Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monculka mi sme tento rok už kupovali dva moj mm má fiat a ja mám seat ten je čerstvý ten mám asi mesiac ale hned som sa na nom naučila 🙂
kedže mm potrebuje auto na cestovanie tak sme museli zbáchat ešte jedno
@kacenka78 zlatý
Dadko to predsa tak ešte nevníma ako tvoj moj ma len 3 roky ale je velmi mudry a pozorný niekedy su tie deti fakt rozumnejšie ako dospelý .............ja mu niekedy rozprávam že či sa teší......a že co mám v brušku ako sa bude volať a podobne no ešte to nebere ako takú velkú realitu uvidíme ked prideme domkov 🙂
@miskachrumka nooo u mjoho je to tak ze jeho rodicia sa rozviedli a jeho mama ma octaviu...aj tu obcas pouzijeme ale moj dostal od svojho otca audinu ktora uz patri mojmu...lenze jeho otec je taky ze mu niekedy prepne...no je to s nim tazke...moj ma v podstate este jedno auto...wv jetta lebo jeho otec to prepisal na jeho meno lenze to nechce moj pouzivat lebo ze to neni dobre...j priatelovej rodine sa to hemzi autami len najst osobu ktora by mi dala auto a mala tu trpezlivost somnou niekam ist 😀
@miskachrumka u takého 3-ročného to bude ešte milšie 😉 ja sa spolieham, že moj Matej mi už aj dokáže pomôcť,ale to už aj tvoj Dadko dokáže určite pomôcť...
ahojte baby,niekto z vas sem raz hodil linka na svetove hackovane capicky,mozete ho dat prosim znova,neviem ho najst a straaasne chcem taku capicku diky 😀
@vierazit198 tak to ano, chrbat a krize ma neskutocne bolia... mam doooost velke brusko, aj ked som od zaciatku tehu pribrala len 3 kg, ale brusko je velke ako keby v nom boli minimalne dvojcata... 😒
@fate_girl hehe noo aj ja som ju pila, ale neviem ci to nie je len taka fama alebo to ozaj pomaha, ja som na zaciatku mala mliecka dost potom ked mala malinka 3 mesiace sa dako stracalo, mali sme trosku krizu a ja na naliehanie svokry som to vzdala a v 4 mesiacoch uz som nekojila, taraz sa budem veru snazit dlhsie uz mi do toho nikto frflat nebude 🙂
čaute baby,bola ste niektorá na3D sone v Nitre alebo sa tam chystáte?
Ahojte
chcela som sa opýtat či aj vás niekedy bolia srašne križe a spodok brucha ako na menzes :(
ja som dnes v šoku .............už som si zas musela lahnut lebo ma velmi bolia križe ako by som mala silný menzes :(
mala kope tak verím že sa nič nedeje
@kacenka78 ano je velmi rozumný a šikovný 🙂
@miskachrumka , aj mňa pobolieva a tiež kríže, hlavne večer. Cez keď dlho sedím, tak keď vstanem, tak pocítim až taký nepríjemný tlak dole, úplne sa tam nalievam, ako pri vzrušení, ale vzrušená teda nie som 😝 😀 .
@bodka70 no ahoj že sa aj ukážeš .....
dakujem aj ked ma to neupokojilo velmi ........
ja som si istá že je všetko ok dufam že to prejde
@pekosita tak myslim si, ze kazdy normalny clovek nepije colu alebo ine podobne sladke vody na litre, ale len decetne pohar dva... 🙂 ale tak ja ju moc nemusim, ale skusim, lebo jak som zostala tehotna tak mi kava vooobec nechuti a to som ju predtym pila aj niekolko salok denne.... 🙂
@vevuska1 mno uvidime ci bude pomahat alebo nie, ale ako zamienka na to, aby ju clovek mohol pit aj vo vacsej davke staci 😉
@fate_girl ja teda mám rada colu a to, že si dám viac ako dva poháre tak som nenormálna 😕 😕 😕 😕 😅
@miskachrumka , ja viem, zanedbávam ťa trochu, Miška 😉 . Ale veď vieš, že ja stále chodím len na skok. Pokecám trocha a o týždeň som tu zas 😀 . Kreslila som nejaké veci teraz, dala som do fotoblogu ,musím podorábať nejaké veci, kým ešte vládzem a som v celku.
@bodka70 veru zanedbávaš a riadne 😉
ale potom ked už budem na MD tak to dobehneš dúfam 😉 😉 😉
@miskachrumka , inač s tou kolou, ja si myslím, že keď to človek s ničím nepreháňa, nie je dôvod nejako v tehotenstve meniť výrazne svoju životosprávu. Ja síce kolu nepijem, ale len preto, že mi nechutí, radšej si dám Vineu, keď už. Ale 2 kapučína denne musím mať a už sa mi stalo, že na mňa pozerali s údivom, že tehotná a kávu pijem 😕 . V nedeľu som bola s kámoškou na pivo, do jednej letnej pivárne, čo tam zvykneme v lete zájsť a známa časníčka sa až teraz dozvedela, že som tehotná. Pýtala som si Radlera a ona, že či nealkoholické. Ja že nie, alkoholické. Tak tiež tak divne na mňa pozrela. Však Radler je slabučký, pomaly ako malinovka, čo je na tom že si ho dám alkoholické. Keby som ho pila denne na litre, nepoviem. Ale raz za týždeň-dva 😝 .
@bodka70 ja som si tiež dala radlera ale nealko a veru zas si ho nedám za dlhoooooo lebo mi nerobí dobre a hlavne tie bublinky ... ja alkohol nepijem vobec a nie to ešte teraz .....a to je jedno v akej forme ..........ale colu mám rada a vineu nemusím tak ako ani sprite a z mirindy mám kyselinu 😒
tak bud vodu a inokedy colu 🙂
@miskachrumka ja som nikde nepisala, ze si nenormalna, ale urcite nepijes denne 2 litre coly... ked ti chuti, tak kludne ju pi, ja ju moc nemusim, lebo mam z nej nafuknute a naliate brusko (myslim vo vseobecnosti aj mimo tehu) tak neber hned vsetko osobne...
@miskachrumka , každý to máme nejako, ja sa tiež riadim aj tým, čo mi robí a čo nerobí dobre - mne cola proste nechutí, ja nie som veľmi na sladké a toto je pre mňa presladené dosť. Som zvedavá ako zvládnem ten glukózový test tento týždeň, už sa na neho teším 😝 🤐
@fate_girl ja som to nezobrala osobne ja len píšem to čo si napísala ty .....že každý normálny človek vypije jeden -dva poháre a ja jej vypijem aj liter tak že či som nenormálna sa pýtam ?
normálne som sa opýtala otazkou na to čo si napísala

@miskachrumka no môj Matej je už "veľký" chlapec, v auguste bude mať 6 rokov a pred Vianocami si zaželal, že chce bračeka, no a nejak sa mu to splnilo 🙂 teší sa veľmi, najprv to vyyzeralo, že to bude dievčatko, tak sme ho na to pripravili, že bude sestrička a nakoniec to bude predsa len chlapček, takže Matej sa chystá na rolu veľkého brata, je veľmi zlatý a vždy príde pohladkať bruško, pobozkať, prikáže mi ležať a pod 🙂