icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
18. máj 2012

@mirkapo ja som uz skoncila🙂

nati04
18. máj 2012

@saranata kľudne ich zverejní ;) kľudne aj hned boli písané sem to co uz si áni to nepametas?;) kľudne ich sem daj čakám na ne ;)

nati04
18. máj 2012

@saranata nie nekončí daj sem tie správy ;)

monculka
18. máj 2012

😀

monculka
18. máj 2012

chleba vo vajci...mnam 😀 😀 😀 😀

nati04
18. máj 2012

@monculka no to by som si aj ja dala 🙂 ale uz som si dala puding ;)

monculka
18. máj 2012

@nati04 aj ja uz som zbuchala jednu buchtu...ale ta...mala je asi este hladna 😀

fate_girl
18. máj 2012

@monculka mnaaam ten by som si dala aj jaaa... ale ja som sa rano zobudila s chutou na krupicnu kasu s kakavkom :D tak si idem spravit, bo dnes mam frei, nemusim do kanclu, tak lehnim este v postielke a az poobede vybehneme s drahym na nakupy, lebo mi odchadza na cely tyzden prec, ide sluzobne a potrebujem mu pokupit nejake veci 🙂

nati04
18. máj 2012

@monculka no pekne ;) ja tiez veľa papam ;)

monculka
18. máj 2012

ja tiez vela...a o sladkostiach ani nevravim...vcera som zjedla 2 kavenky potom 2 bananky a jednu horalku...a to vsetko hned za sebou 😀

monculka
18. máj 2012

@fate_girl ja z mojim sme dneska uz od 7 hore 🙂 nezvyk

fate_girl
18. máj 2012

@monculka ja som bola prvy krat hore o 3 bo som musela ist cikat :D a pak o 5 som sa zobudila, bo ma male zacalo strasne kopat, tak som sa do nejakej 6 prehadzovala v posteli a pak som este na pol hodku zaspala a to uz zase drahy vstaval, tak som musela ist spravit kavicku a vyprevadit do robotky 🙂 a odvtedy lehnim v postielke, nechce sa mi nic robit :D

monculka
18. máj 2012

@fate_girl joooj ta ja uz nepocitam ze kolko krats oms bola cikat a o ktorej....to by som sa nenapocitala... 😉

monculka
18. máj 2012

baby ta kde ste,? 🙂

nati04
18. máj 2012

@monculka idem trosku upratovat, varit a chcem robit titamisu ale az dve jednu pre nás a jednu pre babku ;) a potom chcem skočiť do avionu kúpiť leginy lebo som v nich zacala spávať je mi v tom dobre nic má netlaci ;) ty sa co dnes chystas?

monculka
18. máj 2012

@nati04 aj ja pojdem do mesta kus...a potom varit... 🙂 ale najradsej by som si teraz lahla a spala 😝

nati04
18. máj 2012

@monculka aj ja som nejaka o ničom spala by som ale musím sa nejako donútit ;) idem si spraviť kavicku samozrejme spaldovu aby sa niekto nechytil že presso 🙂

monculka
18. máj 2012

@nati04 ja si asi dam nescu :D

madzik
18. máj 2012

ja sa tiez uz 2hodky vyberam z postele 😀

nati04
18. máj 2012

@monculka ja taku nepijem bola som kavickarka potrpim si na dobru kávu aj doma ;) ale teraz nemozem takze Som si zacala spaldovu a som spokojná ;) idem ja uz upratovat lebo nic nestihnem ( tak pekny den prajem ;)

mimi126
18. máj 2012

Vcera ma muzicek prekvapil a prisiel ovela skor z prace, tak hoci boolo skaredo vyuzili sme to a sli sme na prieskum do mesta. Urobili sme si radost s cumlikmi a 2 supravickami pre babo. Tesim sa, ze nasledujuce dni uz ma byt pekne a teplo. Prechadzka na Domašu voláááá

miskachrumka
18. máj 2012

Ahojte
polka krásneho dna za nami 🙂
malý má už uško okej 😵 😵 😵
tak už len ORL do zv !
každý ospevuje toho dr kde idem na 4D že je velký profesionál 🙂 🙂 🙂
sa teda velmi teším a dufam že budem nad mieru spokojná

miskachrumka
18. máj 2012

Ako sa tu máte ja som sa na prd vyspala už nech máme novu postel lebo mám nervy 😠 😠
ocinko nám už cestuje 😵 😵 😵 😵 huráááááááá

miskachrumka
18. máj 2012

@mirkapo len jedna hus !!!!!!!!!!sem chodí písat primitívne veci ...
nikto iný tak to adresuj jej nie nám ....!!!!!poprosím ta pekne .....
zakomplexovanosť robi svoje a dotičná si to nemá kde konpenzovať !
tak musí sa povyšovať nad iné pani "dokonalá "
tak skus čitat a potom adresuj svoje vety !
všetky sa ozvete ,len ked niečo sa tu deje ináč tu len každý sleduje...ako sup je to trápne važne !ale aspon sa zabávam :D :D

miskachrumka
18. máj 2012

Pochybujem že ta dotičná ma aj nejaké deti !
a možno je saranata a porinka ta istá zakomplexovana žena !
nikto nevie !

miskachrumka
18. máj 2012

@nati04 aká je to spaldová ?
ja tiež nemožem kavu 😒

miskachrumka
18. máj 2012

@nati04 ideš týrať misu ? 😅 😅 😅 😅 😅
potom pošli foto

nati04
18. máj 2012

@miskachrumka viesco kúpis ju bud v bio obchode alebo aj v Tescu je fakt dobrá ;) mne chuti a je aj zdravá 🙂

miskachrumka
18. máj 2012

že by dalsia vyhražná správa 😕 😕 😕 😕 😕
saranata

Príjemcovia: miskachrumka
Moja ty by si mala svoj čas venovat svojmu synovi a hlavne nejakemu studiu zakladov gramatiky !!! to by ti prospelo asi najviac Ked už píšeš tie svoje mudre názory tak aspon spisovne, moja 12 ročná dcera nenarobila za celu skolsku dochádzku tolko chýb ako ty v jednej vete! Takze tak , ked sa už hovorí o tej primitívnosti!!! ty inteligent
A nie ozývat sa kto je aký, zapal si a uč sa a potom si povedz aká si skvelá matka!

nati04
18. máj 2012

@miskachrumka 🙂))))) idem ;))))