Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@carodejnica aj ja si myslím, že to nemohli len tak stiahnúť z predaja !
@kattey no super ja idem na 3D v utorok teraz nabuduci tyzden až !
tak sa velmi tešíme a tam uvidíme čo to bude aj ked sa už paradnica ukazala v 20tt a mi hned povedal dr.že to je na 85%baba to uvidíme čo nam povedia nabudúci tyžden už sa neviem dočkať 😵 😵 😵 😵
@kattey ja som mala 3 kontroly počas celej PN, a ked som napr, isla niekam s manzelom na dva tri dni tak som lekárke zavolala a ona si to poznačila ako ze mi dala vychádzku navyše a robili sme to často ked sme chodili k našim a podobne a take celodenky na nakup a podobne si tiez len poznačila takze keby prišla kontrola a jej by volali tak mi to vlastne potrvdila a bolo , ale takto mi neprišla , vzdy som bola akurát doma 🙂
Kočk idem sa ja vyvaliť s krpcom trošku ....vonku je zima tak sa treba íst vyhriat pod perinu pokial ešte možem 🙂 🙂
pekný den prajem 😉 😉 😉
No baby nejak som nezaspala ale som sa aspon povyvalovala :D
akurát som si postavila polievočku ...už sa teším na nu aj moj žaludok 🙂
Je tu niekto ? 😕
@miskachrumka Ahoj 🙂 ja som uz uvarila 🙂
@madzik a čo dobré ?
@miskachrumka zeleninkovu polievocku a zemiacky pucene a omastene a rezne v cesticku 🙂
@miskachrumka :D :D :D ten pristroj budem mat az 2 jula... lebo az taky termin mi dali... dobre co? a ty kedy budes mat strojcek?
@monika1091 čo ja viem ja som tam ešte nebola 😀
@miskachrumka a ty kedy ides......a to sa zato nejako plati?
@madzik fuha ja som už dala zapražku do polievočky a a čakám kím sa zvarí ...
a idem si nabrať potom nakrmit krpca ,ked vstane !
ja mám masa už plne zuby stále niečo masité a pride v piatok aj drahy tak zas chce segedín a podobné veci 😀
chcela som ešte špagety ale nejdem robiť je ešte rizoto zo včera tak sa doje a zajtra budu špagety aj s kopou syra
@monika1091 ja neviem ja tam tiež idem prvý krát v živote 😒
@miskachrumka ale ze kedy mas termin na ten strojcek.....:-P
@monika1091 ja mám len doporučenku na kardio do bb a nič iné a tam povedia viac ...
@miskachrumka ja mozem rezne kazdy deeeeen 😀 😀
@miskachrumka jaaaj ta ja som bola uz na kardiu...a oni ma odpuracali na ten strojcek........ a na ten strojcek som objednana az na 2 jula... :-P..... a potom s tym vyhodnotenim naspat ku kardiologicke...... no som zvedava ako to vsertko dopadne :-P
ved ti píšem že som tam ešte nebola tak neviem ...
mna len moja obvodná informovala že mi budu davať strojček ako píšeš ty a nič iné____!
@miskachrumka no ja som tam ešte nebola ani na kardio len tam mam papier ...uvidíme a mala si aj EKg nejaké zle ?
@madzik ja nie ja by som mohla každý den gumene cukríky a polievky všeliake okrem vajcovej 😝
@monika1091 to bolo tebe nie sebe:D
@miskachrumka tak robila mi a nevravela ze ci mam zle alebo co ale pytala odo mna krvny obraz .... a pytala sa ma ze si mi bije srdce silno a rychlo........a take klasicke otazky...... a tebe bilo srdce uz aj v prvom tehotenstve?
@monika1091 ty si ináč narodená v oktobri v roku 1991?
@miskachrumka nie 18.jula 1989 preco?
@monika1091 mne to práveže robilo tie prvé mesiace 3-4mesna začiatku ... už teraz som to nepocitila vyše 7tyždnov chvalabohu 🙂
@monika1091 len tak že máš pri nicku 1091
tie 91-ky su podarené ročníky 😀
Baby aj ja som mala busenie srdca bola som na internom a zistili mi nieake zmny na srdci ale lekar povedal ze je to v tehu normalne 🙂
@miskachrumka tak mne to zacalo asi od zaciatku tehotenstva zacalo ale etraz aj nevladzem rozpravat a sa zadychavam......

@carodejnica presne tak 🙂