icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
17. máj 2012

@monculka
ja som fajčila...takže viem o čom hovorím

monculka
17. máj 2012

@saranata kto sa chvali?

saranata
17. máj 2012

@monculka ja som fajciarka a dlhoročná vieš ale pre mna su moje deti a ich ZDRAVIE dolezitejšie ako nejaká chvílkova slast z cigarety, to pochopíš časom ............

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka malý už vypil dve flaše kakavka !
neveim či bude ešte papať ....dnes je nejaký hladnučky 🙂

saranata
17. máj 2012

@monculka chválit som nemyslela ako vystatovat ale prezentujete sa tu tým , ja by som sa za to hanbila

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka Monika písať možu čo chcú nikto nevie či niesu len hrdinky a doma si zapália nerieš to !
nikto nevidí do ich domácnosti !
oni otom tu písať nebudu !

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka moj drahy mi teraz doniesol papat...len zemiaky su este surove 😅 😅

porinka
17. máj 2012

samozrejme, že doma hulím jak fabrický komín, najprv zaplatím za umelé oplodnenie 3000 euro a potom budem vypalovať zobák, aby som za tie prachy mala choré dieťa!!!! 😀 😀 😀

saranata
17. máj 2012

hold nech ziju pseudomatky , aj zivot za dieta by dali ale cigarety sa vzdat v prospech zdravia dietata to nejde 🙂 🙂

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka tak čo nestihli sa urobiť ?
strč ešte do rury !
dobrú chut

miskachrumka
17. máj 2012

@porinkačo mi vieme !možno je to tak !!!!!!!!!!!!!!

saranata
17. máj 2012

@porinka nerozčuluj sa ved im sa to vráti raz to pochopia

stačí ze tu niekto vypisuje ako sa bojí o deti a ako ich miluje , to je tiez forma pokrytectva a navyše to vidíme

miskachrumka
17. máj 2012

Monči idem kuknúť to moje masko 🙂
už som hladná 😲
a pojdeme skor búvať dnes ---skoro rano ideme na nakup ......a večer dojde miláčik joj to budu chutné tyždne 😵 😵 😵

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka ináč čo robí tvoj drahý ?
ak sa možem opýtat ?
moj je murár -tesár !

nati04
17. máj 2012

@miskachrumka zmizla bola som v bille ;) a vidím že sa tu znovu útočí;( načo si robia súkromne témy ked sem chodia! Starajme sa kazdy o seba! Ja si nezapalim pretože sa nudim ale bohuzial mám aj stres v živote to tu nebudem rozoberať! Takze bude najlepšie nesudit !

kacenka78
17. máj 2012

babule, aj ja som fajčiarka (docasne exfajciarka) a vzdy som si vravela, ze mám slabu vôlu, pretože som nedokázala prestať fajčiť na dlhší čas... ale momentom, ako viem, že som tehu, cigarety u mna končia, zrazu sa zmobilizujem a prestanem.... tak to bolo pri prvom tehu, pri druhom neuspesnom tehu a aj teraz.... a pritom viem, ze len co sa vratim do pracovneho kolobehu, cca o 1-2 roky, zase tam padnem, ale teraz - mne osobne by to nedalo, kebyze citim kopance v brusku a ja ťahám na balkone... to by ma snad manžel prizabil.... a to som bola silna fajciarka... takze prispievam len k tomu, co ste pisali viacere ..... som presvedcena, ze mam slabu volu, ale respekt voci zivotu je silnejsi ako ta moja slaba vola.... ale to je len moj sukromny nazor 😎

saranata
17. máj 2012

@nati04 prečo sem chodíme??? je to verejná tema a ked tu niekto verejne niečo napíše za čo sa evidentne nehanbí tak sa mozem k tomu vyjadrit

neviem baby, to ze ničíte zivot svojmu nenarodenemu dietatu je fakt vaša vec ale naozaj čakáte ze ked napísete "som tehotná a fajčím" ze vas tu niekto pochváli za to alebo ze vám napíše aké ste fantasticke matky ??????

tak ked to poviem tak znesiem kritiku ktorá je logická a ked nie tak drzím hubu a fajčím doma kde ma nikto nevidí a nekritizuje
len aby ste sa raz neocitli v situácii ked to budete lutovat , to je všetko čo k tomu napíšem
vačšina deti ešte nemáte a ked bude vaše malinke dieta choré len obyčajná chrípka alebo virus potom uvidíte čo je to strach o dieta , mozno to potom prehodnotíte 😉 😉
ja som nikdy neutočila ani to nepíšem s umyslom niekoho napadat , ved sa zamyslite sami trochu

nati04
17. máj 2012

@saranata nekomentujem uz nemám co . Dobru

saranata
17. máj 2012

@kacenka78 máš moj obdiv , o tomto píšem , ja som po prvej dcere ked som ju dokojila po roku a pol začala fajčit a zase som fajčila a po 12 rokoch sme chceli dieta tak som prestala a nefajčím dodnes, su to už tri roky a nechcem už začat, nie len kvoli tehotenstvu ale už si neviem predstavit príst nafajčená k dietatu, navyše prestal aj manzel a nefajčí už 4 mesiace moc mu fandím a nenormálne sa z toho teším
drzím palce 🙂

