icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

chirabell
17. máj 2012

@miskachrumka ako pocitas? 🙂 ze 6mesiac zacina 24tt? ved to je blbost...aj laicky...podla tvojho zadania 6x4=24, to znamena, ze 6ty konci podla tvojho ukoncenym 24tt a nie zacina 🙂 cize 24+1 uz je 7my mesaic tehu...takze v tej tabulke je to dobre, co sa lunarnych mesiacov taky...
Ale vela ludi ma zafixovanych 9 kalendarnych mesiacov a nie lunarnych...najjednoduchsie je hovorit na tyzdne...tehu ma 40 ukoncenych tyzdnov a tp je prvy den 41tt...takze ked niekomu povies ze si v 26tt vie si predstavit kolko mas este do konca 🙂

miskachrumka
17. máj 2012

@chirabell asi tak ja to tak aj robím ale 27tt by som mala začať 7mes a tím sa aj riadim ..
tou tabulkou čo som dala 🙂

1nyx11
17. máj 2012

@miskachrumka šiesty konci 24tt. tak si dobre ratala 🙂 s menstruacnym cyklom to nic nema

miskachrumka
17. máj 2012

Však je to už jedno je to uplne nepodstatné ....

miskachrumka
17. máj 2012

@chirabell pre niekoho laicky znamená 6krat 4 ....24 začiatok 6mesiaca a pre niekoho koniec každý to počítame ináč.......mne je to uplne jedno 🙂
hlavne že budem! mať ten 38tt a nech je už 9mes či 10lunárny je mi to úplneeee dve 😀

miskachrumka
17. máj 2012

Neviem mamičky či bude mat niektorá z vás guráž odpovedať na moju otázku viem že je to intímna otázka ,ale aj tak sa možno nejaká nájde a odpíše .... 😉
Chcem sa opýtat aká je podla vás najbezpečnejšia poloha pri pohlavnom stiku ?viem že každý sme iný každý sme na niečo iné a atď...............________________)
Možno sa vám to bude zdať čudná otázka ,ale vidím že je rozoberaná v roznym témach !
Určite je to normálna vec patrí to k životu ved bez toho by sme tu ani my ani naše deti neboli ....... 🙂
a pritom je to ta najprijemnejšia vec v živote 🙂 🙂 🙂 🙂 ako splodiť niečo užastné a dokázať si lásku navzájom 😵 😵 😵

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka 🙂 dobra otazka 😉 myslis pocas tehu najbezpecnejsiu?tak neviem ale asi ked si hore nie? 😝 netlacis si na brusko...ak si tak myslela...alebo od zadu... 😀

bonninka
17. máj 2012

ahojky babulky, nebyla jsem tu asi milion let ☹ nějak s malým nestíhám ☹ začali jsme 30. týden a včera jsem byla na posledním povinném sonu. Takže je vše v pořádku, malýho jsme opět neviděli v tvářičce - byl otočenej obličejem k páteři, tak už si počkáme na živo, co už 🙂 Ptala jsem se doktora jak to bude s porodem, tak mi řekl, že do dvou let je sekce, ale že to máme tak na rozhraní (máme rozdíl 21 měsíců), tak jsou možné obě varianty a prý se bere ohled na přání matky. Já bych po své zlé zkušenosti radši přirozeně, ale samozřejmě taky ne za každou cenu. Tak uvidíme až co mi řekne můj porodník, až tam dojdu kolem toho 36 týdne 🙂

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka neviem ja sa práveže tej polohy od zadu dost bojím teraz .... 😒
ináč dobrá vec :D 😅
a hore ?komu a chce stále nadtriasať ?
a dole je to zas pohodičko len ako píšeš je to zas komplikované ..ale ešte že ten moj nemá žiadne brucho ináč neviem teda 😀 😀 😀 😀

bonninka
17. máj 2012

@miskachrumka mě tak přijde v těhu nejbezpečnější poloha zezadu a oba na boku 😉

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka noooo od zadu som myslela tak ze lezis na boku 😉 nooo a ak mam uprimne napisat tak ked na mojho to dojde tak sa snazim nejak to ze sa mi velmi do toho nechce zakrit...ale ak sa mam priznat...ja uz ani nevladzem...minule ma normalne pichalo v bloku... 😀 a uz neraz som sa z mojim pohadala lebo sa mi nechcelo... 😎 ale tak snazim sa mu vyhoviet stale ked nanho to dojde 😅 😅 😅

miskachrumka
17. máj 2012

@bonninka teda klobuk dole že máš odvahu tak skroro po prvom rodiť normálne ...
ja by som sa bála aj teraz ešte a to bude mat maly 3,5 roka !

