Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monculka ja si neviem predstaviť už život bez auta je to super pomoc 😉 😉
@pekosita aha tak ten som sa nebrala vobec pri malom som nebrala žiadne vitamíny vobec až na magnezium od 26tt a teraz berem tu maternu od začiatku ............
@fate_girl nemas to z chrbtice? robia sa aj teho masaze.. ja by som to skusila..
@kacenka78 ale ja citim pohyby tiež aj v lone tak ja neviem či sa
zas otočila .....viem že v poradni pred tyždnom mala hlavku uplne dole .......tak uvidíme na 3d sone už sa neviem dočkať !!!!!!!!!!!!!
Tak mne sa končí práca a idem domko.. tesim sa ako si lahnem.. prajem vam tehulky augustulky krasny ôsmy máj.. držte sa..
@vierazit198 no do minuleho tyzdna som chodila do prace aj ja, ale v piatok ma dr. vypisala na PN-KU..a inac o.i. povedala, ze tie tlaky v podbrusku boli spôsobené aj tým, že malý je v poloho krížmo cez bruško a krúti sa, takže presne, ako vravíš 🙂 krásny zvyšok dna 🙂
@miskachrumka no ved aj ja mam pocit, ze raz tie pohyby citim uplne dole v lone, inokedy po bokoch, tak mozno ruckami tak silno máva 🙂 🙂 🙂 a aj čikútkanie bábätka spôsobuje pocit pravidelnych stahov alebo pohybov 🙂
@kacenka78 ja to mám tiež rozne !
moj malý nebol až taký akčný ako teraz mala on bol velký spachtoš aj je ma cez 3 roky a na obed spávame aj 3-4hodiny a to vstávame o deviatej a večer o deviatej zas spí 😀 😀 😀
@miskachrumka no je to super...ale tak vies ja mam odvoz vsade kam chcem 🙂 ale tak uz rozmyslam nad tym ze poviem drahemu nech ma necha soferovat...aj ked mala sa narodi ze budem moct behat na aute 😎 budem frajerska mamicka 😎 😎
@miskachrumka no keby to tak platilo, že v brušku aktívny tak aj neskôr aktívny, tak sa mám na čo tešiť 🙂 pekného spachtoška máš doma 🙂
@monculka no radšej jazdi teda ešte sním dost často a potom ked budeš mať zručnosť tak sama !
a veru budeš potrebovať auto hlavne ked budeš mat dieta .........ale ked ako pišeš ta vozia všade tak sa tím netráp 😀
baby kolko dni mi ukazuje do porodu v profile? dakujem 🙂
@kacenka78 veru ja mám pocit že toto dieta bude asi aktívnejšia a planšie ako Dadko :/
Dadík je velmi dobré dieta keby bola taká aj mala tak som prevelmi rada 😉
@miskachrumka no jasne ze najprv s nim...sama by som ani nesla...ale to ze mna to nejak extra netaha...nepoviem ze niekedy by sa zislo ze by som skocila niekam bez chlapa...ale ta mne to vyhovuje takto...ked tak tak ak bude mala tak priatel s nou bude chodit vsade 🙂
@miskachrumka no to si neviem predstaviť ani ja byť bez auta... manžel ma "prinútil" častejšie šoférovať a teraz mu nedovolím sadnúť za volant 🙂 ale aspoň nemusím ho zakaždým otravovať, aby si zobral voľno v práci, keď idem ku svojej Dr. (55km od nás,s takže bez auta ťažko) a odšofúerujem si to sama (zatiaľ)... 😎
@kacenka78 presne ako ja nieje nad pocit že ked potrebuješ sadneš a ideš kde chceš bez prosíkania niekoho a podobne 🙂
moj mm ked je doma šoferuje on ..lebo podla neho chodím pomaly :D :Dno ked je preč rada sa vozím ja si to užívam mam rada šoferovanie!
@monculka len sa nauč ked budeš potrebovať a jemu sa nebude dať tak čo ?
@miskachrumka taaaa nad tym som nerozmyslala 🙂 ale fakt...zacnem ho presviedcat nech mi da...ved nemusim na vecsie vzdialenosti...mne staci len tu po meste 🙂
@monculka a od kedy máš vodičák ?
@monculka aj mne ta uakzuje u teba 98dní
@kacenka78 a malý ako prijíma bračeka ?
teši sa ?
Daduško niekedy povie chcem babu a niekedy nie .............podla nálady 😀
@miskachrumka od 18 rokov...v juny budu 4 roky co mam vodicak...juuuuj ta to uz dvojciferne cislo mam? 🙂 peckaaaaa
@miskachrumka mne môj povedal, že so mnou nechce chodiť, lebo idem rýchlo 🙂 ale to si nemyslim, pekne dodržiavam predpisy, ale každodenné chodenie na aute do práce, teda denne 60 km, to som sa za tie tri roky celkom zdokonalila a hlavne- ako píšeš aj ty - baví ma to 🙂
@monculka no ja mám dva roky ...........
@kacenka78 to je doležité aby sa človek pri tom citil dobre a bavilo ho to ináč to nemá zmysel ............
ja sa citim ako doma za volantom ja mám rada samé križovatky a kruhové ......ja teda jazdím každý den tiež ale menej do školky to máme 5km a do mesta 10km ked sa idem flákať
ale byt pozorný a predvídavy treba biť na každom kúsku ....
@monculka urcite ti pomoze aj to, ze iba po meste si vybavis veci sama na aute 🙂 moja mamina si pred tyzdnom kupila auticko, vodicak ma cca 20 rokov a nikdy nesoferovala, vzdy na to mala ocka... a ocko nam zomrel a zrazu zistila, ake je to dolezite v dnesnej dobe byt mobilný..aj ked som mamke po ruke, nechce ma stale "otravovat" a som velmi rada, ze sa odhodlala na soferovanie - aj ked auticko je s automatickou prevodovkou 🙂 taká hračka 🙂
@miskachrumka spracujem ho a budem jazdit 🙂 a potom na vianoce si budem od neho pytat auticko pod stromcek 😀

@kacenka78 ja chodim do prace ale musim chodit pomalicky.. ja mam taky pocit ako by mi tahala zem brusko nadol.. sem tam mi stvrdne ale mam pocit ze je to z toho lebo sa krpec toci.. no neviem co by som robila ja som sama a keby som zostala lezat tak som hotova.. tak sa drzkaj