedáte jeden celý den to magnezium tak vas viac bolia križe a máte čudný pocit v pod brušku ?
ja ako si ho náhle zoberem je mi potom ovela lepšie aj sa citim viac fit ako ked náhodou zabudnem a odídem preč 😒
@alinka01 neboj sa vsetko dobre dopadne.. len sa drzte a davaj si na seba pozor.. aj na drobca
Ahojte maminky, tiez sa k vam pripajam, my zatial este nevieme co budeme mat, aj ked idem pomaly do 28 tt, ale nevadi, hadam sa na najblizsej poradni malinke ukaze... len mam taky problemik... uz 3 den v kuse ma boli hlava, idem sa z toho zblaznit, v noci som nic nenaspala kvoli tomu, neviete mi nieco poradit co by mi mohlo na tu moju hlavicku pomoct? dokonca som si dnes dala aj kavu, co ja nemusim, ze snaaad by mi pomohla ale nic zatial a tabletky si do seba pchat tiez nechcem :( neviete co by mohlo na to pomoct? asi to bude zapricine zlym tlakom, lebo sa mi dost aj hlava kruti napriek tomu, ze pijem vodicky dostatocne....
ahojte 🙂 tak práve som vybalila 4 tašky s oblečením pre miminko, mám zásobu oblečenia minimálne na 1-2 roky a až mi je ľúto, že musím odolávať tým krásnym kúskom v obchodoch, keď všetko mám od sestry a kmotry...nádherné, malé, takmer nové voňavučké vecičky 🙂 ale ušetríme teda poriadne 🙂 pri prvom som všetko kupovala, Matej bol v našej rodine najstaršie dieťa a teraz je tých detí oveľa viac a všetko dedíme 🙂
a môžem si ísť opäť ľahnúť a vyložiť nohy ...
@fate_girl vitaj 🙂 s tou bolesťou hlavy nepomôžem, môže to byť tým nízkym tlakom...
@vevuska1 mno ja citron nejak nemozem, mna z toho chyti strasnaaa kyselina, ze mam pocit, ze mi zaludok vypali :( a pijem dostatocne vodicku, teda aspon mam pocit, ze pijem dostatocne... ale ak sa to nebude dat vydrzat, tak skusim ten citron, lebo paralen nemam rada, neznasam tu chut co zostava po nom na jazyku, asi by som sa povracala 😝 🙂
@kacenka78 dakujem za privitanie 🙂
@pekosita mne tiež pomáha cola či na bolesti hlavy alebo na žaludok ked mám zaťažený !
@pekosita Ahoj užívaš tiež magne b6?
@kacenka78 prosim ta a ako ta to bolelo nemala si taky pocit ako by ti brusko oťazelo.. alebo ti tvrdlo.. drzim ti palce nech sa bezpecne dostanete aj s drobcom do ciela..
@miskachrumka no tu pre zmenu prsi cely den...a aj nejak mi je blbo z toho pocasia... 😝
@miskachrumka jasne, ja beriem magnezko od 7tzdna ,2 krat denne. ked som mavala bolesti v slabinach ked mi rastlo brucho po 20tom tyzdni som brala aj 3krat denne
@monculka aj ja sa dnes cítim nejak čudne :/
som unavená ,otapená a nič sa mi nechce a bolia ma kríže ☹
Maminy aj vy máte pocit že ked si nedáte jeden celý den to magnezium tak vas viac bolia križe a máte čudný pocit v pod brušku ?
ja ako si ho náhle zoberem je mi potom ovela lepšie aj sa citim viac fit ako ked náhodou zabudnem a odídem preč
@pekosita nebolia ta viac kríže alebo sa necitis lepšie ked zobereš to magnezko ?
mne to dost pomaha som zistila posledny tyzden
@miskachrumka no ja som bola v meste z mamou...a tak blbo mi prislo ze som myslela ze odpadnem...ale ta uz je to ok...strasne debilne pocasie...
@miskachrumka no mna uz bolia krize 2 mesiace,ale to preto, ze mam vyskoceny stavec a este som po operacii chrbtice,takze nic prekvapive....mne magnezko zabera hlavne na bolest podbruska
@monculka mne zas zle nie ale ma nejak bolia kríže a spodok brucha ale už to pechádza 😉
ja ešte len idem do mesta ale chvalabohu mám auto tak sa rychlo premiestnujem 😀
@pekosita mne asi na všetko citim sa dobre ked ho užijem !
a na obed si dávam centrum maternu a na večer zas magnezko ........ale ja berem magne b6 nie obyčajné magnezium ..........
@vierazit198 no aj doktorke sa mi tazko opisovalo, co a kde ma boli... jednak aj to, co opisujes som citila, ale hlavne bolest zo spodu, tlak...mala som problém urobiť pár krokov... od piatku mam kludovy rezim, spim na podlozenej posteli a beriem to Magne a je to citelne lepsie, takze dnes som nemusela ist opat k dr.... a dakujem, taktiez zelam pohodovy zvysok tehu 🙂
@miskachrumka no ked ja Ti uz neviem, uz ho beriem od decembra,mozno uz na to ani nereagujem 🙂 . ja tiez uzivam magnezium B6 a este zelezo. uz ine vitaminy neberem
@miskachrumka este to nemám vyskúšané, aké to je ked berieš Magne a potom ho vysadiš, ale mne po troch dnoch evidentne pomohlo....
A ešte by som sa chcela opýtat !
máte už niektorá baby dole hlávkou ?
mala je už dole vyše 2 tyždnov !uplne v lone !
@pekosita ja som sa pýtala či ešte možem tu maternu tak ju berem mám ešte na mesiac a už si nejdem kupovať bude leto a kopec ovocia a zeleniny 😵
@kacenka78 aj mne pomáha citelne 🙂
@miskachrumka no auto ma priatel a on siel nieco robit...ale aj tak by mi ho nedal bo sa boji ze ho rozbyjem 😀 mam vodicak ale nejak ma to netaha na soferovanie...ale v takomto pocasi by bodlo aj mne auto...
@miskachrumka ja som minuly tyzden dobrala femibion a uz som si povedala dost vitaminov,ja jem vela zeleniny,ovocia a maska,tak hadam mi to bude stacit 😀
@miskachrumka ja som mala malého naposledy križmo, hlavička na lavej strane a nožky kopali na pravej strane...
@nati04 moja je to dost ale aby ti nebolo luto ja som pribrala uz 20kg ak nie viac vazit sa budem v piatok.. no je to zaberak ale ja musim vatsina casu lezat a velmi mi chuti jest.. no som velmi smutna z toho.. drz sa

@monculka Ahoj tu máme slniečko 🙂