Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nati04 ja idem na tu pedikuru koncom maja sa tešim zas budem mat krásne nohy 😉
@fate_girl toto je tema jednej osoby a len jedneho nazoru -toho najspravnejšieho! tu bohuzial vyjadrit nazor iný ako tejto osoby je brany pri najmensom osobne 😝
takze napr.ked napíses ze si myslíš ze je NEnormálne pit alkohol v tehotenstve tak sa moze nebodaj niekto ozvat či si ho nenazvala NEnormálnym 😀 😀 😀
tiez si myslím cola je to najmenej zdrave čo existuje a napriek tomu ze ju teraz pijem si myslím ze to neni vobec normálne 😀 😀 😀 je to ekrazit presladený , ale pomahal mi na začiatku pri nevolnostiach a pomáha mi teraz aj na nizky tlak kedze kávu nemozem 😝
Jáj chvalabohu už je to lepšie som sa napapala a poležala a som zas fit 😉 😉
no trebalo by viac oddychovat no vysvetli to mojmu drnduškovi malému 🙂
@saranata 100 bodov 😀
No baby prajem pekný zvyšok večera idem ja kukať farmu a uložiť sa papa 🙂
ja pozerám hokééééj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka Pozerám, že sme mali včera podobný deň. Aj naša malá kopala prvú ligu a presne ako hovoríš, aj ja som mala dosť výrazné bolesti. Chvalabohu dnes je to už OK.
@marcela2003 Ahojte neviem ake bolesti ste mali ale ja Som išla pred chvíľkou cikat a tak má bolelo v právo dolu v podbrusku ;(
@nati04 ja mam niekedy bolesti pri cikani ... len preto lebo mi mala lezi na mocovej rure... ....... takze u mna je to niekedy problem .....
@monika1091 a to ti lekár ppovedal? Ved mne nerobili ultrazvuk uz áni nepametam
@nati04 mne robi ultrazvuk pravidelne na kazdej prehliadke. Ved mam niekedy pocit, ze prezivam z prehliadky na prehliadku, kedy uz konecne uvidim babo a budem pocut aspon na minutu srdiecko. Ved ultrazvuk ti povie najviac-velkost, vahu, otocenie-tym padom ci na nieco netlaci, neskor ci nema omotanu snuru, sice slabsie ale aj na klasickom ultrazvuku vidno ci nema razstep a pod. Neviem, kazdy lekar ma ine praktiky.
@marcela2003 no aj umna je to celkom fajn dnes 🙂
ale stále by som vylehovala a spala asi mám také obdobie teraz a dúfam že nebude trvať dlho 😒
@nati04 tiež v podbrušku a v krížoch ...............ako na menzes
no dnes je to už ok chvalabohu 🙂
Ahoj prajem vám pekný sviatočný den 🙂
musíme dnes pekne oddychovať ak sa bude dať 🙂
@nati04 no to som bola na urologii pretoze ma bolelo v pravom boku chrbta.... a spravil mi ultrazvuk a povedal ze mala mi lezi na na ladvine a aj na mocovej rure.......... ale tam sa jej paci no co s tym narobim ono to rpejde naozaj .... ale ked tk ked pojdes nabuduce na kontrolu ku gynekologicke spomem jej to ale tiez ta posle na urologiu ... a povedia ti mozno to iste co mne... 🙂
ahojte kočky, mňa zase pobolieva teda skôr pichá pri pravom rebre - našemu malinkému sa tam asi páči 🙂 bolievajú aj niektorú z vás triesla?
Dnes čo zatrepal moj syn
Daduško si dal uško na bruško a hovorí ..........zas nič nehovorí tá sofia to bude ale plané dieta :D
mám dosť z neho hocičo trepne :D
Ahojte dievčatá, tak sa k vám augustovkám pridávam konečne aj ja, čítam vás tu každý deň tak hádam sem tam aj ja niečim prispejem.
@lucia3006 no ja som mala uplynule 2 týzdne také ale raz na jednej raz na druhej strane a ja ma kopal pekne. a dost do bolelo ani sediet ani lezat sa mi nedalo iba taky pololah 😒 raz ma dokonca bolelo cely den co mi ho dokopal. 😀 😀 teraz je inak zase otocený tak horizontalne rozkopava mi boky 😝
@1nyx11 :D
mne zas malá včera tlačila na mechúr ,lebo som mala pocit každých 5min. že vycikám cisternu a nič par kvapiek no dnes je to ok 🙂
@miskachrumka 🙂) no s tym cikaním mam uz nastastie asi mesiac pokoj no zachvilu to tu bude opat 🙂 mna to najma v noci straaasne unavovalo
ahojte babulky 🙂 ako sa mate? 🙂

@miskachrumka žlté ;)