Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka este som sa chcela spytat ci 28tt je zaciatok 7mesiaca?
@madzik no čo už neboj zistíš čo to bude 🙂
@madzik nie 7mesiac sa podla PM(poslednej menštruácie )začína
@madzik tak ležiš ?
ja mám taký ten pohodový večer až ked malý spí okupkaný a napapaný a búva vtedy premna začína večer 🙂
@mimi126 no musím ti oponovať tabulka hovorí niečo iné 😀 😀
@miskachrumka vsak ja som taka znudenaaaa 😠 keby svietilo slniecko tak sme aspon v parkuuu a tak sedime pri tej bedni ako celuuu zimu 😒
@mimi126 lekári pouzivaju gestacne mesiace, a v takom pripade trva tehotenstvo 10 gestacnych mesiacov (kazdy mesiac presne 28 dni)... a teda mas aj ty pravdu 🙂 ale my laičky sa riadime skor tou tabulkou, co pisala Miska... ja to pocitam tam, že ked mam termin cca okolo 21.8., tak od 21.5. mi zacina 7 mesiac a to budem v 26/5 ...
@kacenka78 krásne vysvetlené 😉
@madzik ti verim by ma porazilo 😠
Baby ja idem dat normálne zakúriť ...!
nejaká mi je zima brrrrrrrrrrr
@miskachrumka 😀 😀 😀 😀 to som studovala, ked som cakala prvého 🙂 tiez som v tom mala spociatku chaos 🙂 😎
@kacenka78 ja som študovala si všetko len toto nie 😀
ja som to brala kedy bude vtedy bude hlavne že bude !
@miskachrumka ale ked budem mat babatko nebudemsa mat kedy nudit 😉
@miskachrumka tak ja som aj predtym bola od 17tt doma, nudila sa, tak som studovala knihy a časopisy 😎
Tyzden hore dole-hlavne, ze sme v poriadku aj tie uzliky v nas. Jooooj uz by sme ich mohli mat pri sebe. Keby uz aspon vonku bolo pekne a teplo.🙂 hm....aspon ze drobcek ma kope-tak nech mu je veselo a mne z neho 😀
@kacenka78 ja to poznám ja tiež som pri malom len spala a čitala a jedla sladké 😀
Baby ja vám napíšem tak ...
viem že všetky chceme aby to už bolo ved je to samozrejme ale ked sa nevyspíte aj 4mesiace tak si spomeniete ako bolo dobre ked bolo v brušku a mohli ste spať kedy ste chceli !
ved sami uvidíte po čase ale je to nádherné samozrejme !
@miskachrumka ja si spomínam na deň, kedy som sa vyspala 😀 😀 😀 bolo to v deň, kedy sa narodil Matej - konečne som nemusela ísť 3-4x v noci na záchod, nevadilo mi veľké brucho a zároveň som ešte nemusela vstávať k bábätku 😎 následne už nastúpila pravidelná nočná šichta pri malom, do takmer dvoch rokov vstávanie 3-5x v noci na kojenie.... chronicka únava 😎
@kacenka78 ved otom píšem ...že materstvo je krásne ale aj tažké nieje to vždy len o prechádzke ružovou záhradou ako si prvorodičky myslia ale každá to pochopíme až ked to tu bude 😉
@miskachrumka pekny je znacka nestor 😉
@miskachrumka Pekny je a aj ten motív je taky decentny a neobkukany. Stoji za zamyslenie.
Dobré ránko prajem ...
ideme sa pustit do ranajok dnes si pripadám nejaka vačšia ako včera 😅 asi sme narástli v noci 😉
No my sme sa natacovali-nakopkali celu noc. Pozerat do tmy a uzivat si kop-kop je sice super,mile ale rano, ked vsetci vstavaju-ved ja chcem spaaat 🙂
Dobre ranko maminky dnesna noc bola strasna ukrutne ma bolel cely chrbat krize nedalo sa mi spat ani na jednom boku ani na druhom boku no des ☹ tak som spala doteraaz 😀

@miskachrumka moj men este neprisiel z prace,tak lezime s malym pred telkou 😉