icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 to je logické že nebudem jest alebo piť to čo mi ubližuje 😉
kedže ja mm niekedy chuť na colu tak si ju dám prečo nie ?!milujem jej chuť 🙂
a mna čaka test až 28-meho tak že mám času 🙂
ja si myslím že to zvládnem super 🙂

bodka70
7. máj 2012

@miskachrumka , čo tebe, ty už máš natrénované s tou kolou 😀 😀 😀 😀 😀 .

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 mám veru aj ked cez leto oblubujem hlavne jemne sýtene minerálky sú najlepšie od smadu 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 ja mám rada sladké netajím to ja radšej zjem horálku ako rezen 😉
nemožem existovať bez sladkého a pritom mám nizky cukor .............

bodka70
7. máj 2012

@miskachrumka , ako ja pivo pijem tak 1x do týždňa, aj to len trošku a cez deň tiež pijem jemne sýtené minerálky ako ty a ešte čaj pre tehotné, alebo čistú vodu. A aj mlieko mi celkom v poslednej dobe chutí, že si občas dám. Asi telo si pýta vápnik, lebo mne inak mlieko nechutí, jedine do kávy trocha.

fate_girl
7. máj 2012

@miskachrumka ak ti chuti a nerobi problemy, tak jej pi kolko len chces... ale myslim si, ze vela ludom staci pohar dva a viac im nechuti... ale tak myslim si, ze denne pit litre coly nie je dobre, uz len z hladiska ust a zubnej skloviny, lebo je dokazane, ze ju rozleptava... tak nazdravie!!!!.... 🙂

bodka70
7. máj 2012

@miskachrumka - to už od detstva to majú ľudia rozdelené, že sladké a slané typy. Moja staršia dcérka je taká ako ja - radšej mäsko, zeleninu (najradšej má špenát 😉 ) a sladkosti len trošku, aj to vyberá. A tá mladšia od malička len za sladkým, aj ju obmedzovať musíme. A pritom rovnako som kojila, aj príkrmy zavádzala, tá istá výchova. A obe sú zdravé, štíhle. 😉

miskachrumka
7. máj 2012

@fate_girl veru nazdravie a nepijem ju denne 😅 😅 😅
ale k nedelnemu dobrému obedu si ju dám velmi rada !

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 ja milujem sladké a zeleninu !
to je moje ..............vedela by som to jest denne 24hodín 😉

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 Štihle neznamená vždy zdravé !!!!!!

bodka70
7. máj 2012

@miskachrumka , tak ty si taká skombinovaná 😀 . No uvidím, aká bude tretia dievka moja - možno si to tiež takto skombinuje. 😉

fate_girl
7. máj 2012

@miskachrumka mno vidis a uz sme doma, pijes ju cca raz do tyzdna k nedelnemu obedu a nie denne niekolko poharov.., napr. na tom nedelnom obede nevidim nic zle, ze si ju das na lepsie travenie.... ale ja som predtym pisala o DENNOM piti niekolkych poharov... 🙂

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 každý máme radi za každého rožku trošku si myslím ...........nikto nedokáže si myslím jest celý život len nap maso a ak ano tak lobuk dole ..........ja rada kombinujem lebo najzdravšie je zo všetkého smierou !

miskachrumka
7. máj 2012

@fate_girl vieš čo zatial som to nerátala ked mám pravdu povedať niekedy si ju dám raz do tyždna inokedy aj tri krát 😉 a inokedy vobec !
na čo mám chut to si dáme

bodka70
7. máj 2012

@miskachrumka , no veď ja viem, lebo môj muž je chudý a zdravý nie je - má problémy zo srdcom aj zvýšený cholesterol a chudý je ako lata pritom. Ale moje sú naozaj zdravé, práveže tá mladšia, čo je na sladké, je zdravšia. Tá býva chorá maximálne raz do roka, aj to väčšinou len prechladnutie, v živote nemala angínu ani chrípku, žiadnu vážnu chorobu, ani alergiu, ak nepočítam jednu rotavírusovú infekciu, aj to chytila v nemocnici, keď tam akurát bola infekcia a my sme o tom nevedeli. 😝. Prvý rok v škôlke ako 3-ročná chýbala za celý rok 3dni!.

