Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@fate_girl no držím palce 🙂
aj Dianka bola v pláne a ešte Laura ....ale Sofia je tak sladké meno 🙂
Teraz som počula meno Saskia no všetci pišu že Sofia je krajšie !
@miskachrumka ako ja by som tu octaviu brala, ta ma velky kufor, len hovorim, to je manzelovo milovane auticko, ktore ja do ruky nedostanem :D mne kupil pred pol rokom novu fabiu, len to sme neratali, ze sa nam zadari babo a ze budeme potrebovat auto s vacsim kufrom :D lebo my sme babatko chceli zamiesit az o rok - dva, mnuz ale priroda nas predbehla a zadarilo sa skor 🙂
@nati04 fúha ......vidiš aký su rozny gynekologovia :/
mne zas robí vždy len mi ešte krčok nekontroloval !
tak super sa teš ja by som bola celá happy 😵
nemysli na zlé veci !
@fate_girl neboj aut je dost ..vyberete ..aj moj to mení ako ponožky ...
a hlavne je že bude všetko ok auto je najmenej !
@miskachrumka praveze mne sa Saskia velmi paci, ja som nad nou tiez rozmyslala, ale my mame tazke priezvisko s R a Š a do toho este aj sikavkovke meno Saskia, tak sme sa bali, aby malinke nemalo problem s vyslovnostou, ked sa ho niekto opyta na meno... a Sofia je tiez krasne meno, ale tu v NR je velmi rozsirene, u nas su same Natalky, Sofie, Niny, Nelly....
@miskachrumka mne krcok kontroluje ale radšej by som bola za ultrazvuk. No ved večer ti napíšem ako to dopadlo 🙂 snáď dobre
@miskachrumka tak ja sa nebojim 🙂 mne je to sum a fuk ake bude mat auto :D hlavne aby ma odviezlo tam kam potrebujem a mozno ani vanicku nebudem pouzivat ked budeme takto cestovat hore dole, mozno budem len vajicko prehadzovat na konstrukciu a vanicku zoberiem len vtedy ked budem vediet, ze ju budem potrebovat alebo budem chciet ist s nou niekam na prechadzku... este sama neviem ako sa zariadim :D
toto je ten pán doktor ktorému idem na to 4D
http://www.4djadin.sk/sk/kontakt/13261--
@nati04 super neboj teš sa ..je to nádherný zažitok !
@fate_girl máš ešte času habadej ...
ja toto ešte vobec neriešim namna to dolahne tak po tom 32tt že už by bolo na čase niečo riešiť 😀
@miskachrumka mno ano, ale ja som trosku popredu pred tebou cca skoro o 4 tt 🙂
http://www.svetkocikov.sk/kociky-bogus/726-bogu... aj tento je pekný .....aj farby sa mi páčia ! 😉
@fate_girl ani nie ja mám zajtra 27tt
tak že 2 tyždne .....však každá sme iná !
ja mm ešte čas nechcem sa ešte stresovať a chcem si to užívat možno je to posledný krát !
termín mám 19.8 🙂
@miskachrumka mno a ja zajtra vstupujem do 30 🙂 takze cca 2-3 tt 🙂 mno my neplanujeme druhe, takze tiez to mozno bude posledny krat, alebo resp. na velmi dlhuuuuu dobu bude len jedno a mozno o par rokov si rozmyslime, ze chceme druhe 🙂 mno ja jak som bola naposledy na poradni, tak mi doktor povedal, ze mozno to uz u nas bude skor, koncom jula, lebo ja som mala prvy termin stanoveny na 6.8... tak uvidime co povie doktor na dalsej poradni, ci budeme mat julove levica alebo augustove 🙂
@fate_girl ja mám tiež podla poslednej 19teho a ja idem sekciou zas tak možno aj skor ale v tom 38tt by som chcela rodiť !
@miskachrumka a preco pojdes sekciou? kvoli tomu, ze prve si mala sekciou, ci mas nejake ine zdravotne problemy?
@fate_girl aj tu ale Sofii máme len dve aj to už jedna má 5rokov a druhá cez desat ...no Nataliek a Nikoliek je tu každá druhá no nikdy nemožeme vedieť či sa práve to meno čo nebolo rozšírene ..nerozšíri za 5 rokov ......j
@fate_girl nie len preto že aj malý je sekciou a dr,povedal že by to bol len zbyotočný risk !
tak si určite nechám poradiť ved vie lepšie ako ja !
len neviem či spinálnu anestezu alebo celkovú.....najlepšie vedia hodnotit mamičky čo už to maju za sebou !
@miskachrumka a prvu si mala aku? spinalnu alebo celkovu?
@fate_girl celkovú .. kedže išlo o sekundy ....ja som rodila normalne 15hodín už išiel malý von som bola otvorená na 9cm no hlávka sa mu zpriečila tak bol nutný rez ...nikdy nevieme čo sa stane ale hlavne ,že je všetko okej 🙂a že sme zdravý 😵 😵 😵
@fate_girl a kedže teraz je to plaánovaná tak ako všetko dopadne ok a malá tambude do terminu tak bude asi spinálna ....ked že bude čas ešte nevieme čo bude ...
ale všetko má svoje pre a proti ....po spinálnej si len umrtvena a ževraj sa znej rychlejšie dostane mamička ...ale že pokial ti pichnú inekciu poriadne ,tak dopichaju celý chrbát :(
@miskachrumka aha mno neviem, ja by som si asi vybrala tu spinalnu, nech mam prehlad o tom, co sa deje a aspon na chvilku zahliadla drobca... ale tak uvidis ako co bude a co ti doktor povie a odporuci 🙂
@fate_girl no ôen si predstav že ta režú tam dole tak neviem či by to bolo až take prijemne ..
@miskachrumka to je kravina ta tabulka, tehotenstvo sa rata na 10 lunarnych mesiacov, kazdy mesiac ma iny pocet dní. nie všetko co najdes na nete je pravda 😉
@1nyx11 no tak mi pošli pravdivú tabulku ...
nie tabulku ti netreba, lunarne mesiace su 28 dni kazdy
na vacsine stranok ti to tak aj vyhodi, ked das termin PM, ze ktory si mesiac
http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/tehot...
ale skutocne ja aj dost tych 9 mesacnych. ja som sa pytala v nemocnici na tie mesiace aj tyzdne a je to tak
@1nyx11 vieš mojka len ked ja mám mezes každých 34-až 45dní tak mne 28dnový kalendár je na nič ...
a normálny laik si vypočita že prvy mesiac ma 4 tyzdne druhy 8tyzdnov atddddd
a že šiesty začína tím padom 24tt 🙂
no čo už každý píše ináč .........
a v tej tvojej tabulke už 24tt začína 7mesiac ...čo je vela ?!

@miskachrumka nie ja idem dnes mala som Ísť budúci tyzden ale som to prehodila lebo budúci nemozem. Tak sa aj tesim a aj bojim či je všetko v poriadku kedže mne vobec nerobia ultrazvuk naposledy morfologicky tak áni neviem áko mala rastie nic ;(