Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
holky ako si nastavim zeby som mala ten obrazok s mesiacmi tehotenstva a aby mi to po kazdom mesiaci skrtalo... kde to najdem?....
No tak zajtra musím ísť na hematologiu že kvoli tomu krvacaniu z nosa ;( že aby som nezačala aj gynekologicky krvacat ;( stále sa nieco kazí;(
@miskachrumka citala som, ze tiez ti babo tlaci na spodok- mne tiez tak, az ho niekedy akoby zatlacam naspat a neikedy sa bojim ist aj na zachod. Ked dlhsie chodim alebo len stojim, tak mi to dole opuchne na jednej strane, ale bola som aj dnes na kontrole a ze amm vsetko v poriadku a mozno sa mi dole robi krcova zila, ale este ju neni vidno ☹ Davam si ale ten pas tehotensky a pride mi, ze mi to pomaha- akoby to nedovolilo tomu babu pchat sa tak dole. Prvy sa mi narodil v 35.tt, tak mam docela strach
@kattey Tak som zvedava teda co mne povie doktor ked ja mam 17 kg navyse a som v 27tt. A to sa tiez neprejedam a aj sa hybem (resp. motam) dost... Ale necakala som, ze budem taky tuco. Resp. brusko mam riadne velke - a potom uz iba sledujem tu suncicku na zadku a stehnach...dufam, ze po porode to pojde samo dole 😉
@smolinka024 aj ja dúfam
@mimi126 ja som si kupila Avent sterilizator do mikrovlnky a k tomu boli hned 2 flasky zdarma... takze toto uz mam poriesene (aspon zatial)...kamoska ma tiez Aventy flasky a nestazuje si....sestra ta si kupila len nieco v tescu a tiez je spokojna...ale u tych Avent pisu z coho su vyrobene...takze radsej som vsadila na "znacku" u ktorej dufam, ze sa nic nebude zahrievanim z toho plastu uvolnovat.
@miskachrumka to je take kraaaasne 😉))
@monika1091 to by zaujimalo aj mna...tiez som to nevedela najst nikde na nete....:(
🙂 ahojte , aj ja som augustovka tak sa Vam sem trosku ,,votriem,, 🙂) Mate niektora termin i na 6.8. ?
Baby a viem ze ste tu pisali o tvrdnuti bruska, ze to obcas mate. Ale ja mam pocit, ze ho mam permanentne tvrde, resp. napnute...Ako necitim ziadne bolesti (ked neratam krize, unavu, atd.), ale ked si chytim brusko - ked sedim alebo stojim - stale je tvrde. Jedine ked lezim je akoze "makke". Nemoze to byt tym, ze som teda tak velmo pribrata (17 kg uz v 27tt) alebo aj malym, ze je proste "vsade" a hybe sa? Jaj, musim sa aj ja popytat doktora na to. Nerada by som sla do nemocnice...Nechcem stresovat, ale ako kazda - bojim sa.
@smolinka024 Ahoj 🙂 i ja mam obcas pocit tvrdnutia bruska, niekedy je tvrde uplne cele a inokedy len na mieste kde je moj drobcek 🙂 Bola som na sone v 30tyzdni vcera a vsetko je oki 🙂 takze babo sa ma dobre. Pytala som sa na to doktora a vravel ze to je v poriadku pravdepodobne vzdy tam kde mam ,,tvrde,, brusku lezi drobcek 🙂 Pokial nemas bolesti myslim ze je to v poriadku ale ked chces byt kludnejsia urcite sa spytaj dokiho 🙂 A neboj babo sa ma urcite dobre 🙂
@smolinka024 tak mám pocit, že ty píšeš spíš o tom, že břicho je normálně měkké a teď co jsi těhu ho vnímáš jako tvrdé, což je normální - tím jak plod roste zaujímá v děloze větší prostor a tím se břicho stává postupně tvrdší na pohmat a před porodem bude už úplně tvrdé. My se tu bavíme o jiném stavu - tj. o tom, že ti bříško najednou zatuhne celé jako když zatínáš sval (většinou se to děje při námaze), takže si myslím, že nemáš být proč ve stresu 🙂 já jsem si třeba po porodu nemohla zvyknout na to, že mám to břicho najednou úplně měkké 🙂
Ahojte, chcem sa vas opytat kde na akych miestach cititie pohyby? Ja vacsinou uplne uplne dole - nie na bruchu ale uplne dole...je to normalne? ze je tak nizko ?
@smolinka024 ja som na tom uplne rovnako🙂 a nic nepocujem iba cakas dvojicky? neznasam tie komentare...
@edenka12 my este nevieme :D sa nam nechce ukazat, bud nam len ritku ukazuje alebo si da pupocnikovu snuru medzi nozky, tak dufam, ze uz nam zajtra doktor povie, ze co to je, aby som mohla zacat kupovat vybavicku, lebo zatial nic nemam :D a tak u nas je to dost mozne, ze budeme nakoniec julove, lebo sme akurat tak na prelome tychto dvoch mesiacov, uvidime ako sa bude chciet nasim drobcom von z bruska na svet 🙂
@fate_girl 🙂 vlastne ani mi este nevieme :D tak ale v 20 tyzdni mi primar na sone povedal ze na 80% dievcatko, ale ze v 30 tyzdni mi to upresni no, vcera sa babatku nechcelo heh, stale sa len schovava :D ako i tvoje snad teda to tvoje zajtra nebude strajkovat 🙂 A dufam ze drobec v brusku vydrzi co najdlhsie i ked sa na babo velmi tesime, nech je tam pokial moze 🙂 lebo je prve a porodu sa ozaj ze bojim :D ...tak ale uz sa mu nevyhnem :-P chichi
@edenka12 mno uvidime, nemame doma ocka, tak by sa mohlo ukazat, lebo nas ocko nechce vediet co to bude, chce mat prekvapenie a vzdy ked sme sli na sono, tak mu povedalo, aby sa neukazalo a drobec vzdy ocka posluchol a teraz ked nie je doma, tak snad posluchne maminku a pekne sa ukaze 😉 ja neviem ja na jednej strane to uz chcem mat za sebou a ked si predstavim tie tepla, tak by som uz rada mala za sebou cim skor, ale zase na druhej strane viem, ze kym je drobec v brusku, tak si mozem este oddychovat aj ja 🙂
@fate_girl Vsak toto 🙂 a to cez vikend sme sa s mojim ockom este i stahovali tak teraz dva tyzdne sa budem len spamatavat :D teraz sa len flakam na nete a nic nerobim :D este ze mam na dnes navarene 🙂 inak neviem kto by to spravil za mna 😝 a kde sa chystas priviest svojho drobca na svet?

@bonninka dakujem