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka ty si ako ja ..
moj dojde po mesiaci domov tak ho nemožem odmietnuť samozrejme už sa teším ako sa budeme tuliť a podobné veci 🙂
ako mu strašne chýbam a samozrejme ze dva tyzdne sa musim venovať len jemu ,,,ale ako píšeš nie vždy mám na to aj ja chuť no sú to chlapy treba sa prisposobiť !
moj bol preč 5 tyzdnov a za 5 tyzdnov mi bruško podrástlo tak som zvedavá aká to bude umena 😀
mpžno je ešte dobre že budem mať dva porody sekciou lebo keby som mala rodiť normálne a byt zišitá a potom mať sex asi by som sa velmi bála !

bonninka
17. máj 2012

@miskachrumka no já jsem po císařském skoro umřela a můj gyndoš naznal, že šlo doslova o hodiny, tak pro mě je to tak 50 na 50 ☹ pro mě je těžko se rozhodovat a rozhodně se necítím odvážně ani na jedno z toho ☹

miskachrumka
17. máj 2012

@bonninka ti verím som na to podobne mám ztoho stale nočnu moru ..
bolo to všetko tak nečakané a bolestivé ale ešte to musim prekonať raz ....

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka aj ja sa z mojim rada tulim...ale tak sex patri k vztahu 😉 neviem sa predstavit ako to budeme robit o taky mesiac ked uz budem mat riadne brusisko 😀 a isto budem fucat jak slon...haha...nevladzem teraz a ked nam este pridu aj tie horucavi...ojojojjoj 😅

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka neboj treba si kupiť do izby otočný ventilátor 😅 😅 😅 😅 😅
pomože proti horúčave 😀
vieš čo ale pri malom sme nemali problém ani den pred porodom teda den pre odchodom do nemocnici ...
aj moj gynekolog mi hovori vy ste v 39tt a mate krčok ako v 5tt treba vela sexovať pomaha to ...
no nejaknám to nepomohlo :/ a malý bol 3 dni vyvolávaný čo nechcel ist von !
ja sa teraz vica všetkeho bojím robi to ten rez vždy to mám pre očami že ak sa to nedaj bože poruší alebo čo ☹ ☹
ale má to aj svoje pre ...budem dvojnásobná mamička a od spodu som neporušená :D :D

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka aaaaaale moja nemysli na zle... 😉 treba si uzivat tehu...ako chapem ze mas obavy aj ja som mala zo zaciatku...potom som aj tu placentu mala nizsie a som sa vyhybala sexu...ale teraz si to uzivam... 🙂

bonninka
17. máj 2012

@miskachrumka no ono já nechci do žádného risku, když řekne porodník, že jdeme rodit císařem, tak půjdeme, jen ho uvidím až v tom 36. týdnu. Jen je to pořád nepřirozená operace, tak se mi do toho moc nechce. Ono je pořád potřeba počítat taky s tím, že může dojít k něčemu takovému jako překotný porod a to tě už nikdo stejně řezat nebude, pořád chci být radši připravená na obě varianty. A po 3,5 letech k tomu má doktor jaký rozumný důvod?

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka ja som sa tiež pýtala či je to že som tehu po sekcii nejak ovplivní moj sexuálny život ..
povedal že vobec pokial sa nič neskomplikuje ako nap ta placenta nieje probelm žiadny ...
že smelo dotoho 🙂
ja sa už teším na mojho krtka on sa snaží byt taký pozorný na začiatku ked pride a už potom sa to niekde vytratí 😀 😀 😀 😀

miskachrumka
17. máj 2012

@bonninka že je to zbytočné riskovanie ...kedže ja mám rez od pupka dole a pri tích stahoch a bolestich by sa mohlo nedaj bože niečo stat tak že to určite nechce nejak zbytočne komplikovať ......tak ja tiež počuvam nejdem oponovať !
kedže šlo o sekundy mala som uplnu anestezu a teraz ak všetko bude ok mi povedal ,že mám pouvažovať aj nad spinálnou anestezou !

