icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

madzik
16. máj 2012

@miskachrumka moj men este neprisiel z prace,tak lezime s malym pred telkou 😉

madzik
16. máj 2012

@miskachrumka este som sa chcela spytat ci 28tt je zaciatok 7mesiaca?

miskachrumka
16. máj 2012

@madzik no čo už neboj zistíš čo to bude 🙂

miskachrumka
16. máj 2012

@madzik nie 7mesiac sa podla PM(poslednej menštruácie )začína

miskachrumka
16. máj 2012

@madzik tak ležiš ?
ja mám taký ten pohodový večer až ked malý spí okupkaný a napapaný a búva vtedy premna začína večer 🙂

mimi126
16. máj 2012

@madzik nie 25tt je zaciatok 7 mesiaca az do konca 28tyz. a 29tt je uz 8.mesiac a este 27tt je zaciatok posledneho trimestra takze je to mensi chaos aj pre mna ale je to tak 🙂

miskachrumka
16. máj 2012

@mimi126 no musím ti oponovať tabulka hovorí niečo iné 😀 😀

madzik
16. máj 2012

@miskachrumka vsak ja som taka znudenaaaa 😠 keby svietilo slniecko tak sme aspon v parkuuu a tak sedime pri tej bedni ako celuuu zimu 😒

kacenka78
16. máj 2012

@mimi126 lekári pouzivaju gestacne mesiace, a v takom pripade trva tehotenstvo 10 gestacnych mesiacov (kazdy mesiac presne 28 dni)... a teda mas aj ty pravdu 🙂 ale my laičky sa riadime skor tou tabulkou, co pisala Miska... ja to pocitam tam, že ked mam termin cca okolo 21.8., tak od 21.5. mi zacina 7 mesiac a to budem v 26/5 ...

miskachrumka
16. máj 2012

@kacenka78 krásne vysvetlené 😉

miskachrumka
16. máj 2012

@madzik ti verim by ma porazilo 😠

miskachrumka
16. máj 2012

Baby ja idem dat normálne zakúriť ...!
nejaká mi je zima brrrrrrrrrrr

kacenka78
16. máj 2012

@miskachrumka 😀 😀 😀 😀 to som studovala, ked som cakala prvého 🙂 tiez som v tom mala spociatku chaos 🙂 😎

miskachrumka
16. máj 2012

@kacenka78 ja som študovala si všetko len toto nie 😀
ja som to brala kedy bude vtedy bude hlavne že bude !

madzik
16. máj 2012

@miskachrumka ale ked budem mat babatko nebudemsa mat kedy nudit 😉

kacenka78
16. máj 2012

@miskachrumka tak ja som aj predtym bola od 17tt doma, nudila sa, tak som studovala knihy a časopisy 😎

mimi126
16. máj 2012

Tyzden hore dole-hlavne, ze sme v poriadku aj tie uzliky v nas. Jooooj uz by sme ich mohli mat pri sebe. Keby uz aspon vonku bolo pekne a teplo.🙂 hm....aspon ze drobcek ma kope-tak nech mu je veselo a mne z neho 😀

kacenka78
16. máj 2012

@mimi126 presne ako píšeš 😉

miskachrumka
16. máj 2012

@kacenka78 ja to poznám ja tiež som pri malom len spala a čitala a jedla sladké 😀

miskachrumka
16. máj 2012

Baby ja vám napíšem tak ...
viem že všetky chceme aby to už bolo ved je to samozrejme ale ked sa nevyspíte aj 4mesiace tak si spomeniete ako bolo dobre ked bolo v brušku a mohli ste spať kedy ste chceli !
ved sami uvidíte po čase ale je to nádherné samozrejme !

kacenka78
16. máj 2012

@miskachrumka ja si spomínam na deň, kedy som sa vyspala 😀 😀 😀 bolo to v deň, kedy sa narodil Matej - konečne som nemusela ísť 3-4x v noci na záchod, nevadilo mi veľké brucho a zároveň som ešte nemusela vstávať k bábätku 😎 následne už nastúpila pravidelná nočná šichta pri malom, do takmer dvoch rokov vstávanie 3-5x v noci na kojenie.... chronicka únava 😎

madzik
16. máj 2012

@kacenka78 na ten den sa tesim lebo lubim spat na bruchu 😉

miskachrumka
16. máj 2012

Baby našla som kočik ...velmi sa my lubi !

miskachrumka
16. máj 2012

@kacenka78 ved otom píšem ...že materstvo je krásne ale aj tažké nieje to vždy len o prechádzke ružovou záhradou ako si prvorodičky myslia ale každá to pochopíme až ked to tu bude 😉

madzik
16. máj 2012

@miskachrumka pekny je znacka nestor 😉

mimi126
16. máj 2012

@miskachrumka Pekny je a aj ten motív je taky decentny a neobkukany. Stoji za zamyslenie.

miskachrumka
16. máj 2012

@madzik
@mimi126 hlavne je velký a to je doležité že je vanička velkááá!
a ako píšeš aj vzory su pekne ja si idem kupovať takýto tip kočíka pri malom sme mali drahy a velmi moderný a už nikdy viac nebola som vobec spokojná a do vaničky sa už po 5mes .nezmestil 😠 😠 😠

miskachrumka
17. máj 2012

Dobré ránko prajem ...
ideme sa pustit do ranajok dnes si pripadám nejaka vačšia ako včera 😅 asi sme narástli v noci 😉

mimi126
17. máj 2012

No my sme sa natacovali-nakopkali celu noc. Pozerat do tmy a uzivat si kop-kop je sice super,mile ale rano, ked vsetci vstavaju-ved ja chcem spaaat 🙂

madzik
17. máj 2012

Dobre ranko maminky dnesna noc bola strasna ukrutne ma bolel cely chrbat krize nedalo sa mi spat ani na jednom boku ani na druhom boku no des ☹ tak som spala doteraaz 😀