icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
9. máj 2012

@obycko ahoj pýtam sa preto či si bola spokojná a v koľkom tyzdni si bola? A bola si únho aj na morfologickom?

obycko
9. máj 2012

@nati04 Bola som u neho iba na odporucanie svojej gynekologicky, lebo sme to museli mat vzhladom k tomu, ze predtym som bola na amniocenteze. A on je vraj odbornik na morfologiu.
Cele vysetrenie trvalo asi 15 minut. Cakali sme 2 hodiny aj ked sme boli objednany na termin. Miesto o 18.00 nas vzali dnu o 20.00 vecer. Ale nakoniec to bolo v pohode. Srandoval, popozeral maleho, napisal papier a bolo.

nati04
9. máj 2012

@obycko aha tak dakujem a dobre Vám to dopadlo? A je pravda že tie rastepy sa vidia az na 3D?

obycko
9. máj 2012

@nati04 Jaj a bola som u neho v 24 tt. Ja som mala morfo sono aj v 20 tt u Kleskena a potom v 24 tt u Cunderlika. Aj ked som mala morfo sono u ineho tiez velmi dobreho odbornika, tak napriek tomu ma moja dokyna poslala aj k nemu a znovu som si to musela platit. Takze tak.

obycko
9. máj 2012

@nati04 Nie, razstepy sa daju zistit aj na 2D. To nam povedal aj Klesken - morfolog, genetik. Ale pre istotu oni vzdy odporucia este jeden ultrazvuk neskor. Ale ty ako laik to skor uvidis na 3D, tak to preto robia tak. Mne to tak aspon vysvetlili.

nati04
9. máj 2012

@obycko dakujem za odpovede 🙂

miskachrumka
9. máj 2012

Tak baby až teraz sme došli domov .....................fu som unavená ako psík .........idem lahnuť dobru noc zajtra sa "vidíme " 😀

madzik
9. máj 2012

z

miskachrumka
10. máj 2012

Ahojte je tu niekto ? 😉

nati04
10. máj 2012

@miskachrumka Ahoj ;) idem dnes lekárke kvoli tým testom na cukrovku tak dúfam že to dobre dopadne🙂 ale že mám sa pripraviť na 2 hodiny to toľko trvá?

miskachrumka
10. máj 2012

@nati04 ano ked to vypiješ musíš ešte čakať 2 hodiny a potom zas prist na krv 😉

miskachrumka
10. máj 2012

@nati04 ja idem na cukor až 28-meho to budem mat 27tt 🙂

miskachrumka
10. máj 2012

Mne dnes nejak nič nechutí nemožem sa donutit ani k ranajkám .........ale za to mám velku chut na kafé 😕 😕
čo sa to deje ? 😀
a už od včera mám hnačky 😒

nati04
10. máj 2012

@miskachrumka aha to som nevedela a výsledky sa dozviem hneď či az v poradni?

miskachrumka
10. máj 2012

@nati04 to si veru nepamatám kolko to presne trvá ale určite nie hned ......!
čaká sa par dni ak si dobre pamatám až 2 tyždne nejak tak už je to fakt dlho čo som bola naposledy na cukor 😀 😀 😀

nati04
10. máj 2012

@miskachrumka no pekne a zase to čakanie ;(

mercymay
10. máj 2012

Pekny den vsetkym tehulkam, dneska startujeme 29.tyzden. Jupiiiii 😎

monculka
10. máj 2012

prijemny krasny slnecny dnik prajem 🙂

monculka
10. máj 2012

no co baby? 🙂 co mate dneska na plane:? 🙂

xtinakc
10. máj 2012

@monculka ucit sa, ucit sa, ucit sa.... este dva tyzdne potrapim malinku v brusku a potom si to s nou zacnem naplno uzivat.. drahy sa boji, ze ked sa to narodi, bude to len po anglicky rozpravat, kedze studujem anglictinu a chystam sa na statince 🙂

xtinakc
10. máj 2012

babulky zacala som chodit na predporodny kurz, buduci tyzden mame sedenie aj s partnermi, ktori pojdu k porodu, som zvedava, ako to tam ten moj prezije... 😀 ale aspon sa pripravi na to, co ho tam potom v reale caka 🙂

miskachrumka
10. máj 2012

@monculka ja som už pobehala všetko aj vybavila aj kávu stihla u kamošky aj zaclonu som si kupila nadhernú a už varím doma a pojdem pre krpca 🙂

miskachrumka
10. máj 2012

Posielam našu dnešnu fotečku 🙂

monculka
10. máj 2012

@xtinakc vies ako sa hovori...kolko jazykov vies tolko krat si clovekom 😉 bude to len plus

monculka
10. máj 2012

@miskachrumka ja som teraz skoncila a idem upratat kuchynu a navarit sa daco papact 🙂

xtinakc
10. máj 2012

@monculka no ja uz by som mala najradsej po skole.. 2krat som ju prerusila a dufam, ze to tentokrat uz dotiahnem do konca 🙂

monculka
10. máj 2012

@xtinakc drzim palce nech ju uspesne dokoncis 🙂

monculka
10. máj 2012

zajtra poradnaaaa 🙂 neskutocne sa tesim 🙂 juuuj 😵

xtinakc
10. máj 2012

@monculka dakujem.. 😉
inak baby uz aj vo vasom meste zrusili navstevovanie nemocnice pocas posledneho mesiaca tehotenstva?? ja som sa to teraz dozvedela, ze vlastne moja nemocnica nechce aby tam chodili buduce mamicky posledny mesiac ze maju zotrvat u svojho gynekologa... a do nemocnice prist len porodit.. ma to dost nastvalo, bo som si myslela, ze si tam aspon na to prostredie zacnem zvykat a ze zacnem tam riesit uz aj veci so svojim porodnikom atd... som z toho dost sklamana...

miskachrumka
10. máj 2012

Tak prvé vystúpenie mojho syna je zanami som velmi dojatá boloo to krásne 😵 😵 😵 😵