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka aj moj je obcas pozorny 😉 vacsinou ked nieco chce 😀 joooj mam chut na nieco...ale neviem na co 😀

bonninka
17. máj 2012

Tak baby nevím, jestli si někdo myslí, že sexuální život jizva po císařském neovlivňuje, tak ten můj silně zásadně. nemám to čistě zhojené a mám to takové dost vystouplé a připadám si zohyzděná ☹ takže vždycky, když na to dojde a manžel se tam nějak pohybuje, tak se mi to připomíná - no, netvrdím, že mít jizvu dole na hrázi je lepší ☹ řekla bych, že na prd je prostě obojí 😠

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka moj zas príde ...a zlatko ale kedže máme syna tak sa musíme krotit ..samozrejme
no bud rano ešte ked buva ja som ranný tip rada to mám rano nie večer !
on zas večer už ked pride kumne ma hladka už viem kolká bije a povedze že nie a už je ohen na streche ! 😒

miskachrumka
17. máj 2012

@bonninka no mne to teda sexuálny život zatial !!!!!!vobec neovplivnuje ...možno preto že nemam bikiny rez !
ale mám ho vyššie !
mne sa tiež dlho hojilo a a preto sa čudujem že je možnost aj klasického porodu kedže je to podla mna dost skoro !
no uvidiš dr viem najlepšie !
ale ako píšem mne ta jazva nerobila problemy uvidiem po tomto porode !
a moj mm už ju nevníma on ju teda ani nevnímal !
bruchu je prenho v tej chvíli nejak nezaujímave 😀 😀 😀

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka nooo mi to zvykneme mat takto...byvame unho aj z jeho mamkou 🙄 a moj chce ale ja mu poviem nech aspon pockajme kym mu zaspi mama...no lenze ona este cita knihu potom kuka telku...a kym ona zaspi tak ja uz davno chrapem...a na druhy den je moj nervozny 😀 ale tak jasne ze si to vynahradime kym ma mamu v robote 😅

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teraz som sa zasmiala 🙂
možno keby niečo začula išla by skor spávať 😉 😉 😉

bonninka
17. máj 2012

@miskachrumka joj vlastně, ty máš tu jizvu blbou - tak to bych určitě asi ani já neřešila,...nevím s tou anestezí, já měla taky plnou, taky to bylo o sekundách. Myslím, že po spinálce nemusíš být na tom ARU hodinu, ale nejsem si tím jistá. Já nad tou spinálkou případně taky uvažuju, jen mám takovej strach, že mi bude ta změna tlaku až vyndají mrně dělat hodně zle a po spinálce se myslím i dost zvrací, což je při tom bolavým řezu dost nepříjemná komplikace ☹ ale uvidíme co bude,..

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka 😀 ale od kedy som tehu a mam vacsie brusko tak sa mi straaaaasne nechce 🙂 najradsej si lahnem na jeho hrud a spim...a ked uz citim ze ruka mu chodi hore dole ta mam dost...radsej sa otocim a tvarim sa ze uz spim aj ked nespim 😅 predtym mm mal take obdobie ze to nanho doslo rano o 4 😅 😅 😅 a to asi pol roka v kuse sa rano o 4 zobudil a bolo 😀 nie kazdy den ale par krat do tyzdna...teraz by mu to u mna nepreslo 😀

miskachrumka
17. máj 2012

@bonninka joj že zvracajú malo ktoré, že skor dost bolí hlava po nej 😒
ale aj tam sa nájdu výnimky !
ved každý sme iný ako mne može spinal urobiť dobre a tebe horšie tak to može byt aj naopak ...
že ja to budem mat horšie ako ty ...
každopádne neuteč ztadeto ..budem ta potrebovať budeme sa povzbudzovať navzájom !