Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monculka malý už vypil dve flaše kakavka !
neveim či bude ešte papať ....dnes je nejaký hladnučky 🙂
@monculka Monika písať možu čo chcú nikto nevie či niesu len hrdinky a doma si zapália nerieš to !
nikto nevidí do ich domácnosti !
oni otom tu písať nebudu !
@miskachrumka moj drahy mi teraz doniesol papat...len zemiaky su este surove 😅 😅
samozrejme, že doma hulím jak fabrický komín, najprv zaplatím za umelé oplodnenie 3000 euro a potom budem vypalovať zobák, aby som za tie prachy mala choré dieťa!!!! 😀 😀 😀
hold nech ziju pseudomatky , aj zivot za dieta by dali ale cigarety sa vzdat v prospech zdravia dietata to nejde 🙂 🙂
@monculka tak čo nestihli sa urobiť ?
strč ešte do rury !
dobrú chut
@porinkačo mi vieme !možno je to tak !!!!!!!!!!!!!!
Monči idem kuknúť to moje masko 🙂
už som hladná 😲
a pojdeme skor búvať dnes ---skoro rano ideme na nakup ......a večer dojde miláčik joj to budu chutné tyždne 😵 😵 😵
@monculka ináč čo robí tvoj drahý ?
ak sa možem opýtat ?
moj je murár -tesár !
@miskachrumka zmizla bola som v bille ;) a vidím že sa tu znovu útočí;( načo si robia súkromne témy ked sem chodia! Starajme sa kazdy o seba! Ja si nezapalim pretože sa nudim ale bohuzial mám aj stres v živote to tu nebudem rozoberať! Takze bude najlepšie nesudit !
babule, aj ja som fajčiarka (docasne exfajciarka) a vzdy som si vravela, ze mám slabu vôlu, pretože som nedokázala prestať fajčiť na dlhší čas... ale momentom, ako viem, že som tehu, cigarety u mna končia, zrazu sa zmobilizujem a prestanem.... tak to bolo pri prvom tehu, pri druhom neuspesnom tehu a aj teraz.... a pritom viem, ze len co sa vratim do pracovneho kolobehu, cca o 1-2 roky, zase tam padnem, ale teraz - mne osobne by to nedalo, kebyze citim kopance v brusku a ja ťahám na balkone... to by ma snad manžel prizabil.... a to som bola silna fajciarka... takze prispievam len k tomu, co ste pisali viacere ..... som presvedcena, ze mam slabu volu, ale respekt voci zivotu je silnejsi ako ta moja slaba vola.... ale to je len moj sukromny nazor 😎
@nati04 prečo sem chodíme??? je to verejná tema a ked tu niekto verejne niečo napíše za čo sa evidentne nehanbí tak sa mozem k tomu vyjadrit
neviem baby, to ze ničíte zivot svojmu nenarodenemu dietatu je fakt vaša vec ale naozaj čakáte ze ked napísete "som tehotná a fajčím" ze vas tu niekto pochváli za to alebo ze vám napíše aké ste fantasticke matky ??????
