Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
tak holky co vsetko uz mate pokupovane na drobcekov?
@monika1091 Ahoj aj mna v noci menej kopkalo zato teraz ide jak piila :D asi preto ze som este nepapala :D
Baby ste písali o kopkaní
ja som včera dostala také bolestivé kopance do boku neviem čo tam má asi nožky ale až som si pojajkala ...
uplne na pravom boku ...
a veru idem aj ja papať potom sa tiež mala ukludni trošku ...aj ked ona je spachtoš rano ...."rano nie vstat a večer nie zaspať 😀 😀 😀 😀
ako jej mama 😀 😀
Rozmýšlala som čo dnes lahké variť no rozhodla som sa pre zeleninové rizotko ...
mám rada v nom vela kukurice ......a ktomu si nakrájam aj čerstve paradajky a papriku a obed je na svete 🙂
tento recept vyzerá super 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/rizoto-fotorec...
dobre ranko dievčence, pozrite, čo mi dnes prišlo mailom s otázkou, "či chcem" 🙂
http://katalogy.dedra.cz/Catalogue-III/#page=53...
nie je to krááááásne???
@madzik Ahoj, ja som tiez doteraz pribrala len 3 kg, ale 2 kg som na zaciatku schudla, cize ako keby len 1kg navyse.. a vcera v poradni som sa pytala doktora aj sestricky, a povedali ze je to OK. Vraj si vsetko berie drobec, aj ked mam malicke brusko a skoro nic nevidno, vraj je vsetko OK 🙂
dobre rano 🙂
@miskachrumka Aj ja mam dnes nesmiernu chut na ryzuuuu 😵
no...idem ja vysusit si vlasy a padam do mesta...nieco pokupit... 🙂 inak minule v lekarni som kupila kojenecke flasky Avent 2ks za 2 €...akcia bola 🙂
@madzik tak sme dve a pritom ju vobec neoblubujem 😀 😀
tak ideš tiež robiť rizoto ? ja som si už bola nakupiť ingrediencie a ked malý zabuva idem variť !
@miskachrumka nie, 😀 ja som sa nahaluzila na zaklepavane rezne -mam rada stavu z nich masko zje manzelko 😀 a ktomu ryzaaa a rajcinovy salatik mnam 😉 😉
@madzik jáj to tiež može byt fantazia 🙂
mnam mnam len mi sme mali rezne na nedelu a aj cez tyžden bolo masko a v piatok zas segedin tak toho masa je vela tak dnes bude dietne rizoto malý tiež okrem grilovaných kridiel nezje iné masko tak si pochutnáme na tom spolu a malý si da ktomu zavarané uhorky a paradajky čerstve
@miskachrumka my tiez len maso :D inak ake vitaminy uzivas ?
@madzik ako tehu vitamíny asi mysliš ?!
ja od začiatku berem centrum maternu a som spokojná citim sa okej a samozrejme aj magne B6 ktoré mi už veru dochádza musim ist do lekárne vo štvrtok !
@miskachrumka ja femibion ,sestricka mi povedala ze su teraz naj na trhu u nas stoja 20e na mesiac a ja si ich semka v pl kupujem za 10e 😉 a minule som mala zly krvny obraz tak mam este ktomu aj zelezo 🙂
@madzik aha ja som ten femibion nikdy nebrala ----
ani som onom ešte nepočula resp.pri malom som brala len obyčajné magnezium aj to po 25tt a žiadne vitamíny
no teraz si to chcem užit tak prečo nie ?!
ale ten centrum je tiež fajne drahý no čo už ..ešte mám na 2 týždne a ešte si asi kupim na dalsi mesiac do toho 34tt ho chcem brat a potom už len zeleninku ...
@miskachrumka Aha mne prve co ponukli bol ten femibion ale aj tak si myslim ze su vsetky rovnake 😉 ja ho chcem papat dokonca 🙂inak mas ine tehotenstvo pri tomto babatku ako pri druhom? co sa tyka chuti a unavy atd? 😉
@madzik joj veru mám citim sa rovnako dobre chvalabohu ale chute mám uplne iné ....
pri malom sladké buchty ,čokolady a keksiky a také veci aj som pribrala 19kg
no teraz je to maso ,maso a slanina ,klobásky cibula a zeleninka a co mi chutia gumene cukriky no chute možem napísat uplne o 100% iné ale priebeh tehu rovnaký zatial ....
@miskachrumka lebo nam sa babatko nikdy nechce ukazat vzdy sa otaca 😀 ale tiez mam chut len na slane a sladke mam len vybrane co mi chuti zjem co nie tak nie 🙂 tak sa mi zda ze nas chce nechat prekvapit dokonca 😉 ale to je jedno hlavne je nech je zdravucke a nic ine ma netrapi 😉
ja tiez beriem femibion a teraz najnovsie aj zelezo koli krvnemu obrazu. Mam sa setrit lebo mam podrazdenu maternicu. Inak ved nic nerobim len sa ucim na statnice. To asi z toho, ze sa anjelik natahuje a rastie.
@miskachrumka normalne si ma nalakala na rizoto, asi ho tiez spravim 🙂
@madzik samozrejme ....
ja som tak trošku tužila po babe kedže už máme doma vyše 3 ročneho chlapa ...
len preto aby bol parik kedže už neviem či bude tretie...len preto ale samozrejme že by som sa nebránila ani chlapcovi hlavne nech je to zravé to je to najdoležitejšie !!!!!!!!!!
@mimi126 hahahha urob urob .....:D budeme ryžojedky dve 😀 😀
ja sa nan teším aj syr postruham na varch mnam ...idem si uložit krpca prídem ... 🙂
@miskachrumka mne vravia babky jasnovidky v rodine ze mam brusko na dievca a pekna som na chlapca 😀 ale ja taketo veci vobec nevidim ja sa vidim ze som stale rovnaka aj kg mam len lopticku pred sebou :D no ale je to neprijemne nevediet lebo musim hladat meno aj pre chcapc aj pre dievcatko a keby som vedela co je tak by som hladala konkretne ,, a teraz som vo faze ze sa mi ziadne meno nepaci 😀
@madzik ja som bola pri malom hned rozhodnutá pre Dávidka a Lauru mne sa to meno velmi páčilo ...teraz moj mm že ak bude chlapec bude on vyberať a chcel Tobisa a baba bude Sofia ...no včera prehodila karty Saskia no uvidíme ale moj mm určite nebude za to meno ...
Pýtala som sa mamičiek tu aký maju nazor na to meno tak že je to pekné meno ..
a že Sofia je velmi použivané ale jemi to jedno nemožem za to že sa mi Sofia velmi páči aj Dadko už vola sestričku Sofinka a tu ich máme len dve chvalabohu ..tak uvidíme ale už som na 90% rozhodnuta za Sofinku !
@miskachrumka Ja by som chcela chlapceka Artura lebo moj manzel je poliak a zijeme v polsku... a dievcatko neviem 😒

@loralo hahaha ze votretec... :-P .......tak do augusta je este vela casu....