saranata
17. máj 2012

@nati04 ved to ani nečakám

kacenka78
17. máj 2012

@saranata aj ja by som sa chcela dostat do stadia ze prestanem fajcit.... uplne 🙂 ale neviem, ci budem mat "potom" opat pevnu volu ... moje dieťa, ktore bude mať 6 rokov ma videlo jediný krát s cigaretou v ruke a ja som sa z toho nemohla spamatať, ako na mňa pozrel... zato v praci som opat podlahla....a vacsinou len tam alebo vecer, ked drobec spal, som si na teraske so svokrou zapallila.... ak aj budem fajcit neskor, v ziadnom pripade nie v kruhu rodiny, manzel to neznasa (odmieta bozkávať popolník 😀 ), a pred deťmi - neexistuje... mne samej bolo velmi trapne, ked som bola u kamosky, ktora mala vtedy 2-ROCNU dceru a ta sedela pri nas na balkone, ked my sme fajčili, este kamoske aj krabicku s cigaretami podavala.... brrrr.... ale aby bolo jasne, nejdem nikoho posudzovat, len o sebe pisem, ako to ja vnimam a citim 🙂 a co zvladam a co nie 🙂

saranata
17. máj 2012

@kacenka78 ja tiez nehovorím nikdy , to nikto nevie, ale proste nechcem uz , kvoli detom
teraz aj muž ked prestal tak snád sa podrzíme navzajom , mne to strasne vadí a smrdí a to je plus pre mna 😉
to ze fajčíš je tak ako to je, ale ze si schopná kvoli detom to stopnut to je o niečom inom a v tom ti fandím 🙂 🙂 🙂
mozno sa prekonas a prestaneš uplne, ale podstatne je ze teraz nefajčíš a nerobíš zle babatku 🙂 🙂
ja si stále opakujem ze chcem aby moje deti mali zdravu matku a nie zafajčenu a viem o čom hovorím moja mama pri nás fajčila stále a brrr
ale je to kazdeho vec, len nech za to necaka medailu

kacenka78
17. máj 2012

@saranata no ja ked fajcim a citim cigaret.dym, tak ma to láka, keď mám obdobie nefajčenia, ako teraz, tak mi to smrdí, čo ma tiež teší 🙂

a k tomu fajčeniu doma - hláška môjho manžela z mládi "už viem, prečo sa v krčme cítim ako doma - lebo doma sa cítim ako v krčme! (svokrovci obaja doma fajčili)... 😎 😀

saranata
17. máj 2012

@kacenka78 pekne povedané 😀 😀 😀 😀

1nyx11
17. máj 2012

tak vy s tým fajčením sa tu stále vystatujete a začínate, nechápem to dosť dobre toto je detickách 🙄 NIKDE nieje info ze silne fajciarky môžu!!! to si len niektoré vymysleli a takto sa obhajujú. všade je ihned prestat, dávka nikotinu ktorá sa dostane k dietatku je 10 krát vacsia ako k fajciacej osobe. treba sa nad tym zamysliet.
a ze ma niekto ,,zdravé" dieťa, aj ti dementní ciganikovia vyzeraju normalny len ide aj o IQ, ci psychicke poruchy. a najcastejsie sa netreba cudovat a potom vypisovat o kolikách a aké je dieťatko nespavé a pod.

VY NEMATE pevnu vôlu prestat fajcit velke dospelácky ako ju môze mat novorodenec ktorého odstavíte od nikotínu???

nati04
17. máj 2012

To asi vy nemáte co robit ja som len napísala že som bola v jednom centre a ťa pani mi to povedala že sa jej nedalo prestať a chlapec je zdravý 🙂 pisala som to Miske tak ste na to nemali dôvod reagovať. A teda si nemyslím že ťa ktorá si zapali jednu cigaretu je zlá mama;( o tom by sa tu dalo polemizovat a tie ktore nemáte fotky by ste sem áni nemali písať ved človek nevie skym píše. Dobru

1nyx11
17. máj 2012

@nati04 tento tvoj prispevok som ani nevidela 😒 je to verejne forum, miske môzes pisat správy. A už som to tu raz písala tiez som byvala fajciarka a mam kamaratky co fajcia pocas tehu ale naco to vecne vypisujete. aje tu cez 80 ludi co to tu cita a prispieva sem len par preco asi???? 😀

nati04
17. máj 2012

@1nyx11 tak snáď je moja vec co napíšem Miske ale to neznamená že to tu budete komentovať ;) ved uz mi to príde fakt smiešne ;)))) ale v poriadku ved treba nieco robit

kacenka78
18. máj 2012

dobre ráno dievčence, tak sa dnes chystám na glukozovy test - ale az na 10:00, tak to budem dnes trochu o hlade, snad to zvladnem 🙂 a dufam, ze aj po dnesnej kontrole bude krčok maternice vyzerať tak, ako má ..... krásny deň 😎

saranata
18. máj 2012

@kacenka78 az na 10tu hodinu? ved tam treba íst na lacno , čo ta nevolaju ráno ? u nás sa chodí na siedmu...no tak to nejako vydrz 🙂držím palce aby boli testy negatívne
a všetko bude ok 🙂