icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
7. máj 2012

@miskachrumka žlté ;)

miskachrumka
7. máj 2012

@nati04 ja idem na tu pedikuru koncom maja sa tešim zas budem mat krásne nohy 😉

saranata
7. máj 2012

@fate_girl toto je tema jednej osoby a len jedneho nazoru -toho najspravnejšieho! tu bohuzial vyjadrit nazor iný ako tejto osoby je brany pri najmensom osobne 😝
takze napr.ked napíses ze si myslíš ze je NEnormálne pit alkohol v tehotenstve tak sa moze nebodaj niekto ozvat či si ho nenazvala NEnormálnym 😀 😀 😀
tiez si myslím cola je to najmenej zdrave čo existuje a napriek tomu ze ju teraz pijem si myslím ze to neni vobec normálne 😀 😀 😀 je to ekrazit presladený , ale pomahal mi na začiatku pri nevolnostiach a pomáha mi teraz aj na nizky tlak kedze kávu nemozem 😝

miskachrumka
7. máj 2012

Jáj chvalabohu už je to lepšie som sa napapala a poležala a som zas fit 😉 😉
no trebalo by viac oddychovat no vysvetli to mojmu drnduškovi malému 🙂

miskachrumka
7. máj 2012

@saranata 100 bodov 😀

miskachrumka
7. máj 2012

No baby prajem pekný zvyšok večera idem ja kukať farmu a uložiť sa papa 🙂

bodka70
7. máj 2012

ja pozerám hokééééj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

saranata
7. máj 2012

@bodka70 tak , treba silno fandit 😀 😀 😀

marcela2003
8. máj 2012

@miskachrumka Pozerám, že sme mali včera podobný deň. Aj naša malá kopala prvú ligu a presne ako hovoríš, aj ja som mala dosť výrazné bolesti. Chvalabohu dnes je to už OK.

nati04
8. máj 2012

@marcela2003 Ahojte neviem ake bolesti ste mali ale ja Som išla pred chvíľkou cikat a tak má bolelo v právo dolu v podbrusku ;(

monika1091
8. máj 2012

@nati04 ja mam niekedy bolesti pri cikani ... len preto lebo mi mala lezi na mocovej rure... ....... takze u mna je to niekedy problem .....

nati04
8. máj 2012

@monika1091 a to ti lekár ppovedal? Ved mne nerobili ultrazvuk uz áni nepametam

mimi126
8. máj 2012

@nati04 mne robi ultrazvuk pravidelne na kazdej prehliadke. Ved mam niekedy pocit, ze prezivam z prehliadky na prehliadku, kedy uz konecne uvidim babo a budem pocut aspon na minutu srdiecko. Ved ultrazvuk ti povie najviac-velkost, vahu, otocenie-tym padom ci na nieco netlaci, neskor ci nema omotanu snuru, sice slabsie ale aj na klasickom ultrazvuku vidno ci nema razstep a pod. Neviem, kazdy lekar ma ine praktiky.

kacenka78
8. máj 2012

@nati04 aj ja mam ultrazvuk na kazdej poradni, bola som v piatok a idem opäť piatok a očakáivam zase USG

nati04
8. máj 2012

@kacenka78
@mimi126 no mne nerobi po každé ultrazvuk ale idem na 3d 17.5. Tak sa uz tesim že co bude dúfam že všetko v poriadku lebo naposledy mi robili ultrazvuk na morfologickom ;)

miskachrumka
8. máj 2012

@marcela2003 no aj umna je to celkom fajn dnes 🙂
ale stále by som vylehovala a spala asi mám také obdobie teraz a dúfam že nebude trvať dlho 😒

miskachrumka
8. máj 2012

@nati04 tiež v podbrušku a v krížoch ...............ako na menzes
no dnes je to už ok chvalabohu 🙂

miskachrumka
8. máj 2012

Ahoj prajem vám pekný sviatočný den 🙂
musíme dnes pekne oddychovať ak sa bude dať 🙂

porinka
8. máj 2012

@nati04
ani mne môj doky nerobil teraz usg, naposledy morfo. Akurát čo sme boli na 3D. Ono ťa to mohlo zabolieť, že si mala plný mechúr alebo ti drobec na niečo zatlačil. Určite je všetko OK.

nati04
8. máj 2012

@porinka dakujem ;) verím že je všetko Ok

monika1091
8. máj 2012

@nati04 no to som bola na urologii pretoze ma bolelo v pravom boku chrbta.... a spravil mi ultrazvuk a povedal ze mala mi lezi na na ladvine a aj na mocovej rure.......... ale tam sa jej paci no co s tym narobim ono to rpejde naozaj .... ale ked tk ked pojdes nabuduce na kontrolu ku gynekologicke spomem jej to ale tiez ta posle na urologiu ... a povedia ti mozno to iste co mne... 🙂

lucia3006
8. máj 2012

ahojte kočky, mňa zase pobolieva teda skôr pichá pri pravom rebre - našemu malinkému sa tam asi páči 🙂 bolievajú aj niektorú z vás triesla?

miskachrumka
8. máj 2012

Dnes čo zatrepal moj syn
Daduško si dal uško na bruško a hovorí ..........zas nič nehovorí tá sofia to bude ale plané dieta :D
mám dosť z neho hocičo trepne :D

magdussss
8. máj 2012

Ahojte dievčatá, tak sa k vám augustovkám pridávam konečne aj ja, čítam vás tu každý deň tak hádam sem tam aj ja niečim prispejem.

1nyx11
8. máj 2012

@lucia3006 no ja som mala uplynule 2 týzdne také ale raz na jednej raz na druhej strane a ja ma kopal pekne. a dost do bolelo ani sediet ani lezat sa mi nedalo iba taky pololah 😒 raz ma dokonca bolelo cely den co mi ho dokopal. 😀 😀 teraz je inak zase otocený tak horizontalne rozkopava mi boky 😝

miskachrumka
8. máj 2012

@1nyx11 :D
mne zas malá včera tlačila na mechúr ,lebo som mala pocit každých 5min. že vycikám cisternu a nič par kvapiek no dnes je to ok 🙂

1nyx11
8. máj 2012

@miskachrumka 🙂) no s tym cikaním mam uz nastastie asi mesiac pokoj no zachvilu to tu bude opat 🙂 mna to najma v noci straaasne unavovalo

konvalink
8. máj 2012

@fate_girl mne tiez chuti vinea,a chut mam aj na hroznovy dzus len cisto hroznovy dzus nejako neviem najst v obchodoch tak preto vinea 🙂

lucia3006
8. máj 2012

@1nyx11 no ja so mala včera pocit, že mi chce malinký rozkopať bruško 🙂 ako keby sa silno tlačil na brušnú stenu 🙂 ale ja som taká štastná, keď ho cítim, ako si tam kopká a hýbe 🙂

monculka
8. máj 2012

ahojte babulky 🙂 ako sa mate? 🙂