tak ked to poviem tak znesiem kritiku ktorá je logická a ked nie tak drzím hubu a fajčím doma kde ma nikto nevidí a nekritizuje
len aby ste sa raz neocitli v situácii ked to budete lutovat , to je všetko čo k tomu napíšem
vačšina deti ešte nemáte a ked bude vaše malinke dieta choré len obyčajná chrípka alebo virus potom uvidíte čo je to strach o dieta , mozno to potom prehodnotíte 😉 😉
ja som nikdy neutočila ani to nepíšem s umyslom niekoho napadat , ved sa zamyslite sami trochu
@kacenka78 máš moj obdiv , o tomto píšem , ja som po prvej dcere ked som ju dokojila po roku a pol začala fajčit a zase som fajčila a po 12 rokoch sme chceli dieta tak som prestala a nefajčím dodnes, su to už tri roky a nechcem už začat, nie len kvoli tehotenstvu ale už si neviem predstavit príst nafajčená k dietatu, navyše prestal aj manzel a nefajčí už 4 mesiace moc mu fandím a nenormálne sa z toho teším
drzím palce 🙂
@saranata aj ja by som sa chcela dostat do stadia ze prestanem fajcit.... uplne 🙂 ale neviem, ci budem mat "potom" opat pevnu volu ... moje dieťa, ktore bude mať 6 rokov ma videlo jediný krát s cigaretou v ruke a ja som sa z toho nemohla spamatať, ako na mňa pozrel... zato v praci som opat podlahla....a vacsinou len tam alebo vecer, ked drobec spal, som si na teraske so svokrou zapallila.... ak aj budem fajcit neskor, v ziadnom pripade nie v kruhu rodiny, manzel to neznasa (odmieta bozkávať popolník 😀 ), a pred deťmi - neexistuje... mne samej bolo velmi trapne, ked som bola u kamosky, ktora mala vtedy 2-ROCNU dceru a ta sedela pri nas na balkone, ked my sme fajčili, este kamoske aj krabicku s cigaretami podavala.... brrrr.... ale aby bolo jasne, nejdem nikoho posudzovat, len o sebe pisem, ako to ja vnimam a citim 🙂 a co zvladam a co nie 🙂
@kacenka78 ja tiez nehovorím nikdy , to nikto nevie, ale proste nechcem uz , kvoli detom
teraz aj muž ked prestal tak snád sa podrzíme navzajom , mne to strasne vadí a smrdí a to je plus pre mna 😉
to ze fajčíš je tak ako to je, ale ze si schopná kvoli detom to stopnut to je o niečom inom a v tom ti fandím 🙂 🙂 🙂
mozno sa prekonas a prestaneš uplne, ale podstatne je ze teraz nefajčíš a nerobíš zle babatku 🙂 🙂
ja si stále opakujem ze chcem aby moje deti mali zdravu matku a nie zafajčenu a viem o čom hovorím moja mama pri nás fajčila stále a brrr
ale je to kazdeho vec, len nech za to necaka medailu
@saranata no ja ked fajcim a citim cigaret.dym, tak ma to láka, keď mám obdobie nefajčenia, ako teraz, tak mi to smrdí, čo ma tiež teší 🙂
a k tomu fajčeniu doma - hláška môjho manžela z mládi "už viem, prečo sa v krčme cítim ako doma - lebo doma sa cítim ako v krčme! (svokrovci obaja doma fajčili)... 😎 😀
tak vy s tým fajčením sa tu stále vystatujete a začínate, nechápem to dosť dobre toto je detickách 🙄 NIKDE nieje info ze silne fajciarky môžu!!! to si len niektoré vymysleli a takto sa obhajujú. všade je ihned prestat, dávka nikotinu ktorá sa dostane k dietatku je 10 krát vacsia ako k fajciacej osobe. treba sa nad tym zamysliet.
a ze ma niekto ,,zdravé" dieťa, aj ti dementní ciganikovia vyzeraju normalny len ide aj o IQ, ci psychicke poruchy. a najcastejsie sa netreba cudovat a potom vypisovat o kolikách a aké je dieťatko nespavé a pod.
VY NEMATE pevnu vôlu prestat fajcit velke dospelácky ako ju môze mat novorodenec ktorého odstavíte od nikotínu???
To asi vy nemáte co robit ja som len napísala že som bola v jednom centre a ťa pani mi to povedala že sa jej nedalo prestať a chlapec je zdravý 🙂 pisala som to Miske tak ste na to nemali dôvod reagovať. A teda si nemyslím že ťa ktorá si zapali jednu cigaretu je zlá mama;( o tom by sa tu dalo polemizovat a tie ktore nemáte fotky by ste sem áni nemali písať ved človek nevie skym píše. Dobru
@nati04 tento tvoj prispevok som ani nevidela 😒 je to verejne forum, miske môzes pisat správy. A už som to tu raz písala tiez som byvala fajciarka a mam kamaratky co fajcia pocas tehu ale naco to vecne vypisujete. aje tu cez 80 ludi co to tu cita a prispieva sem len par preco asi???? 😀
dobre ráno dievčence, tak sa dnes chystám na glukozovy test - ale az na 10:00, tak to budem dnes trochu o hlade, snad to zvladnem 🙂 a dufam, ze aj po dnesnej kontrole bude krčok maternice vyzerať tak, ako má ..... krásny deň 😎

@monculka
ja som fajčila...takže viem o čom hovorím