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 moj mm je tiež chudý a ma vyšší cholesterol ....
ono to nieje od postavy ale od stravovania 🙂
a tim chcem povedať aj že aj ked je človej hodnejši to neznamená že sa musí aj zle stravovať 🙂

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 ja si teraz chrúmem rezník vyprážaný aj ked nie velmi zdravý ale ako píšem jem maso sviatočne a potom sa idem vyrhnúť na hrozno 🙂aj ked mám len červené a zvyšuje dost cukor ale s mierou 🙂

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 ja som pri malom pribrala 19kg a to som nič iné nevidela len snickers a buchty na pare ja som doslovne "žrala" len sladké a moj malý ?
čokoládu zje raz za mesiac vobec nemusí sladké ale rad má slané všetko slané !

bodka70
7. máj 2012

@miskachrumka , ja keď niekomu poviem, že Kajka je na sladké, tak si hneď každý myslí, že ako nezdravo sa stravuje. Nevravím, že len zdravé veci je, ale má rada ovocie, tak z toho má veľa vitamínom a potom cerálie ľúbi - celozrné rožky, cestoviny, oriešky, jogurty a mlieko. A napríklad vôbec nemá rada tie fastfoodové veci, keď sme boli na oslavu v McDonalde pozvaní, tak ona jediná z detí nejedla tie hamburgery, ona to neznáša, ani hranolky vôbec neje, nezje ani žiadne paštéky a konzervy, ani vyprážané veľmi nemusí. 😉 Ani kolu nemá rada, ale kofolu áno. 😉

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 ja zas len colu ani pepsi ani kofolu !
a donalda može len náš tatko aj ked ja zjem hranolky aj malý ich spapá ale hamburger neexistuje a vyprážané tiež nie ja zjem ale malo a malý neje maso !

mimi126
7. máj 2012

Kocky mate skusenosti so sterilizatorom?)znacku neriesim) je potrebny? alebo mi staci vyvarat-flase,cumliky.Uľachci pracu?skrati cas?alebo ani nie? Dakujeeeem

nati04
7. máj 2012

@miskachrumka aj ja si dávam niekedy kolu. Neviem ale vážne ked sa
Má nieco stat stane sa a neovplyvní to kolá, káva
,trochu vinka, a pod.

miskachrumka
7. máj 2012

@nati04 nič sa nestane ........
ono každý máme prehrežky nikto nieje bez chýb 😉

miskachrumka
7. máj 2012

@mimi126 stačí obyčajne vyvárať ja malému doteraz klasicky vyváram flaše 🙂

bodka70
7. máj 2012

@mimi126 , netuším, ja som obe kojila, tak som určite na prvé mesiace nepotrebovala a ani mi nejako nechýbala. A pre staršie bábo to už podľa mňa nie je potrebné. Ja som potom na striedačku kojila a prikrmovala nutrilonom a fľašky som mala sklenené a tie som poriadne poumývala a len opláchla horúcou vodou. Veď sa mi to zdalo také nelogické, také staršie bábo aj lozí, prsty si strká do úst a tiež mu ich len umyješ, nevyváraš, ani lyžičku a tanierik, s ktorou prikrmuješ, tak načo potom fľašku a cumlík - stačí poriadne umyť, vyčistiť okraje.

nati04
7. máj 2012

@miskachrumka ja si tiez myslím. Dnes som bola na nechtoch
A tam sme kecali aj ohladom cigariet nehovorím že to je správne ale moraluzovat mozu tie co predtým nefajčili.

miskachrumka
7. máj 2012

@bodka70 sa hovorí že ani prehnaná čistota nieje zdravá no ja som pedant a mám rada poriadok a neznášam špinu aj ked ževraj detom občas neuškodí :/
netreba to ani prehánať ževraj ani zas nechať v špine ako sa hovori zas zlatá stredná cesta 😉

miskachrumka
7. máj 2012

@nati04 nechaj už tuto temu radšej tak 😀 😀 😀
lebo zas bude búrka 😅 😅 😅 😅
ja viem a su ludia taký že tí čo najviac poučujú a moralizujú tí toho majú najviac za nechtami 🙂

miskachrumka
7. máj 2012

@nati04 daj foto nechtov možno ma inšpiruješ 😉

nati04
7. máj 2012

@miskachrumka ved jasne nechám ;)